- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
yok canm ben de c.tesi gidiyorum salı günü merkezde olacağım.. Diğer iğnelere başlayacağım sanırım haziranın başı transferim olur inş. bu ay ve bu liste hepimiz için uğurlu olur...
selam canıma.s.selam kızlar bende yarın başlıyorum lucrine haziranın 2.haftasında transferim olur tahminimce. dondurulmuş embriyolarla denicez istanbl amerikan hastanesi.inşallah bu denemede hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:
merhaba canıma.s.Merhaba arkadaslar, bende pazar gunu dogum kontrol hapina basliycam uzun protokol haziran sonlarina sanirim transfer olcak benide listeye eklersenikz sevinirim... Ucuncu denme , America'da olcak, hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz...
merhaba canıma.s.
tabiki hemen ekliyorum.senin tedavinde de lucrin kullanılacak mı yoksa direkt doğ.kont.hapları bitince kısa protokol mü uygulanacak canım???
bende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olurTesekkurler oncelikle, sanirim dogum kontrol haptan sonra , direk kisa protokol'a alacaklar cunku bana baska ilac al demedi, persembe gunu bi test icin klinige gitcem o zaman almam gerekirse lucrin soylerle herhalde, bu arada arkadasim Lucrin nicin ben ilk defa uzun protokol deniycem daha onceki ilk denemem kisa protokol'du incide dondurulmuslarlaydi. Biraz bocaladim en bas niye uzun protokol diye ama hemsire en uygun tedavi aslinda bana uygulanmasi gerken tedavinin bu olmasi gerketini soyledi biraz icin rahatladi... Allah hepimizin yardimcisi olsun
değiştirdim canım:kedi: yanlışlık için özür dilerim.Canim ben America hastanesinde tedavi gormuyorum, Yasadim ulke kuzey Amerika. Merkezin ismini yazarim gerek varsa...
bende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olur
canım bende bu ay başladım uzun protokol bahçeci kliniği birşey sorabilirmiyim
ilknurcum nasılsın canım
topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah
inşallahhh canım benimmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanşöle bi arkadaşlarıma bakim dedim onlıne olduğunu gördüm geldim canım
çok sevindim tedavinin başlamasına inşallah Rabbim yüzünü güldürür
sonuşlarını heyecanla bekliyorum dualarım seninle canım
önce aramıza hoşgeldin canım.veee tabiki istediğini soabilirsin:) buyur canımCADIARZUbende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olur
canım bende bu ay başladım uzun protokol bahçeci kliniği birşey sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?