Evet bir tek cok net kalsinlar diyen siz oldunuz. Buyuk ihtimal benim cekincelerimi de anladiniz. Artik kimse rahatim bozulsun istemiyor. Acaba bencillik mi yapiyorum, gelip kalsalar daha kötü seyler de olur mu diye korkuyirum acikcasi. Ayni evde o kadar curcuna hic yasamadim alisik degilim. Bir de tam bu asamada karsi cikmassam sonra bu olaylar katlanarak artar mi bilmiyorum. Kimse benim fikrimi sormuyor, dogulu olduklari icin herkes esimle konusuyorMesajlari okudukca cok üzüldüm gercekten.. biz millet olarak aslinda cok misafirperver ve yardimseveriz..
Senin en yakinin, ailenin sana ihtiyaci var.. evin musait ve tabiki gecici bir sure.. yani neden bu kadar tepki geldi anlayamiyorum..
Konu sahibi.. aile kavrami cok onemli.. eltinle aranda sorun yokmus, kv de iyi hatta isimi yapar diyorsun.. tamam 2 ay uzun bi sure ama idare edilebilinir.. suresi belli olmasaydi kabul etme derdim..
Yani senin kiz kardesinin boyle bi durumu olsa git otelde kal dermiydin? Eltinde sartlardan dolayi bebek vs. Kalamiyordur otelde... ailenden biri icin naparsa yapsin demek cok bencilce olur..
Böyle olunca sende üzüldün dimi. Ben en iyisi biraz daha ses cikarmayim ya üff.Üzüldüm bak bu duruma. Öyleyse ya kayınvalide eltiyle gelecek. Kp in ameliyatını biraz ertelesinler. Ya da eğitimi sonra alsın. En azından kp ve görümce gelmez.
Mecburi eğitimmiş yani erteleme şansı yok galiba 2 ay idare edilebilir diye düşünüyorum eviniz 3 katlıymış sanırım müstakil ,kayınvalide de yemek-temizlik yapıyormuş size pek iş kalmaz bebeklede 2 ay otelde zor olur diye düşünüyorum,şimdi şöyle düşün 2 ay eğitim için gelen senin kardeşin ve küçük çocuğu olmuş olsa otelde mi kalmalarını isterdin yoksa sizin evinizde mi.Canim eltimin o yönüne kiyamiyoruz asil, o daha 7 yasindayken annesi vefat etmiş, o yüzden hassaslar. Kiz pasif icine atarak üvey anne ile büyümüş.
Ben de aynen esime sordum boyle, yabi yapacak baska bir sey yoksa mecbur katlanirdim dedi. O yuzden bu kadar karmasada kaldim. Evet kiz kardesim olsa evde kalsin isterim ama bizimkiler zaten ayni sehirde benim hic yatili misafirim olmaz , kardrsim 1 gun kalir ancak.Mecburi eğitimmiş 2 ay idare edilebilir diye düşünüyorum eviniz 3 katlıymış sanırım müstakil ,kayınvalide de yemek-temizlik yapıyormuş size pek iş kalmaz bebeklede 2 ay otelde zor olur diye düşünüyorum,şimdi şöyle düşün 2 ay eğitim için gelen senin kardeşin ve küçük çocuğu olmuş olsa otelde mi kalmalarını isterdin yoksa sizin evinizde mi.
Evet bir tek cok net kalsinlar diyen siz oldunuz. Buyuk ihtimal benim cekincelerimi de anladiniz. Artik kimse rahatim bozulsun istemiyor. Acaba bencillik mi yapiyorum, gelip kalsalar daha kötü seyler de olur mu diye korkuyirum acikcasi. Ayni evde o kadar curcuna hic yasamadim alisik degilim. Bir de tam bu asamada karsi cikmassam sonra bu olaylar katlanarak artar mi bilmiyorum. Kimse benim fikrimi sormuyor, dogulu olduklari icin herkes esimle konusuyor
Yok esim sıkilmaz, ben yorgunum der gider yatar, daha once ayni olayin 1 haftalik halini yaşadik, simdi 2 ay olacak. O yuzden eltim pek yardim etmez en azindan kv de gelsin istiyorumBen sizin korkularinizi anladim.. ben sizin yerinizde olsam, esimle ve ailesiyle bir sorunum yoksa, yardimci olmaya calisirim.. sizi daha sonra kullanip kullanmayacaklarini bilemem.. ama hayir derseniz hem esinizle hem ailesiyle kotu olursunuz.. bence deneyin.. ve zaten emin olun sizden once esiniz sıkılacak ve birdaha istemeyecek.. tecrubeyle sabittir
Bakalim ne olacak, eltimi aramaya epey niyetlenmistim. Sence aramayim mi ya da arayip gelme degil de o ne dusünuyor sorsam miAileler zor gunlerde birbirine destek olmali. 2 ay kisa degil evet ama gecici bir sure. Bence idare edilebilir. Bir de bebegi varmis kucuk. Hem esinizin morali icin de yegeni iyi geliyormus.
Kv degil kp elinden ameliyat olacak, yani cok agir bi operasyon değil.Evet eltim ne hissediyor bilmiyorum kizi direkt reddetmesem sanirim iyi olacak.yorumların hepsini okumadım ama valideniz ameliyat olunca kim bakacak siz çalışıyorsunuz eltiniz egitimde olacak.
aslında bir tarafı iyi bir tarafı yorucu bir süreciniz var.
eltinize yön verin şunu yapalım bunu yapalım diyerek size yardımcı olmasını saglayabilirsiniz.
ezilerek büyümüş ondan belki size sokulamıyordur sizden bir atak bekliyor olabilir.
onunla görüşün valideyi eşleri aradan çıkarın siz muhattap olun
belkide gelmek istemiyor olabilir.
Evet dimi sikici olan nokta bu, kimse bana birsey sormuyor. Esim soruyor neyse ki. Ben de onu bu yuzden uzmek istemiyorum, diger taraftan 2 ay icim darlaniyor. En iyisi kafaya takmamak. Brlki de su yürur yolunu bulurAslında bu durumda çalışmanız avantaj.Herkes sabah gidip aksam gelecek.Geldiginizde yemeğiniz hazır olur.Ev genisşe,aranizda bir problem yoksa,elti geldiginde ona bir kaç iş verebilecekseniz,bence çok sorun olmaz.
Ben kabul ederdim sanırım,hoş soran olmamış size,en can sıkıcı olanda bu.
Canim otelde 1 odada bebek icin cok sıkıcı diye kv nin tum cabasi. Evde yine saglikli ortam.Konu dışında bişey söylicem.
Eşimde 10 günlüğüne eğitime gitmişti. Bana da gel demişti. Otel parasını normalde işyeri ödüyor yemek falan herşeyle.
Ama örneğin ben eşimle gitseydim benim paramı da eşim ödeyecekti ama belli bir indirimi vardı. Bende kaynanasını ve bebeğini alıp otelde kalsın.
2 ay ben birinin evinde sıkılırım. Rhat olmam. Biri de iki aylığına gelse yine sıkılırım rahat olmam kendi evimde. Bence kimse olmaz.
Ama antalya da abisi ablasi vs olsa kalmazmiydi onda ? Onlar düsunmüstur herhalde, simdi ben reddedersem kotu olan ben olurumElitinize işyerinin ayarladığı otelde kalmasını söyleyin. Kv be bebek de aynı oda da az bir fark ödeyip kalabilir. Benim komşum eğitim için Antalya ya gitmişti 2 hafta bu şekilde bebeğini ve Kv sini de yanında götürdü.
Ya kesin kv dem madem para da vereceklermiş, iyi bebek icin biriktir, bosuna otele verme diye bile dusunmus olabilir. Cunku bebege bakici parasi vermesinler diye eltimin evine yerlesti o bakiyor.Konu dışında bişey söylicem.
Eşimde 10 günlüğüne eğitime gitmişti. Bana da gel demişti. Otel parasını normalde işyeri ödüyor yemek falan herşeyle.
benim paramı da eşim ödeyecek, hemde belli bir indirimi varmış.
Bence kaynanasını ve bebeğini alıp otelde kalsın.
2 ay ben birinin evinde sıkılırım. Rhat olmam. Biri de iki aylığına gelse yine sıkılırım rahat olmam kendi evimde. Bence kimse olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?