• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

benimde uzun protokoldu doğum kontrol hapı vermedi şimdi kısa protokola başlıycam doğum kontrol hapı verdi değişiyor arkadaşlar. yumurtası toplanacaklar yada sonuç bekleyenler Allah gönlümüze göre verir inşallah güzel haberlerinizi alırız :Saruboceq:

Son düzenleme:
benimde uzun protokoldu doğum kontrol hapı vermedi şimdi kısa protokola başlıycam doğum kontrol hapı verdi değişiyor arkadaşlar. yumurtası toplanacaklar yada sonuç bekleyenler Allah gönlümüze göre verir inşallah güzel haberlerinizi alırız :Saruboceq:

Amin arkadasim insallah hep beraber guzel haberler aliriz, benimde ilk denemede kisa yaptilar, dogum kontrol hapi filan vermediler, ama dondurlmuslarimla dednedigimde ESTROFEM vermislerdi... GUvenmekten abska caremiz yok doktorlara allah ayrdimcimiz olsun, su uc aylarin hurmetine yavrularimiza kavusmayi ansip etsin...

kızlar 15 yumurtam oldu
bu gun ogrendım dollenmede olmus
ya yarın ya yarından sonra transfer ınsALLAH
bana bu defa cok ılac verdıler
crınone- prednol- estrofem- cleksan ıgne- antıbıyotık- aspırın- folık
hıc bu kadar ılac kullanmamıstım
ınsALLAH hersey cok guzel olur

kızlar 15 yumurtam oldu
aynen canım yaaa
transfer olmadan mide kanamasından gideceğim sanki.seninde dün mü toplanmıştı yumurtaların canım??? benim bugün haber geldi.17 tanesi döllenmiş.perşembe günüde transfer olacak hayırlısıyla.

arkadaşlar benimde 24 haziranda transferim oldu şuan bekleme aşamasındayım.en zor kısmıda bu zaten. adet ağrısı gibi ağrımvar ilk günden beri birde karnımşiş ve gazım çok,sizdede böyle olan varmı acaba

aynen canım yaaa
transfer olmadan mide kanamasından gideceğim sanki.seninde dün mü toplanmıştı yumurtaların canım??? benim bugün haber geldi.17 tanesi döllenmiş.perşembe günüde transfer olacak hayırlısıyla.

Gayet güzel firstnimnus benim 9 tanesi döllenmişti. İnşallah hayırlısıyla perşembeye transferin olur. opuyorumnanaktan Ondan sonra beklemek kalıyor geriye. :1hug:

arkadaşlar benimde 24 haziranda transferim oldu şuan bekleme aşamasındayım.en zor kısmıda bu zaten. adet ağrısı gibi ağrımvar ilk günden beri birde karnımşiş ve gazım çok,sizdede böyle olan varmı acaba

Ben de olmuştu gülcecan merak etme. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Beklemek en zoru gerçekten. Pozitif düşün hep olacağına inan canım. İnşşallah hayırlsıyla olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 14 haziranda öğrendim :CüvCüv:sonucumu :1hug:

aynen canım yaaa

Maşallah embriyo sayın çok güzel inşallah transferin de hayırlısıyla geçer ve bizlere güzel haberi verirsin.

kızlar 15 yumurtam oldu

Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

Transfer olan ve olcak arkadalar, Alalh ayrdimciniz olsun, insalalh hesey gonlunce olur... Bende bir iki haftaya toplanir yumurtlar herhalde...

Ben de olmuştu gülcecan merak etme. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Beklemek en zoru gerçekten. Pozitif düşün hep olacağına inan canım. İnşşallah hayırlsıyla olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 14 haziranda öğrendim :CüvCüv:sonucumu :1hug:

Ecemnur gözün aydın başka bi topikte okumuştum bebişinin kalp atışlarını duymuşsun allah tamamını erdirsin darısı başımıza inşallah...

aynen canım yaaa

canım dun pazartesı toplandı
bugun haber geldı dollenme olmus ama sayı soylemedıler
yarın ogrenecegız ınsALLAH sayıyı
benımde sıddetlı mıde agrısı var ohss olmaktan korkuyorum ılkınde ohss olmustu oda mıde agrısı ıle baslamıstı. ınsALLAH bu sefer olmaz
ınsALLAH guzel haberer alırız:1:

senin adına çok sevindim ecemnur darısı bana inşallah bende 6 temmuzda kan vericem
sende ne gibi belirtiler olmuştu yazarsan çok sevinirim

inşallah bunlar güzel bir gebeliğin ilk işaratleridir canımkaydirigubbakcemile5

Gayet güzel firstnimnus benim 9 tanesi döllenmişti. ınşallah hayırlısıyla perşembeye transferin olur. opuyorumnanaktan Ondan sonra beklemek kalıyor geriye. :1hug:[/QUOTE
]
evet tatlım transferim perşembe günü olacak hayırlısıylaŞeniz

Maşallah embriyo sayın çok güzel inşallah transferin de hayırlısıyla geçer ve bizlere güzel haberi verirsin.
çokkk sağol canımmm.inşallah bende sizler gibi müjdeli haberler verebilirim buradanolumunekankayizsmile

benımde sıddetlı mıde agrısı var ohss olmaktan korkuyorum ılkınde ohss olmustu oda mıde agrısı ıle baslamıstı. ınsALLAH bu sefer olmaz

sonunda mide ilacı aldım ve biraz rahatladım canım.bütün gün ikibüklüm dolaştıktan sonra başka da çarem kalmadı zaten. çok fazla ilaç alıyorum.sabah altıda bir başlıyo ilaçlar taaa gece yarısına kadar her iki saatte bir ilacım var.mide dayanır mı zaten buna.
neyse hayırlısıyla şu sıpaları bir kucağımıza alalım tüm bunlar unutulur gider zaten:delphin:

benimde pazartesi toplandı 19 tane. bugün aradım 16 sı olgunmuş.yarın gene arayacağım.cumartesiye kadar transfer olacak inşallah.
sizin karın ağrınız devam ediyor mu? ağrıyınca yatıyorum hafifliyor ama transfer gününe kadar geçer mi bilmiyorum.hihoyyyt

doğru söylüyosun canım; zaten benim de doktoruma bi güvensizliğim yok ama üzüldüm işte; artık kendime telkin veriyorum boşver diye; zaten sinirlerim çok bozuk:((((:a015:

kendinizi bu kadar sıkmayın. bende kendi kendime ağlıyordum sorun yokken.
sonra düzeldim
inşallah sizinkide hayırlısı ile iyi olur

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

ıSıM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRıN BAŞLANGIÇ TARıHı----------------- TRANSFER TARıHı---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010:CüvCüv::nazar:
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------12.06.2010
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010:CüvCüv::nazar:
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------04.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------21.06.2010
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010------------------------24.06.2010
gulucum81------------------ankara tbm-----------------------------------------------28.05.2010-------------------------01.07.2010
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------01.07.2010
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------?????????
popinos----------------------muammer doğan ------------------------------07.06.2010--------------------------03.07.2010 --- ---sonuç
yojimbo----------------------????????????????----------------------------------10.06.2010-------------------------?????????
Silanaz----------------------America hastanesi.-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????

cumaya kadar arayacağım. 16 yumurta döllenince bekleyeceğiz dedi doktor. 5. gün transferim olacak. 03.07.2010 da

Son düzenleme:
Back
X