Gebeliğe Hazırlık Mayısta hamileyim kesin diyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tanesinde çok az görünüyordu ama 4. 5 saat sonra çıktı o ve ondan 2 gün sonra yaptığımda sadece tek çizgiydi

1 tanesinde çok az görünüyordu ama 4. 5 saat sonra çıktı o ve ondan 2 gün sonra yaptığımda sadece tek çizgiydi
Hımm. Bence umud var ümitsizliğe kapılma görene kadar sonucu benim doktor gebelik testi yapmiştim kan alalım dedi hamilemisin bakalım dedi yook dedim test yaptım tek çizgi demiştim geçen ay sonra ultrasonla vaktiniz olsa gözükür dedim bagzen idrar da gözükmesi geç oluyor kanda 7 güm içinde çıkar demişti

Bugün sonucu öğrendim malasef 0.200 her testte biraz daha düşüyor Dr yolladım sonucu gebelik yok dedi ama bugün 9 gün geçti günümden ama daha regl olmadım bende anlam veremiyorum

Kizlar hamile değilmişim ayrıca pek hamile kalma ihtimalim de yokmuş. Eşime test yapıldı sonuçlar çok kötü. Benim silik cizgi boş çıktı. İnsallah sizler hamilesinizdir

Mayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallah

Mayısta kesin hamileyim diyenlerden ilk pozitif sonuç benden mayisa girmeden aldim haberi allaha şükür hamileyim. Darısı saglikla sizlerin isteyen herkesin başına inşallah
Bir oyle bir boyle yazmışsınız hiçbiriyle anlamadım ben

son adetim 10 nisan malesef mayista da olmam insallah bugun yumutlama gunumdu bkalim nasip

Slm canım beni de aranıza alın lütfen... bat 14 mayıs inşallah bende bu ay hamileyim diyenlerden olurum... yaş 34. 6 aydır deniyoruz. Geçen ay klomen kullandım. Bu ay beklemedeyim. Olmazsa eşim de bende tekrar hastaneye gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…