• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

İSİM MERKEZ LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ TRANSFER TARİHİ
bluegrenn-------brüksel tüp bebek-----12.05.2010-------------??????
sumakim--------telek tüp bebek---------13.05.2010-------------??????
angell08--------ist.amerikan hast.-------23.05.2010------------??????
GUL1973-------bahçeci kliniği------------02.06.2010------------??????
firstNimbus----maya tüp bebek---------05.06.2010-------------??????
Silanaz---------America hastanesi.-----?????????-------------??????
yojimbo---------????????????????-----10.06.2010-------------??????
seko4517------ank.üniversitesi-----------?????????-------------??????[/QUOT
melekkose-----kadıkoy sıfa----------------25.05.2010-----------????????

herkese basarılaaaaaaaaaaaaar
zemuszemus

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

İSİM MERKEZ LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ TRANSFER TARİHİ
bluegrenn-------brüksel tüp bebek-----12.05.2010-------------??????
sumakim--------telek tüp bebek---------13.05.2010-------------??????
angell08--------ist.amerikan hast.-------23.05.2010------------??????
GUL1973-------bahçeci kliniği------------02.06.2010------------??????
firstNimbus----maya tüp bebek---------05.06.2010-------------??????
Silanaz---------America hastanesi.-----?????????-------------??????
yojimbo---------????????????????-----10.06.2010-------------??????
seko4517------ank.üniversitesi-----------?????????-------------??????[/QUOT
melekkose-----kadıkoy sıfa----------------25.05.2010-----------????????

herkese basarılaaaaaaaaaaaaar
zemuszemus

sağol canımopuyorumnanaktan senin bugün ilk lucrin gününmüş.hadi hayırlı olsun.sonuna kadar herşey çok güzel geçsin inşallah

Selam herkese... Ben hala lucrin kullanmaya devam ediyorum bugün merkeze gittim kan verdim ve ultrasona bakıldı ve 29 una kadar lucrin kullanmaya devam kararı çıktı....

arkadaslar bugun ılk lucrınımı kullandım. eşim tam iğneyı vuracak bı basladım aglamaya yarım saat agladım korkudan. eşimde kıyamadı tabı bana tamam yapmayalım dedı. sonra ıgneyı aldım gobegıme yaklastırıp yavasca basladım sokmaya inanın hıc acımadı. bosuna aglamısım ya :))) cok komıktım cok sukur ılk gunu atlattım. Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar.

arkadaslar bugun ılk lucrınımı kullandım. eşim tam iğneyı vuracak bı basladım aglamaya yarım saat agladım korkudan. eşimde kıyamadı tabı bana tamam yapmayalım dedı. sonra ıgneyı aldım gobegıme yaklastırıp yavasca basladım sokmaya inanın hıc acımadı. bosuna aglamısım ya :))) cok komıktım cok sukur ılk gunu atlattım. Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar.

Canım bende aynen ilk gün böyle olurum galiba bide akşam 6 da vurul dediler evde tek başıma olcam hem ağlar hem vururum heralde :) hayırlısı olsun bitanem ilk iğnen

Ayy canim tedavin hayirli olsun seni cok iyi anliyorum ben igneden cok korkardim hatta doktora gittigimizde doktor bana igne verirdi ben onu hap olarak veremezmisiniz diye ikna etmeye calisirdim simdi igne vurmaya o kadar alistim diyebilirim ki ama insan guzel bir hedefe ulasmak icin vuruyorsun canim benimde 2. tedavi denemem bugun kontrolum vardi 16 cm olmus yumoslarim 18 cm olmasi gerekiyor ignelere devam ediyorum persembe yine kontrolum var sanirim pazartesi yumoslarim toplanacak allah bu yola bas koyan herkeze yardim etsin

Ayy canim tedavin hayirli olsun seni cok iyi anliyorum ben igneden cok korkardim hatta doktora gittigimizde doktor bana igne verirdi ben onu hap olarak veremezmisiniz diye ikna etmeye calisirdim simdi igne vurmaya o kadar alistim diyebilirim ki ama insan guzel bir hedefe ulasmak icin vuruyorsun canim benimde 2. tedavi denemem bugun kontrolum vardi 16 cm olmus yumoslarim 18 cm olmasi gerekiyor ignelere devam ediyorum persembe yine kontrolum var sanirim pazartesi yumoslarim toplanacak allah bu yola bas koyan herkeze yardim etsin

sagol bıtanem. ama ınan cok korkuyorum. bızımkı sebepsiz inferlıte.. hangı hastanede yptırıyosun sızın sebebınız ne

Canım hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberlerini burda bizimle paylaşırsın

selam canım.yok henüz lucrine başlamadım.tedaviye başladığım ilk günü yazdım ben.yani daha elevit safasındayımkaydirigubbakcemile3
ben salı günü gidip tedavi planımı alıp döndüm canım.10 gün falan var sanırım lucrine geçmeme.hepimiz çok güzel sonuçlarla bitireceğiz inşallah tedavimizi:Saruboceq:
sen şimdi ankarada mısın canım???

mrb tam olarak ne zaman başlıyosun lucrine bende mayadayım inşallha karşılaşırız .birbirimize destek oluruz bende sağlıkcıyım tıbbi sekreterim özel bir merkezde ben tam olarak 30 mayısata başlıyorum lucrine tedavini memleketindemi yaptırıcan yoksa mayadamı benimkisi memlekette olacak yumurta toplama günü mayaya gidicem isim ne benimkisi leylavereliniortak

canım benim komşunun bebeği için çok üzüldüm canım başınız saolsun... takdir-i ilahi yapacak bişey yok RABBıM ne dilerse o olur....
canım benim transfer tarihimiz aynıydı galiba inş. mutlu haberler veririz arkadaşlarımıza

Canım benim transfer tarihim daha netleşmedi. Hergün gidiyorum merkeze. Sanırım cumartesi yada pazar dedi dr. Kan tahliline göre kesin tarihi belirleyecekler. ınşallah hayırlısı olur. ınt giremiyorumm hergün :( Arada cafeye gelip yazıyrum. opuyorumnanaktan

Sanırım senin perşembe yani toplandı mı? Canım inş hayırlısıyla transferimiz de gerçekleşir. vereliniortak

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nihayet bugün puregon iğnesine başlıyorum inş. herşey sorunsuz geçer 4. denemem olmasına rağmen yine de hayecanlıyım ve korkuyorum

canım hayırlısı inanki inandıkların uğruna dikdik ayakta kal ben inanıyorum sen buradan o müjdeli haberi vericen bizlere...:teytey:

İnşallah bitanem burda güzel haberleri okudukça sevinç çığlıkları atıp mutluluk gözyaşları dökeceğiz inanıyorum :Saruboceq:

:lepi: :lepi: delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar,

Bende puregon kullanıyorum yarın muaneye gitcem bakalım ne olcak ilk denemem ve çok heyecanlıyım umarım herşey gönlümüzce olur.

merhaba kıslar ben geldim bugün yumoşlarım toplandı kısmetse transfer tarihi yarın belli olucak ne olur benim için dua edin olurmu.. çok ağır geçti anestezim kanamam falan oldu.. doktor senin durumuna göre transferi öle gerçekleştirez dedi ... herşeyin hayırlısı....

Back
X