Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Bi soyle tatli dilli olamadim ya. Bir seyi istemiyorsam bi sekilde kavga cikiyor illa ki. Ne kadar herkese yazik vs desem de istemiyorum 2 ay... Bakalim bu konuda ugrasicam kimseyi kirmamak icin

Canim ben calisiyorum ama musaitlik bir sebeb yok, bizim ev büyük diye sorma geregi duymadilar, esimde demiyor, ben desem olay bana patlayacak , bebek icin ugrasiyorlar 2 damla fazla emsin diye. Kv desem ben yemegi isi hallederim diyecek
Benzer bir durumu babaannem ve dedemle yaşadık. Hem ev küçük hem de evde gündüz kimse olmuyor.
1 ay kaldılar ama o 1 ay benim için 1 seneye bedeldi. Ben dayanamazdım sanırım o kadar kişiye.

Bi soyle tatli dilli olamadim ya. Bir seyi istemiyorsam bi sekilde kavga cikiyor illa ki. Ne kadar herkese yazik vs desem de istemiyorum 2 ay... Bakalim bu konuda ugrasicam kimseyi kirmamak icin
Ben yaziyorum yazarken iyi de yasarken zor canim. Bende fevriyimdir ama bazen dusunurum daha ilimli olsaydim vs diye sende dene en azindan denedim yapamadim dersin. Baktiniz problem oluyor saygi sevgi vs isler degisiyor esin gizel bir sekilde yollar evden. Otele yerlesseler bile 2 ay size gelmeden durmazlar ki. Hemen hemen ayni kapiya cikacak.

Benimde görümcem kamuda. Biz normalde kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz bi süreliğine şehir dışına çıkmışlardı. Görümcemde eğitim için bizim olduğumuz şehire geldi. Bizde kaldı bir ay kadar. Normalde annesigilin evinde kalabilir neticede bekarken yaşadığı ev. Bir çok yakın evlerimiz. Benim haberim bile yoktu eşim yolda aradı evde yemek varmı biz kardeşimle geliyoruz dedi. O da sağolsun misafir gibidir. Su içtiği bardağı kaldırmaz, burnunu siler mendili oraya buraya koyar, banyoyu kullanır pis bırakır falan filan. Salonda yattı kalktı mecbur başka yer yok. Yatak döşek serili.
Ama hiç bişey demedim. Çünkü en yakın akrabamız yani. Kardeşim bir nevi, eşim kardeşim için böyle yapmasa çoook kızardım. Akrabalık ya bu daha ne olsun.

Bence deneyin ya da bişey demeyin. Siz kötü olursunuz. Ama kendinizi yormayın. Rahat olun. Baktınız ev pislenmiş kadın bulun temizlettirin, yemekte çorba yeter hazır alın. Yönlendirin masayı toplarmısın deyin. Çayını kalksın kendisi alsın. Belki o da sizden çekiniyordur. Belki bu vesile olur aranızdaki akrabalık kuvvetlenir.

Senin kendi icinde yasadigin sorunlar zaten yeter bu sana agir bir yük kabul etme boyle olup da evliligi cok kotuye gidenler var oyle olcak diye degil ama onlem almak iyidir .2 ay ne ya annem bana gelse 2 gun kalir 3.gun baglasan durmaz .Milletteki rahatligi anlamiyorum. Banyosu var yemegi var peşinde mi doncen sen isteyken eve geldi evini karıştırsa bisey yapsa ne bileceksin

Evet otelde kalsa bu sefer de tum haftasonlari gelecek

Ben yorumları çok abartılı buldum
Kadın canım sıkıldı tatile bi geleyim dememiş ki,zaruri bir durum var ortada ve geçici bir süre
Bu tür durumlar da aile bireyleri birbirinin arkasında olmayacaksa ne zaman olacak
Elti diyoruz ama yani neticede kocanızın kardeşinin karısı,el değil ki aileden,kendisi de rahat etmeyecek belki lanet ediyor ama el mahkum
Ev de 3 katlı,kimsenin kimseye külfeti yük durumu yok
Çok abartılı yorumlar ve tepkiler
Hele hele arayıp söyleyeceğim demişsiniz,ben öyle bir durum karşısında hem kardeşimi hem karısını silerdim,göbek atmaya mı geliyoruz sanki diye.
Takdir sizin,iyi akşamlar.

Evet canim dertler bitmiyor malesef asil derdimi unuttum bu yuzden esim o 2 aya katlanir, ailesiyle aralarini bozmaz. Bozanda ben olursam bizim aramiz bozulacak bu seferde.

Canim arasam da ağir bir dille konusmayacagim tabiki. Ama egitimi 3 ay erteleyip otelde kalma luksu var bebegini ablasina falan birakabilir o zaman.

Yorumlar icin saolun kizlar, cok mesaj geldi arada kacirdigimda olmustur yine de tesekkurler

Haftasonu kizimin dogumgunu var maaaaa aile bizdeyiz iki gun bile beni darlarken saygiyla egiliyorum valla sabr versin allah

1 hafta değil 2 hafta değil koskoca 2 ay insan çileden çıkar hayret ettim sabrınıza , ben olsam şimdiye arayıp uygun dille konuşmuştum bile. Şimdi aranıza soğukluk girer ama aynı eve girdiğiniz de yüz yüze bakamayacak hale gelebilirsiniz.

Ne güzel eşiniz ailesiyle uzun bir aradan sonra 2 ay da olsa birlikte yaşayacak. Sizin aileniz aynı şehirdeymis çok bunalirsaniz 2 haftada bir haftaligin ailenizin yanına kaciverirsiniz

Yorumlarim hepsini okudum geneli ben gibi dusunuyor.
Kim olursa olsun sonuc olarak kalacak yer imkani saglaniyorsa kimseyle 2 AY yasayamammm.
Kayinvaliden yemek yapsa nolur ki.
Eve gelip dinlenmek isteyeceksin ev curcuna isler yiginla yemek yiceksiniz cay falan derken gece yataga zor aticaksin kendini ozel alaniniz zaten kalmicak.

Camasiri var utusu var temizligi vaaarrrr kayinvaliden hem cocuk bakip hem hastasina bakip hem de koca evimi cekip cevircek bence imkansiz...

1 2 hafta neyse de 2 ayyyy sanmiyorm yaaa. Hafta sonlari da evdesiniz tabi bu durumda.
Eltin egitimden gelcek cocukla ilgilenir yatar uyur sende camasirlarini yikarsin artk hafta sonu.
Esinin sana danismadan tamam demesi asiri bencillik. Sadece eltin bile degil hepsi geliyolarmis allah kolaylik versin. Bence guzel bir dille konusabilirsin.
Hemde tatile gidilcek galiba onu da bahane edebilirsn.

Kadın kendisiyle birlikte çocuğunun bakıcılarını da getiriyor şaka gibi. Bence hiç arama mesaj at, son zamanlarda yoğunum evimde kimseyi ağırlayamam kusura bakma de. Bundan sonra kafan da hep rahat olur.

Sadece konu sahibinin değil eşinin de evi. Bence bu çirkin bir yaklaşım olur. Benim annem babam bir işi dolayısıyla gelip benim evimde kalacak olsa eşim de babama bu kadar kalabalığa bizim evde yer yok diye mesaj atsa çok büyük olay çıkar.

Bakalim ne olacak, eltimi aramaya epey niyetlenmistim. Sence aramayim mi ya da arayip gelme degil de o ne dusünuyor sorsam mi
Bence gelmeyin diye aramayın çok ayıp olur. Sizin kardeşiniz aynı durumda olsa ve esiniz bu şekilde davransa çok zorunuza giderdi. Fakat arayıp ağzını arayabilirsiniz ne düşünüyor konuşabilirsiniz.

Keşke duyar duymaz kabul edemeyeceğinizi söyleseydinz.. sze sormadan karar vermişler resmen. Bn olsam kesinlikle kabul etmem.. bunuda sert bi dille söylerim. Eşime” onlar gelirse anne evine giderm onlar gidene kadar” derim..
elitinizi arayıp siz söyleyin en azndan bundan snra sze sormadan kafasına göre iş yapmaz.

Ha şuda var kalırsa “ Allah razı olsn evini açtılar” demicek emin ol. Evinin iyisini kötüsünü bilecek ve zamanı geldiğinde hepsini dökecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…