Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Evet bir tek cok net kalsinlar diyen siz oldunuz. Buyuk ihtimal benim cekincelerimi de anladiniz. Artik kimse rahatim bozulsun istemiyor. Acaba bencillik mi yapiyorum, gelip kalsalar daha kötü seyler de olur mu diye korkuyirum acikcasi. Ayni evde o kadar curcuna hic yasamadim alisik degilim. Bir de tam bu asamada karsi cikmassam sonra bu olaylar katlanarak artar mi bilmiyorum. Kimse benim fikrimi sormuyor, dogulu olduklari icin herkes esimle konusuyor

Üzüldüm bak bu duruma. Öyleyse ya kayınvalide eltiyle gelecek. Kp in ameliyatını biraz ertelesinler. Ya da eğitimi sonra alsın. En azından kp ve görümce gelmez.
Böyle olunca sende üzüldün dimi. Ben en iyisi biraz daha ses cikarmayim ya üff.

yorumların hepsini okumadım ama valideniz ameliyat olunca kim bakacak siz çalışıyorsunuz eltiniz egitimde olacak.
aslında bir tarafı iyi bir tarafı yorucu bir süreciniz var.
eltinize yön verin şunu yapalım bunu yapalım diyerek size yardımcı olmasını saglayabilirsiniz.
ezilerek büyümüş ondan belki size sokulamıyordur sizden bir atak bekliyor olabilir.
onunla görüşün valideyi eşleri aradan çıkarın siz muhattap olun
belkide gelmek istemiyor olabilir.

Canim eltimin o yönüne kiyamiyoruz asil, o daha 7 yasindayken annesi vefat etmiş, o yüzden hassaslar. Kiz pasif icine atarak üvey anne ile büyümüş.
Mecburi eğitimmiş yani erteleme şansı yok galiba 2 ay idare edilebilir diye düşünüyorum eviniz 3 katlıymış sanırım müstakil ,kayınvalide de yemek-temizlik yapıyormuş size pek iş kalmaz bebeklede 2 ay otelde zor olur diye düşünüyorum,şimdi şöyle düşün 2 ay eğitim için gelen senin kardeşin ve küçük çocuğu olmuş olsa otelde mi kalmalarını isterdin yoksa sizin evinizde mi.

Ben de aynen esime sordum boyle, yabi yapacak baska bir sey yoksa mecbur katlanirdim dedi. O yuzden bu kadar karmasada kaldim. Evet kiz kardesim olsa evde kalsin isterim ama bizimkiler zaten ayni sehirde benim hic yatili misafirim olmaz , kardrsim 1 gun kalir ancak.

Ben sizin korkularinizi anladim.. ben sizin yerinizde olsam, esimle ve ailesiyle bir sorunum yoksa, yardimci olmaya calisirim.. sizi daha sonra kullanip kullanmayacaklarini bilemem.. ama hayir derseniz hem esinizle hem ailesiyle kotu olursunuz.. bence deneyin.. ve zaten emin olun sizden once esiniz sıkılacak ve birdaha istemeyecek.. tecrubeyle sabittir

Aileler zor gunlerde birbirine destek olmali. 2 ay kisa degil evet ama gecici bir sure. Bence idare edilebilir. Bir de bebegi varmis kucuk. Hem esinizin morali icin de yegeni iyi geliyormus.

Yok esim sıkilmaz, ben yorgunum der gider yatar, daha once ayni olayin 1 haftalik halini yaşadik, simdi 2 ay olacak. O yuzden eltim pek yardim etmez en azindan kv de gelsin istiyorum

Aileler zor gunlerde birbirine destek olmali. 2 ay kisa degil evet ama gecici bir sure. Bence idare edilebilir. Bir de bebegi varmis kucuk. Hem esinizin morali icin de yegeni iyi geliyormus.
Bakalim ne olacak, eltimi aramaya epey niyetlenmistim. Sence aramayim mi ya da arayip gelme degil de o ne dusünuyor sorsam mi

Isiniz cok zor ancak yorumlardan anladigim kadari ile kv kp elti ile bir problem yasamamissiniz. Ayrica siz de ayni durumda olsaniz onlarinda size evlerini acacagindan eminsiniz. Isiniz zor evet ama tatli dille her sey cozulur belkide iki ay cok guzel gececektir. Yeriniz musaitmis eltiniz de iki ay boyunca misafir gibi kalmaz hergalde o kadar dusuncesiz degildir. Hepsi bir tarafa en kotu ihtimal temizlik icin kadin tutarsiniz yemekler vs isinide kv halleder. Bence siz hic bir sey demeden birlikte yasamayi deneyin bir olumsuzluk vs olursa esinizle konusirsunuz duryma gore yol alirsiniz. Zaten bir muddette evde olmayacakmissiniz yatak odanizi kapatirsiniz onlar istedikleri gibi rahat ederler. Sonucta insaniz bugun onlara yarin size. 1 yasindaki bebegin sutu soz konusu onun hatrina bile disinizi sikabilirsiniz en azindan denersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Tatlilikla hallolsun hersey.

Aslında bu durumda çalışmanız avantaj.Herkes sabah gidip aksam gelecek.Geldiginizde yemeğiniz hazır olur.Ev genisşe,aranizda bir problem yoksa,elti geldiginde ona bir kaç iş verebilecekseniz,bence çok sorun olmaz.
Ben kabul ederdim sanırım,hoş soran olmamış size,en can sıkıcı olanda bu.

Kv degil kp elinden ameliyat olacak, yani cok agir bi operasyon değil.Evet eltim ne hissediyor bilmiyorum kizi direkt reddetmesem sanirim iyi olacak.

Konu dışında bişey söylicem.
Eşimde 10 günlüğüne eğitime gitmişti. Bana da gel demişti. Otel parasını normalde işyeri ödüyor yemek falan herşeyle.
benim paramı da eşim ödeyecek, hemde belli bir indirimi varmış.
Bence kaynanasını ve bebeğini alıp otelde kalsın.
2 ay ben birinin evinde sıkılırım. Rhat olmam. Biri de iki aylığına gelse yine sıkılırım rahat olmam kendi evimde. Bence kimse olmaz.

Evet dimi sikici olan nokta bu, kimse bana birsey sormuyor. Esim soruyor neyse ki. Ben de onu bu yuzden uzmek istemiyorum, diger taraftan 2 ay icim darlaniyor. En iyisi kafaya takmamak. Brlki de su yürur yolunu bulur

Elitinize işyerinin ayarladığı otelde kalmasını söyleyin. Kv be bebek de aynı oda da az bir fark ödeyip kalabilir. Benim komşum eğitim için Antalya ya gitmişti 2 hafta bu şekilde bebeğini ve Kv sini de yanında götürdü.

Canim otelde 1 odada bebek icin cok sıkıcı diye kv nin tum cabasi. Evde yine saglikli ortam.

Ama antalya da abisi ablasi vs olsa kalmazmiydi onda ? Onlar düsunmüstur herhalde, simdi ben reddedersem kotu olan ben olurum

ne rahat insanlar var ya ben egitim icin elin evine gidip kalcam bi de kalkip bi cay bile doldurmucam ortalik belesci insanlarla dolmus
kv kp gorumceye noluyo onu anlamiyorum duzen bozmayi ne cok seviyolar ya
eltin de sana mi guvenip geliyo bebekle bi de acik acik soylemessen olmaz

Ya kesin kv dem madem para da vereceklermiş, iyi bebek icin biriktir, bosuna otele verme diye bile dusunmus olabilir. Cunku bebege bakici parasi vermesinler diye eltimin evine yerlesti o bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…