Mecalim kalmadi

Sen takma bugun bizim is yerinde dediger şubeye bir arkadaşımız gonderildi rotasyonla digee samimi arkadasim dedigim kiz bnm gitmemi istemiş o kiz kalsın demis giden hakkında ama bnm umranda bile olmadi.herkes ne derse desin duyma o excek programi iyi biliyor olabilir kemdi yaptıysa incileri dökülmedi yaa..bazen duymayacaksin.. bir seyderlerse daha iyisi icin uğraşmaya calisirim de gec.
Anladığım kadarıyla isinde problem ama takmamak senin elinde..hayat acimasiz ama yine de basaracaz.. elbet birgun sende iyi olacaksin bu konuda ...
Bu arada tsk ederim cnm ..
Kulagini bazi şeylerle tikamazsan hayat gitmiyor benim tecrübe ile sabit ..benimde berbat geçti gunum ama bak suan evimde yim.. ve o orada kaldi..

Al benden de o kadar

Evet cok haklisiniz valla.. ben bu isten cikmadan psikolojim duzelmeyecek sanirim cunku kendimi bilgisiz bir sey bilmeyen anlamayan birisi gibi hissettiriyorlar bana ve bu da ben de ozguven kaybina yol aciyor istemsiz bir sekilde.. Cikmadan kenxime gelemeyexehim sanirim.. Cok tesekkur ederim o kadar guzel dusunuyorsunuz ki:) Cok takdir ettim sizi. Allah razi olsun tekrardan :)

Ne demek cnm bie nebze dwstek olabildiysem ..
Is bul eger borcun varsa is bul oyle cik.. ..
Ins hersey gonlunce olur

Biraz sert olacak ama ailen yapmaları gerekeni yapmış seni okutmuş, çalışmaya başlamışsın. Gerçek hayat hayalindeki gibi değil dimi? İnsanlar seni tekrar üniversiteye göndermek zorunda değil, o yüzden en başında hedefin hayalin neyse ona göre çalışacak o bölümü okuyacaktın. Ya da 4 yıllığa dikey geçiş yapabilirsin. Kendi seçimlerini yaşıyorsun. Ama ailenin dediği mantıklı önlisans olarak KPSS’den atanman daha kolay. Puanlarını bilmiyorum ama tıp kazanmak zor okumak daha zor. Kazanabileceğine okuyabileceğine inanıyorsan aileni ikna et, birkaç gözyaşına bakar.

Hayalim neyse ona gore calistim ama ne kadar calissirsam calisayim istedigim bolumu 1 senede kazanamayacagim cok belliydi sebebine girip fazla detaya bogmak istemiyorum ama ailemin psikolojik baskisiyla gidip tercih yaptim. Ve benim tip istedigimi biliyorlardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…