Mayo konusunda haklı mı ?

Isabet olur bir daha gitmemeniz...Gorus aciniz beni rahatsiz etse de gorus biciminize uygun davranmaniz hosuma gitti
Keske herkes sizin gibi sınırını bilse ve bizde rahat etsek...

Kimsenin ne giymesi gerektiğini söyleyemezsiniz. Haddiniz değil zira orası plaj.
Çok rahatsız olduysanız kapalılar için olan havuza girin insanlar da rahat etsin.

bakın hem mide bulandırıcı diyorsunuz hem incelemişsiniz orası belli burası belli diyorsunuz,
ben plajda midemi bulandıran bişey görsem (leş mesela, ya da dışkı vs) dönüp bakmam bidaha, incelemem, kaçar giderim ordan, siz durmuş incelemiş gelmiş burda dedikodusunu yapıyorsunuz, normal mi sizce?
yani 35 senedir denize giderim, ayrıca eski profesyonel yüzücüyüm, hiç anlattığınız gibi dikkatsiz davranıp genital organlarının görünmesine neden olan bir kadın görmedim, sizin ya hayal dünyanız çok geniş, ya da nasıl incelediyseniz hiçbir anı kaçırmamışsınız

Ri
Rica edicem güzel türkçemizi düzgün kullanalım. Herkez değil herkes olacak.

okuyun isterseniz zaten diyorum.asla gitmem karisik yuzme alanlarina diyorum..herkeezi kendi icimde tercohleriyle basbasa birakiyorum..karsilastigim manzara iciinse ufacik bir utanma hissi diliyorum

isabet olur,
çünkü plajlarda, sizin gibi gözünü dikip diğer insanları incelemekten başka bir şey yapmayanlar aşırı rahatsz edici oluyor.

Ben haşema giyiniyorum. Nasıl ki,kimsenin beni, giyimimden ötürü, bakışları ile rahatsız etmesini istemiyorsam, mayo, bikini giyinen bayanların da aynı şekilde hemcinsleri tarafından taciz edilmesini hiç hoş bulmuyorum. O yuzden, herkesin kendi tercihi, kendi düşüncesi, kendi hayatı... Kimse kimsenin giyim kuşam şeklini sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda...

En guzeli ciplak/bikinili gormek istemeyen yuzmeye acik olmayan yerlerde gezsin kendisini göz zinasindan korusun. Bikini giymek bronzlasmak isteyende istedigi gibi giyinsin cikartsin ustunu. Herkes aciksa zaten kimse kimseye bakmiyor konu sahibi arkadasimda ben olsam nisanlimi dinlerdim istersen biraz ayri takilip nisanlinla baska yerde bronzlasa bilirsin

malum temmuz ayindayiz plajlar tiklim tiklim...havlumun ustunde otururken onunde saginda arkasinda bir suru insan oluyor kaFani cevirsen yarisi gunesleniyor incelemeye gerek yok hersey ortada:) kacirdiklarimda vardir tabiki ozellikle incelemedigimden olsa gerek...ben sadece gorduklerim icin yorum yapiuorum zTeb...plajdaki bin kisiden bini ni de gordum demiyorum ki ..

hangi hemcins kimi taciz etmis ya

her plajda karsilastigimiz seyler bunlar...o plaj ya da bu plaj diye ozellemeye gerek yok...bikini esittir dikkat gerektiren bisey

istanbul dahil bi çok yerde plaja gittim ama öyle bişeyle karşılaşmadım.

ayrıca plaja giden insanlar güneşlenir denize girer fln. siz neden insanları incelemişsiniz. hadi diyelim bacaklarını ayırıp güneşleniyodu (ki evet bu olabilir) görürsünüz ve yüzünüzü çevirirsiniz bidaha da bakmazsınız olur biter.
bu verdiğiniz örneği heryerde yaşamış olmanız mümkün değil kusura bakmayın.

senden de rahatsiz olanlar vardir emin ol

Mayonun bikiniden farkı neymiş sadece göbek ve bel kapalı..

Bence nişanlın etekli mayolardan bahsediyor siz o konuda bi netleşin sonradan sorun olmasın, bizzat şahit oldum yaşayan arkadaşım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…