Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

canım lütfen rahat olmaya çalış şuan belli ki bebeğin sana tutunmaya çalışıyor; ne kadar rahat olursan o derece iyi olur...bol bol dua et canım.inşallah Rabbim hayırlısıyla bebeğini sana bağışlar hayırlıysa inşallah:))))

gulcecancım hadı bakalım canım ıyı haberlerını beklıyoruz
senı takıpteyım ınsallah degerlerın 2-4 katlana katlana gıder
bak uzme senın gıbı arkadasta varmıs
rabbım ınsallah boyle gecelrın boyle gunlerın ve ayların yuzu suyu hurmetıne nasıp edecek yavrularımızı

Cnm bu mesaj için biraz geç oldu ama boshayallersmile Ben ekstra bişi yapmadım cnm moralimi yüksek tutmaya çalıştım elimden geldiğince bol bol dua ettim o kadar. İnşşş hayırlısıyla yükselir cnmm opuyorumnanaktan

benim dün akşamdan beri karnım çok şiş. bugün sanki yarım nefes alıyor gibiyim. mide ağrım var. şişlikten. belim de dün akşamdan beri çok ağrıyor. kendimi kötü hissetmeye başladım. noluyor bana anlamadım. ohs yi araştırdım. inşallah karnım iner. bugün 7. günüm.

bugüm mutlaka bir hastaneye ya da merkezine git canım.belirtilerin ohss ye benziyor çünkü.ihmal etme olur mu...

yaa ben gulcecan ı merak edıyorum yaaaaaaaaaaaa
acaba sonucu kac cıktı
artık hafta sonu gıremıcem evde olucagım ıcın yaa

hayırlı olsun canım.benimde 26 yumurtam toplanmıştı 17 tanesi döllendi.inşallah seninde o kadar hatta daha fazla döllenecektir.benimde hafif kanamam olmuştu.ertesi güne birşey kalmıyor canım merak etme.

Merhaba, tesekkurler canim, benide bugun aradilar 23 tane dolenmis hala izliyolar, sali gunu ransferim olcak bakalim o gune kada kac tane kalcak, 6 gun emriyo'su olcak nerdesyse. senin transferin gerceklestiyse arkadasim kacinci gundu? Kanamam kesildi, hafif agrim var ama haberi aldiktan sorna daha iyiyim allaha sukur....

benim de kanama biraz oldu.bol sıvı alımı önemli.ağrılar normal.benim çok fazla yumurta olduğu için toplama işleminden sonra ağrı kesici iğne yapıldı.iğneden sonra bile ağrım olmuştu

Aynen arkadasim benimde balimde agri oldu, fazla olunca oyle oluyomus allaha sukur kananm durdu, agrim var gine egildim zaman agri hisediyorum...

Merhaba, bencede klinige gittik, en azindan doktorla gorus cunku benimde sislik vardi karnimda cnaim ilk denemede, malasef OHSS olmustum.. Dikkat et kendine bol sivi al, az kalmis bak sonuca sabretve dua et ama cok rahatsiz oldunmuda ara mutlaka...

Merhaba, bencede klinige gittik, en azindan doktorla gorus cunku benimde sislik vardi karnimda cnaim ilk denemede, malasef OHSS olmustum.. Dikkat et kendine bol sivi al, az kalmis bak sonuca sabretve dua et ama cok rahatsiz oldunmuda ara mutlaka...
selam silanaz,nasılsın.
ben bugün lucrinde 10.iğnemi oldum.pzar günü merional'a başlıcam.sen yumoş büyütücü iğneleri oluken ağrıların olmuş muydu?ben aşılama denmesinde fostimon kullanmıştım ve 4.iğneden sonra hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli ağrılarım olmuştu ve iğneleri olurken aregl olmuştum,maalesef ağrıları boşuna yaşamıştım.
şimdi tüp bebekte 1. denemem ve acayip korkuyorum,yine aynı ağrılar olursa nasıl dayanıcam diye.benim kadar şiddetli ağrı çeken çok kişi yok galiba.inş. herkes ağrısız atlatır tedavilerini.
sen ilk denemende ohs olmuşsun,bu tam anlamıyla nedir?bilgi veririmisin.

ohss belirtileri
takip et siddetlenirse git doktora. insALLAH hamilesindir bence onun habercisi...

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

canım hayırlı olsun çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, bugün kaçıncı günündü canım :))
maşallah ne güzel:))))

trannsfer günü sayılmadan 8. günümdü canım.çok sağol inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

Tebrikler, Tebriklerrr insalalh oyle devam eder canim, daha 7 gunun masallah simdiden cizgi ciktisa cok dikkat et kendine belkide o yuzdendi agrilarin.. RABBIM YARDIMCIN OLSUN...

Vallahi arkadasim ohss rahimin su toplamasi, su birikmesi o bolgede oyle oldu zamn idrada fazla cikmaiyosun icine giren su disari cikmiyo tam, sen boyle seyleri hic dusunme arkadasim insallah ilk denemende basarili souc alirsin benim ilk denemde negativdi neden olarak OHSS dediler ama cok rahatsizdim ehp sistim yas genc, dayadilar ilaci ilk denemede daha 22 yasindaydim, bir problem yoktu nerneyse... Lucrin kullanirken cok halsiz oluyodum agrim hic yoktu diyebilirim, surekli uykum geliyodu ama butun ayn etkileride Yumurta gelistirmek icin kullancan ilaca baslayinca azaliyo cunku birbirini dengeliyolar.. Hemsiremin dedigi arkadasim.. ASILAMA hic denemedim hic bir fikrim yok canim.. Net aciklamasi bu, allah hepimizi OHSS olmaktan korusun. benim simdi ucuncu denemem gine ayni problem ilacla kontrol altina almaya calisyolar o kadar cok agrim yok, ama sislik karnimda var.. HAyirlisi bakalim hersey yolunda giderse sali transferim var...

Hiperstimülasyon
Yumurtalar hormonlara aşırı derecede yanıt verebilir ve bunun sonucu olarak ovarian hiperstimülasyon sendromu (OHSS) ortaya çıkabilir. Bu durum karın ağrısı, şişkinlik , kusma ve nefes darlığına neden olur. OHSS şiddetli olduğunda hastanede doktor kontrolü ve gerekli durumlarda tedavinin iptali gerekebilir.

Merhaba Bnazz, iyiyim tesekkuler. Sen nasilsin? Ben lucrin kullandimda fazla agrim olmamisti fakat cok halsiz , yataktan birden aklktimda bas donmelrim olmustu, hemsirem GONAL f yani yumurta gelistirme ignesine basladimda butun bu rahatsizliklarin gecicegini soyledi ve oylede oldu. ASilama hakkinda hic bir fikrim yok canim, insallah sende ilk denemende hayirli neticeler alirsinda bu mesaketli yolda cok yipranmazsinn.. Benim ucuncu denemem hala korkuyorum arkadasim ona yapcak bisey yok malesef bol bol dua etki rabbim korkularini haifletsin... Ohss kullanilar hormon ilaclarinin, hormon degerlerini cok yukseltmesi sonucu asiri yumurtlama olmasi, buda cok tehlikli olabiliyor ama benimki ciddi boyutlara varmadi am sonuc negativ oldu. Dilerim senin ilk denemende Pozitif haberini aliriz, olmasada birgun olcak onu biliyoruz...

Hiperstimülasyon
Yumurtalar hormonlara aşırı derecede yanıt verebilir ve bunun sonucu olarak ovarian hiperstimülasyon sendromu (OHSS) ortaya çıkabilir. Bu durum karın ağrısı, şişkinlik , kusma ve nefes darlığına neden olur. OHSS şiddetli olduğunda hastanede doktor kontrolü ve gerekli durumlarda tedavinin iptali gerekebilir

tşk ederim. hala karnım şiş.midemde reflü oldu. süt içtim kesildi.acayip gaz var. sesinide duyuyorum. tuvalete çıkabiliyorum. inşallah gazdandır. nasıl atıcam bu gazı bilmem.

Cnm çok sevindim inşallah kan değerlerin de güzel çıkar cnm. Ben de test gününden 2 gün önce yapmıştım çok silik te olsa görmüştümm opuyorumnanaktan

canım yaaa......haftalardır seni takip ediyordum...şükürler olsun ki hamilesin......bak bide çok erken dönemde çıktı.....belkide çoğul.....allah sonuna kadarda gitmeyi nasip etsin inşallah......sanırım sen pgt de yaptırmıştın dimi......bende bu denememde istiyorum...bakalım hayırlısı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…