Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

OHHh OHHHHkaydirigubbakcemile5, Cok sevindim arkadasim, kat kat katlansin degerin cok guzel, darisida basima INSALLAHHH, Rabbim bundna sonrada yardimcin olsun.... Anlat bakiyim sen nasil gecirdin bu sureci?

ayyy maşallah canım....tebrikler.......

canım tebrikler Maşallah değerin çok yüksek :lepi:

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin bu arada değerin olması gerekenden yüksek sanırım seninde ikizzz:):dance:

Gozun aydin firstninbus degerin guzel insallah hep boyle devvam eder.

çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. darısı bizlerin başına

çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallahhh rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sılanazcığım bekleme sürecini tamamen ayakta ve sanki hiç transferim olmamış gibi geçirdim.ağır kaldırmak dışında günlük hayatta neler yapılıyorsa hepsini yaptım canım benim.hemde transferden sonraki ilk günden itibarenyerimseniben

ayyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa cok sevındım sonucun mukemmel masalah berekallah
canım hadı bakalım sımdı 14,gundede baktırcanmı degerıne tekrar
ayyyyy allhım tamamına erdırsınolumunekankayizsmile

ecemnur desteğin için çok sağol canım. Evet bende öyle düşünüyorum Allahtan diyorum ne yapalım,şu an regli oldum cuma günü tekrar doktoruma gidicem kontrole bakalım ne diyecek
kendine iyi bak,irtibatı kopartmayalım ben şu an için özelden yazamıyorum ama yakında özelden de görüşebiliriz.öpüyorum seni

iyi geceler, firstnumbers tebrikler, bende hamileyim 10. Gün 88,84, 12. Gün 261,3 çıktı. ALLAh tüm isteyenlere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…