- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar değerim pazartesi 17,55 di çarşamba 17,35 çıktı büyük bir düşüş yok ama ikiye katlaması gerekirdi dedi doktor olumlu konuşmadı pek cuma günü tekrar kan ver dedi ama pek umut yok galiba şuan ruh gibiyim o kadarda sevinmiştim
ecemnur desteğin için çok sağol inan bana o kadar moral oldun ki anlatamam.bende çok üzüldüm dün ama herşey daha bitmedi diye avutuyorum kendimi Allahım şu mübarek günde benimde dualarımı kabul edip senim gibi binimde yavrumu bana bağışlasa.yarın tekrar kan vericem inşallah yüzüm güler.Ecemnur sen bu durumdayken ekstra birşeyler yiyip içtinmi ne tavsiye edersin bana
benim dün akşamdan beri karnım çok şiş. bugün sanki yarım nefes alıyor gibiyim. mide ağrım var. şişlikten. belim de dün akşamdan beri çok ağrıyor. kendimi kötü hissetmeye başladım. noluyor bana anlamadım. ohs yi araştırdım. inşallah karnım iner. bugün 7. günüm.
hayırlı olsun canım.benimde 26 yumurtam toplanmıştı 17 tanesi döllendi.inşallah seninde o kadar hatta daha fazla döllenecektir.benimde hafif kanamam olmuştu.ertesi güne birşey kalmıyor canım merak etme.
benim de kanama biraz oldu.bol sıvı alımı önemli.ağrılar normal.benim çok fazla yumurta olduğu için toplama işleminden sonra ağrı kesici iğne yapıldı.iğneden sonra bile ağrım olmuştu
benim dün akşamdan beri karnım çok şiş. bugün sanki yarım nefes alıyor gibiyim. mide ağrım var. şişlikten. belim de dün akşamdan beri çok ağrıyor. kendimi kötü hissetmeye başladım. noluyor bana anlamadım. ohs yi araştırdım. inşallah karnım iner. bugün 7. günüm.
selam silanaz,nasılsın.Merhaba, bencede klinige gittik, en azindan doktorla gorus cunku benimde sislik vardi karnimda cnaim ilk denemede, malasef OHSS olmustum.. Dikkat et kendine bol sivi al, az kalmis bak sonuca sabretve dua et ama cok rahatsiz oldunmuda ara mutlaka...
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
selam silanaz,nasılsın.
ben bugün lucrinde 10.iğnemi oldum.pzar günü merional'a başlıcam.sen yumoş büyütücü iğneleri oluken ağrıların olmuş muydu?ben aşılama denmesinde fostimon kullanmıştım ve 4.iğneden sonra hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli ağrılarım olmuştu ve iğneleri olurken aregl olmuştum,maalesef ağrıları boşuna yaşamıştım.
şimdi tüp bebekte 1. denemem ve acayip korkuyorum,yine aynı ağrılar olursa nasıl dayanıcam diye.benim kadar şiddetli ağrı çeken çok kişi yok galiba.inş. herkes ağrısız atlatır tedavilerini.
sen ilk denemende ohs olmuşsun,bu tam anlamıyla nedir?bilgi veririmisin.
selam silanaz,nasılsın.
ben bugün lucrinde 10.iğnemi oldum.pzar günü merional'a başlıcam.sen yumoş büyütücü iğneleri oluken ağrıların olmuş muydu?ben aşılama denmesinde fostimon kullanmıştım ve 4.iğneden sonra hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli ağrılarım olmuştu ve iğneleri olurken aregl olmuştum,maalesef ağrıları boşuna yaşamıştım.
şimdi tüp bebekte 1. denemem ve acayip korkuyorum,yine aynı ağrılar olursa nasıl dayanıcam diye.benim kadar şiddetli ağrı çeken çok kişi yok galiba.inş. herkes ağrısız atlatır tedavilerini.
sen ilk denemende ohs olmuşsun,bu tam anlamıyla nedir?bilgi veririmisin.
Merhaba, bencede klinige gittik, en azindan doktorla gorus cunku benimde sislik vardi karnimda cnaim ilk denemede, malasef OHSS olmustum.. Dikkat et kendine bol sivi al, az kalmis bak sonuca sabretve dua et ama cok rahatsiz oldunmuda ara mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?