Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Sorun kaynana kayınpederin gelmesi değil ki ben de hiç gelmesinler diyemem. Ama etlisinin sürekli bunu yapıp emirvaki verir gibi bir de bebeğinin sanki bakıcılarını getiriyor gibi rahat olması. Rahatsız eden bu aslında.

2 ay mı ev tutsunlar madem. Okadar kişi nerde yatacak sizin ev de yer var mi en az 2 oda lazım hatta 3 oda lazım

Arkadaşlar tamam eşinin de evi de kadın 2 ay kayninin evinde niye kalsin almasin egitim filan napalim yani ayrica kresini de kendisi ayarlasin bi zahmet ne rahat kadın

Buradaki asıl sorun size danışmadan karar vermiş olmaları. Ancak 2 ay sayılı gün çabuk geçer. Sizin yerinizde olsam kabul ederim. Eltinizede ufak tefek işler verirsiniz. Mesela bulaşık yıkama ev süpürme gibi. Siz sonuçta ailesiniz belki bir gün sizin işiniz düşer onlara. 1 yaşındaki bebekle otel odasında 2 ay uzun bir süre. Bebeğin yemeği, temizliği, çamaşırı otelde çok sıkıntı olur.

kv ile yasadigim icin seni cok iyi anliyorum Allah yardm etsin

Eviniz kaç oda ki? Cidden merak ettim bu kadar kişi gönül rahatlığıyla gelmeye kalkıyorsa ya ağır gamsızlar ya da siz malikanede oturuyorsunuz

Şimdi bir anne olarak söylüyorum, kadın emzirmiyor olsaydı da çocuğunu yanında getirmesi gerekirdi. Yani 3 ay sonra bebegi memeden kestikten sonra eğitime gelsin o zaman tek gelebilirdi fikri kadar empati yoksunu bir fikir olamaz. 2 aylık eğitim nerede ve ne zaman olursa olsun o kadın bebeği + kv ile seyahat edecektir başka yolu yok.

O zaman ona göre yer ayarlamalı. Otel olur ev olur ama insanları 2 ay rahatsız etmemeli. Ben eltimle 1 gün kalamıyorum, bir de 2 ay düşünemem.

Siz artik akrabasiniz tabiki kalacak bunu bu kadar abartmayın,bu sayede birbirinizi daha iyi tanıma imkanı bulursunuz,bunları dert etmeyin,evinizin de huzurunu bozmayin boş yere derim ben...

Eltim de empati yapsa keske, kendi daha mantikli bir cözüm bulur. Tamam zor bir durum ama ben kesinlikle birinde 2 ay misafir olmam.

Bizzat kendisi sizi arayıp mahçup bi şekilde rica ettiyse bi kereliğine mahsus sıkın dişinizi ilerde eşinize karşı kozunuz olur. Ama eşek gibi kabul edecekler edasıyla emrivaki yapıyorsa uygun değilim deyip reddedin bence. Her odadan insan çıkacak yurt gibi, karşılığında minnet görmeyecekseniz hiç çekilmez

Evimiz 4+1 tripleks, ama banyo falan 1 tane.

Airnb diye bi site var, yazin yasadiginiz sehrin adini, dayali doseli evler cikiyor,elektirik su odeme derdi filan yok.
Az yiyip oyle bi ev tutsun kayniniz,elti hanimda bi zahmet cocugunu getiriyorsa kimsenin basina atmaya calismasin.
2 ay az mi cumbur cemaat.
Milletteki ne rahatlik.

Siz artik akrabasiniz tabiki kalacak bunu bu kadar abartmayın,bu sayede birbirinizi daha iyi tanıma imkanı bulursunuz,bunları dert etmeyin,evinizin de huzurunu bozmayin boş yere derim ben...
Canim ben eltime yakin davranmaya caliştim, ters bir sey yapmadi ama iyi bir iliski de kuramadik ancak kendini dusünuyor, zor durumda kalinca ağliyor, annesi de olmadigi icin herkes birseyler yapmaya calisiyor. Ben kendim olsam bebeğimle otelde kalirdim, yanima da kim gelebiliyorsa getirirdim. Otel egitim yerinin dibinde, bizim ev arabayla 1bucuk saat.

Canim bu siteyi de biliyorum, tatillerde falan ben de kullaniyorum. Ama onlar düsunmüyor malesef. Önerecek kişi ben olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…