- Konu Sahibi minikurabiye
-
Hımm. Bence umud var ümitsizliğe kapılma görene kadar sonucu benim doktor gebelik testi yapmiştim kan alalım dedi hamilemisin bakalım dedi yook dedim test yaptım tek çizgi demiştim geçen ay sonra ultrasonla vaktiniz olsa gözükür dedim bagzen idrar da gözükmesi geç oluyor kanda 7 güm içinde çıkar demişti1 tanesinde çok az görünüyordu ama 4. 5 saat sonra çıktı o ve ondan 2 gün sonra yaptığımda sadece tek çizgiydi
Amin canımAllah hakkımızda hayırlısını versin kısmetimizde varsa olur
Mayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallahMerhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalımgüzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
Bir oyle bir boyle yazmışsınız hiçbiriyle anlamadım benMayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallah
Aaaaa çoook sevindim hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahMayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallah
Insallah canim çok sagolAaaaa çoook sevindim hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
son adetim 10 nisan malesefMerhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalımgüzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
Belirtilerin var mııııı? Varsa nedir? Bi de kaç haftalıksın acabaMayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallah
Gaz sancısı oldu göğüslerim de sizi oldu. Birde gece çok sık tuvalete kalkınca anladim çok küçük dağa 3 haftalikBelirtilerin var mııııı? Varsa nedir? Bi de kaç haftalıksın acaba
Gecmesini beklemelisin 2-3 günBat 2 Mayıs benim nemzman akan tahlili yaptırmalıyım?
Öyle söyleniyor ama tam ne gün ki iliskiden dollenme oldugunu bilemeyeceğimiz icin kanıtlanması zor bir bilgi benceMerhaba ovulasyon testine göre yumurtlama gününe göre kız yada erkek olur diyorlar doğrumu
Ovulasyon testi ile bunu yapabiliriz ozmanÖyle söyleniyor ama tam ne gün ki iliskiden dollenme oldugunu bilemeyeceğimiz icin kanıtlanması zor bir bilgi bence
Denenebilir tabi. Allah hayırlısını sağlıklısını gönlunuzdekini nasip etsinOvulasyon testi ile bunu yapabiliriz ozman
Slm canım beni de aranıza alın lütfen... bat 14 mayıs inşallah bende bu ay hamileyim diyenlerden olurum... yaş 34. 6 aydır deniyoruz. Geçen ay klomen kullandım. Bu ay beklemedeyim. Olmazsa eşim de bende tekrar hastaneye gideceğiz.Merhaba kızlar bat benim ay sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?