- Konu Sahibi sinsirella85
-
Peki sizene dedim ya herkesin hesabi allah a gitmeyin siz de oralara mademevet mide bulandirici...altinda kucucuk bikini bacaklari ayiriip gunesleniyosa kalabaligin iciinde evet kesinlikle mide bulandirici
Isabet olur bir daha gitmemeniz...Gorus aciniz beni rahatsiz etse de gorus biciminize uygun davranmaniz hosuma gittiestetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....
her plajda karsilastigimiz seyler bunlar...o plaj ya da bu plaj diye ozellemeye gerek yok...bikini esittir dikkat gerektiren biseynereye gittiniz siz çok merak ettim florya plajına falan mı?
evet mide bulandirici...altinda kucucuk bikini bacaklari ayiriip gunesleniyosa kalabaligin iciinde evet kesinlikle mide bulandirici
peki ozaman size mutluluklar . ben tabikide bulunmucam o tarz bir ortamda:)Isabet olur bir daha gitmemeniz...Gorus aciniz beni rahatsiz etse de gorus biciminize uygun davranmaniz hosuma gitti
Keske herkes sizin gibi sınırını bilse ve bizde rahat etsek...
Kimsenin ne giymesi gerektiğini söyleyemezsiniz. Haddiniz değil zira orası plaj.beni ilgilendirmez carsaf la yorganla girmesi..plajda gozumu nereye cevirxem ic camasirdan belirgin bi hat gormeyim yeter..ama bu mumkun dehil herkezi basbasa birakmak lazim tercihleriyle..ben nacizane uyarmak istedim ...ve en azindan bikini altina mini de olsa etek giymelerini gerektini soyledim..siz isterseniz carsaf giyebilirsiniz
ben sadece bikini giyen kadinlarin biraz daha kendilerinw dikkat etmesi gerektini savunuyorum..oraya gelen erkeklerin yarisi belkide o benim karislastigim manzaralardan zevk icin ordalar..kadinlarin haberi yok belkide...baskasinin bakis acisiyla bi dusunsunler
ya plaja gitmeyin farkli tarzda tatiller yapin yada muhafazakar otelleri tercih edinher plajda karsilastigimiz seyler bunlar...o plaj ya da bu plaj diye ozellemeye gerek yok...bikini esittir dikkat gerektiren bisey
okuyun isterseniz zaten diyorum.asla gitmem karisik yuzme alanlarina diyorum..herkeezi kendi icimde tercohleriyle basbasa birakiyorum..karsilastigim manzara iciinse ufacik bir utanma hissi diliyorume siz gitmeyin mideniz bulanmasın..
kadın erkek ayrı oteller var oraları tercih edin.
Rica edicem güzel türkçemizi düzgün kullanalım. Herkez değil herkes olacak.beni ilgilendirmez carsaf la yorganla girmesi..plajda gozumu nereye cevirxem ic camasirdan belirgin bi hat gormeyim yeter..ama bu mumkun dehil herkezi basbasa birakmak lazim tercihleriyle..ben nacizane uyarmak istedim ...ve en azindan bikini altina mini de olsa etek giymelerini gerektini soyledim..siz isterseniz carsaf giyebilirsiniz
okuyun isterseniz zaten diyorum.asla gitmem karisik yuzme alanlarina diyorum..herkeezi kendi icimde tercohleriyle basbasa birakiyorum..karsilastigim manzara iciinse ufacik bir utanma hissi diliyorum
her plajda karsilastigimiz seyler bunlar...o plaj ya da bu plaj diye ozellemeye gerek yok...bikini esittir dikkat gerektiren bisey
malum temmuz ayindayiz plajlar tiklim tiklim...havlumun ustunde otururken onunde saginda arkasinda bir suru insan oluyor kaFani cevirsen yarisi gunesleniyor incelemeye gerek yok hersey ortada:) kacirdiklarimda vardir tabiki ozellikle incelemedigimden olsa gerek...ben sadece gorduklerim icin yorum yapiuorum zTeb...plajdaki bin kisiden bini ni de gordum demiyorum ki ..bakın hem mide bulandırıcı diyorsunuz hem incelemişsiniz orası belli burası belli diyorsunuz,
ben plajda midemi bulandıran bişey görsem (leş mesela, ya da dışkı vs) dönüp bakmam bidaha, incelemem, kaçar giderim ordan, siz durmuş incelemiş gelmiş burda dedikodusunu yapıyorsunuz, normal mi sizce?
yani 35 senedir denize giderim, ayrıca eski profesyonel yüzücüyüm, hiç anlattığınız gibi dikkatsiz davranıp genital organlarının görünmesine neden olan bir kadın görmedim, sizin ya hayal dünyanız çok geniş, ya da nasıl incelediyseniz hiçbir anı kaçırmamışsınız
Bulun ama muhafazakar yerleri tercih edin milleti incelemeyin sapik gibipeki ozaman size mutluluklar . ben tabikide bulunmucam o tarz bir ortamda:)
hangi hemcins kimi taciz etmis yaBen haşema giyiniyorum. Nasıl ki,kimsenin beni, giyimimden ötürü, bakışları ile rahatsız etmesini istemiyorsam, mayo, bikini giyinen bayanların da aynı şekilde hemcinsleri tarafından taciz edilmesini hiç hoş bulmuyorum. O yuzden, herkesin kendi tercihi, kendi düşüncesi, kendi hayatı... Kimse kimsenin giyim kuşamını sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda...
her plajda karsilastigimiz seyler bunlar...o plaj ya da bu plaj diye ozellemeye gerek yok...bikini esittir dikkat gerektiren bisey
senden de rahatsiz olanlar vardir emin olmalum temmuz ayindayiz plajlar tiklim tiklim...havlumun ustunde otururken onunde saginda arkasinda bir suru insan oluyor kaFani cevirsen yarisi gunesleniyor incelemeye gerek yok hersey ortada:) kacirdiklarimda vardir tabiki ozellikle incelemedigimden olsa gerek...ben sadece gorduklerim icin yorum yapiuorum zTeb...plajdaki bin kisiden bini ni de gordum demiyorum ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?