Mecalim kalmadi

Tiiredgirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
90
7
1
27
Gunun birinde Mutlu olacagima dair inancim o kadar kirildi ki.. Hayat amacim yok, yol haritam yok, artik hicbir seyden keyif alamiyorum. Cunku herkese herseye inancim o kadar kirildi ki.. Artik mutlu olacagima bile inanamiyorum hatta olmaktan bile korkuyorum acisi cikar diye cikamiyorum bu ruh halinden

Son düzenleme:
Beni anlatmış gibisiniz.
Zaten artık sahte şeylerden mutlu olamayan insanların, böyle bir zamanda mutlu olması mümkün değil.
Sorun bizde değil yani.
Gerçek duygular arayan mutsuz ve yalnız kalıyor.

Size o kadar gönülden katılıyorum ki.eskiden sıkıldığım şeyler o kadar boş geliyor ki.sağlığınız yerindeyse gerisi hallolur.

Cok iyi anliyorum sizi ben de ayni durumdayim. Yorgun ve bitap hissediyor insan. Hicbirsey yapasim kalmiyor. Ben biraz motive etsin diye film falan izliyorum. Ama iste o da gecici. Umarim guzel gunler gelir sizin icin. Herkes icin.

21 yaşında hayattan beklentisiz yaşanır mı?
Her kötü insan her kötü olay sizin başınıza geliyorsa demekki bir yerlerde hata yapıyorsunuz...
Onları bulmaya çalışın ve hobi edinin diliniz nasıl bilmiyorum ama dil kursuna falan yönelin arkadaş ortamınız da olur
Herkes musmutlu bir ortamda yaşamıyor yaşadığı anın tadını çıkarıyor çıkarmaya çalışıyor
Mutluluktan beklentiniz mi yüksek acaba nelere sahipsiniz onları düşünün mutlaka bir yerlerde eksik veya yanlış yaptığınız bişey var
Psikolojik olarak iyi hissetmiyorsanız kendinizi yardım alın

Beni anlatmış gibisiniz.
Zaten artık sahte şeylerden mutlu olamayan insanların, böyle bir zamanda mutlu olması mümkün değil.
Sorun bizde değil yani.
Gerçek duygular arayan mutsuz ve yalnız kalıyor.
Maalesef ki oyle... hickimsenin sevgisine inanamiyorum bu inancsizlikta beni anlamsiz bir yasamaya surukluyor.. cunku sevgi her seyin temeli

Cok uzuldum sizin adiniza umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz...

Yukarıda arkadaş en anlamlı yorumu yapmış..

Sağlık varsa umut vardır.

Tuzum kuru olup yazmıyorum.
Dertlerin biri gider diğeri gelir bir yaşamın içinde oldum hep.
Hep şükür ettiğim bir şey var ki, hala işime gücüme sarılacak güçteyim.
Uyanıyorum ekmeğimin peşine gidiyorum.
Kimseden bir şey beklemiyorum.
Bundan büyük mutluluk mu olur?

Beklentim kalmadi cunku hayal ettigim hicbir seye varamadim.. Simdide varma istegim gucum kalmadi Yani bir isteksizlik eskiden okumaya asik olan ben simdi okuyacak istegi bulamiyprum icimde.. Bilmiylrum belki de suan ki yasadigim huzursuz ortamin etkisindendir.. Sanki artik hic iyi birisine rastlayamacagim beni gercekten sevecek birisi olmayacak, ben surekli o veya bu sebeple uzgun olacakmisim dusuncesinden kurtulamiyorum

Ama huzur olmayinca ve elinizden bir sey gelmeyince ruhunuz bunyeniz istemsizce yipraniyor

Peki ya huzur yoksa.. Bana gore huzur her seyin en temelii.. En kotu yerde de olsaniz huzur varsa her sey halloluyor ama yoksa bir zamandan sonra bunyeniz kaldirmiyor

Kac yasindasin ?suan neler yapiyorsun ?ufak bilgiler verirsen belki bir kac oneride bulunabilirim.
Ayrica hayat acimasiz ama biz o kadar güçlü insanlariz ki yasamayi başarıyoruz .. hayatta birseyleri elde etme istegin olsunn.elbet hersey olmaz ama elbet biri olacak ve sen o istege tutunacaksin

Peki ya huzur yoksa.. Bana gore huzur her seyin en temelii.. En kotu yerde de olsaniz huzur varsa her sey halloluyor ama yoksa bir zamandan sonra bunyeniz kaldirmiyor

Bu dünyanın hangi köşesinde huzur var ki?
İnsanın olduğu her yerden bir sebeple huzursuzluk ürer. :)

Huzur annemizin karnındaydı..
Bıraktık geldik.

Araştırma görevlisi olmak için başvurmuştum ama torpil istemedim kimseden, yani vardı da bilerek kullanmadım sonuç hiç kimsenin hala cevaplayamadığı bir soru ile elendim
O dönem deli gibi aşık olduğum adamla da yolları ayırdık iş de bulamıyorum hayaller de bitmişti... aşk yok iş yok okul yok
Şimdi o dönemlere bakıp oradan buraya diyorum sosyal medyadan sınava girdiğimde beni eleyen hocayla yazıştım 5-6 yıl önce iyi ki elediniz şimdi bambaşka bir iş yapıyorum mutluyum dedim sürekli okumak da bana göre değildi tahminimce
Her zor süreç aslında kırılma noktası ordan kırılıp başka yerden sürgün veriyoruz
Çok dibe vurdum ama ben hiç hayallerimi kaybetmedim hep en çok 2 yıl sonra bambaşka bişeye üzülüyor olacağım diye teselli ettim kendimi
Hakikaten öyle dertler bizle baki kalmıyor kalmayacak da oyüzden çıkış yolunu kendin bulacaksın

20 yasindayim, bir suru hayalim varken borucumu odemek icin bir egitim kurumunda sekreterlige basladim.. Insan disi muameleme goruyorum, adil bir ortamda calisamama yani basit gibi gozukebilir her is hayatinda olan seyler gibi gozukebilir ama iste hicbir sey disardan gozuktugu gibi degil.. Burada cok mutsuzum. Bir an once ayrilmak istiyorum. Ama cikinca ne yapacagim bilmiyorum part time bir is bulurum ama bu seneki universite sinavina hazirlanamadim mesela. Seneyeki sinava hazirlanicam. Seneye uni sinavina hazirlanicam ama ailem kpss ye girmemden yana.. Onlarin isteklerinden kendi hayatimi yasamiyorum. Ben omur boyu masa basinda surekli ayni isi yapmak istemiyorum mesela.. kendimi gelistirmek az da olsa iyi bir seyler yapmak istiyorum. Ailem de hakli bir yandan su an ki calistigim is yerine karsin ben de evladimin oturup kpss ye hazirlanmasini isterdim. Ama artik heralde yeniden okumami istemiyorlar ki yeniden uni okumama sicak bakmiyorlar. Ailemin bir zamanlar okumam icin cabalarken simdi destek cikmamalarina beni desteklememelerine cok uzuluyorum mesela.. desteklemeleri gereken sey de kotu bir sey degil ki.. Isin en kotu tarafi ne biliyor musunuz? Yeniden okuma hevesim o kadar gitti ki benden.. 2 yillik mezunum halbuki. Simdi yeniden okuyacak olmam bilmiyorum( Hayatimbana gore su an o kadar cikmazdaki.. O yuzden hicbir sey yapasim gelmiyor.. belli bir bolum hedefim de yok. Cocuklugumdan beri tek hayalim tipti ama takdir edersiniz ki bu kadar hayati karismis olan birinin bu saatten sonra tip okumaya hevesi kalmaz.. Hedefimi o kadar yuksek tuttum ki simdi hicbirtip disinda hicbir meslek bana cazip gelmiyor. Sanki tip okumadiktan sonra baska bir bolum okumanin bir anlami yok gibi.. Zaten baska bilum okuyacak da hevesim yok.. oyle karma bir durumdayim ki.. Kendi secimlerimle mi getirdim bu hale ailem yuzunden mi orasini cozmus degilim tek bildigim artik elimden bir sey gelememesi ve benim bunu oturup izlemem kusura bakmayin cok uzun oldu ilk defa birisine icimi tam doktum

3 idiost filmini izler misin?amir khan in inan insana nasil güven veriyor
Benim eniştem 30 yaşında uni sınavına girdi .31 yasinda tip öğrencisi oldu .hemşirelik bolumu.olmasa onun olmazdi.hem kazandigi xmana yeni evli ve esi hamileydi. Esinin dogumu olacaktı o gun sabah final sinavina girdi daha sonra digum yapmis esinin yanina gelebildi.sadece kararli ol.hem okulunun son senesi kpss den memur olarak atandı .okula 4 gun gitti devletten izin verdi okulla anlasma sagladi . Staj da yapti hem de grriye kalan 3 gun gece baska ile memur luk yaptugi ile nobet tutmaya gitti.istedi ve azim etti.
Benimde is zir kasiyerim. Ve aklina gelebilecek kasiyerl de haric her seyi yapiyorum.wc bile temizliyoruz o derece ayrica egosu tavan şeflerimiz var onlarla da başa çıkıyoruz. Ama azimliyim .ben yetersiz bos beceriksiz degilim.herkes nasil anasinin karninda boylr cikmadi ya ..ben mi yapamayacam bunu..
Simdiden basla uniye hazirlanmaya.part time is bulirsun uni de de calis .. isleyen demir gerçekten pas tutmuyor.
Suan calistigin yeri de takma inan.. sen uni yi kazan omlar anlasinlar sikinti onlarda ..babbanin isi degil ya bu kadar takiyon.isini yap ugrasan senle ugrassin.sen isini yap sedece. Elbet kurtulacaksin o isden. Ama bu senin elinde.
Uni kazanmanda ailene guzel bir cvp olur hem... hemde istedigin bolumu kazanmaya bak..
Hayat guzel..birseyler basarmak onun icin hayaller kurup aci cekmek bile güzel .
Ben suan hem çalışıyorum 9 saat 1 saat yol say.eve gel 2 yasindaki çocuğum la ilgilen ev osleri bana bakar.evde es var koca evo edare et..bana vakit kalmiyor uyumaya bile.. ama ben diyorum bu hayatta sürekli kazananlar analarindan oyle cikmadi ya .. basati dikenli yolsa bn de basar ayaklarım kanaya kanaya o yolu da yururum ..
Sen de yürü .. bizim ne eksiğimiz var.. akilsa Allah fazlasıyla veriyor .. aptal olsak islerde calisamayiz zaten..
Hadi simdi topla kendini ve kendine ilk olarak soyle guzel bir yol haritası ciz bakalim ..
Bizimle de paslasir misin?

Ya o kadar guzel yazmissiniz ki... Allah bin kere razi olsun, evladinizi size bagislasin :) sabah okudugumda gunum guzel gecmeye baslamisti.. ta ki patrorunumun benim hakkimda ne dedigini ogrenene kadar.. excelde daha formul yapmayi bilmiyormusum. Halbuki istedigi seyi tam olarak anlatamadigi icin anlayamadim en sonunda sorma ihtiyaci duydum ( hala aklimdan cikmiyor o cumlesi.. Bir kelime daha etti de yazmiyim simdi ama aksamdan beri aklimda.. Odaya yanina gelirken de laf sokuyor bana exceli de ben yaptim diyor. Kendimi hayatimda bu kadar beceriksiz ozguvensiz bir ise yaramayan birisi olarak gormemistim.. Kendimi o kadar hic gibi hissediyorum ki ve kiziyorum ki bir excel bile bilmiyorum halbuki pgrenmek icin o kadar caba sarfettim ki hatta kursuna bile gidicektim maddi durumdan gidememistim. Off cok yoruldum artik bu is yeri dengemi bunyemi cok ama cok bozdu

Nebi Yıldız’ın Hayallerin Allah’a Emanet kitabını okumanızı tavsiye ederim.Her nasip vaktine esirdir zamanı değil diye düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…