Bi soyle tatli dilli olamadim ya. Bir seyi istemiyorsam bi sekilde kavga cikiyor illa ki. Ne kadar herkese yazik vs desem de istemiyorum 2 ay... Bakalim bu konuda ugrasicam kimseyi kirmamak icinIsiniz cok zor ancak yorumlardan anladigim kadari ile kv kp elti ile bir problem yasamamissiniz. Ayrica siz de ayni durumda olsaniz onlarinda size evlerini acacagindan eminsiniz. Isiniz zor evet ama tatli dille her sey cozulur belkide iki ay cok guzel gececektir. Yeriniz musaitmis eltiniz de iki ay boyunca misafir gibi kalmaz hergalde o kadar dusuncesiz degildir. Hepsi bir tarafa en kotu ihtimal temizlik icin kadin tutarsiniz yemekler vs isinide kv halleder. Bence siz hic bir sey demeden birlikte yasamayi deneyin bir olumsuzluk vs olursa esinizle konusirsunuz duryma gore yol alirsiniz. Zaten bir muddette evde olmayacakmissiniz yatak odanizi kapatirsiniz onlar istedikleri gibi rahat ederler. Sonucta insaniz bugun onlara yarin size. 1 yasindaki bebegin sutu soz konusu onun hatrina bile disinizi sikabilirsiniz en azindan denersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Tatlilikla hallolsun hersey.
Benzer bir durumu babaannem ve dedemle yaşadık. Hem ev küçük hem de evde gündüz kimse olmuyor.Canim ben calisiyorum ama musaitlik bir sebeb yok, bizim ev büyük diye sorma geregi duymadilar, esimde demiyor, ben desem olay bana patlayacak , bebek icin ugrasiyorlar 2 damla fazla emsin diye. Kv desem ben yemegi isi hallederim diyecek
Ben yaziyorum yazarken iyi de yasarken zor canim. Bende fevriyimdir ama bazen dusunurum daha ilimli olsaydim vs diye sende dene en azindan denedim yapamadim dersin. Baktiniz problem oluyor saygi sevgi vs isler degisiyor esin gizel bir sekilde yollar evden. Otele yerlesseler bile 2 ay size gelmeden durmazlar ki. Hemen hemen ayni kapiya cikacak.Bi soyle tatli dilli olamadim ya. Bir seyi istemiyorsam bi sekilde kavga cikiyor illa ki. Ne kadar herkese yazik vs desem de istemiyorum 2 ay... Bakalim bu konuda ugrasicam kimseyi kirmamak icin
Evet otelde kalsa bu sefer de tum haftasonlari gelecekBen yaziyorum yazarken iyi de yasarken zor canim. Bende fevriyimdir ama bazen dusunurum daha ilimli olsaydim vs diye sende dene en azindan denedim yapamadim dersin. Baktiniz problem oluyor saygi sevgi vs isler degisiyor esin gizel bir sekilde yollar evden. Otele yerlesseler bile 2 ay size gelmeden durmazlar ki. Hemen hemen ayni kapiya cikacak.
Evet canim dertler bitmiyor malesef asil derdimi unuttum bu yuzdenSenin kendi icinde yasadigin sorunlar zaten yeter bu sana agir bir yük kabul etme boyle olup da evliligi cok kotuye gidenler var oyle olcak diye degil ama onlem almak iyidir .2 ay ne ya annem bana gelse 2 gun kalir 3.gun baglasan durmaz .Milletteki rahatligi anlamiyorum. Banyosu var yemegi var peşinde mi doncen sen isteyken eve geldi evini karıştırsa bisey yapsa ne bileceksin
Canim arasam da ağir bir dille konusmayacagim tabiki. Ama egitimi 3 ay erteleyip otelde kalma luksu var bebegini ablasina falan birakabilir o zaman.Ben yorumları çok abartılı buldum
Kadın canım sıkıldı tatile bi geleyim dememiş ki,zaruri bir durum var ortada ve geçici bir süre
Bu tür durumlar da aile bireyleri birbirinin arkasında olmayacaksa ne zaman olacak
Elti diyoruz ama yani neticede kocanızın kardeşinin karısı,el değil ki aileden,kendisi de rahat etmeyecek belki lanet ediyor ama el mahkum
Ev de 3 katlı,kimsenin kimseye külfeti yük durumu yok
Çok abartılı yorumlar ve tepkiler
Hele hele arayıp söyleyeceğim demişsiniz,ben öyle bir durum karşısında hem kardeşimi hem karısını silerdim,göbek atmaya mı geliyoruz sanki diye.
Takdir sizin,iyi akşamlar.
Merhaba kizlar
Ben ve eşim büyük bir şehirde yaşıyoruz, benim ailem de aynı şehirde. Eşimin ailesi uzak bir sehirde oturuyor. Eltim 2-3 ay önce bir işe girdi, çalışıyor ve 1 yaşinda çoçuğu var, ona onların evinde kv bakiyor. Eltim ilk işe başladığında 3 gün bir eğitim için bizim şehire geldi ve 1 hafta bizde kaldilar. Ben de çalışan bir kadınım. Eltimle aramiz pek yok henüz bir samimiyet kuramadik, evde de tam misafir havasinda kalkip cayini bile doldurmadi, hiç bir seye yardim etmedi, eşim ya da onun eşi her gün onu eğitime götürdü, getirdi. (Kendi otobusle falan gidemedi) neyse 1 haftayi bir sekilde atlattik. Sorun şu ki şimdi 2 ay bir eğitim varmiş, yine gelecekmiş, normalde iş yeri otel ayarliyor ama eltimin cocuğu henüz emdigi için o da gelecekmiş, bizde kalacakmiş, normalde kv bakiyor ama kp ameliyat olacak o gelemeyebilir.Eşim de çocuga bakici ya da kreş ayarlamaya calişiyor. Bulunamassa kv de gelecek, kp de gelecek burada ameliyat olacak. Görümcem de universite oğrencisi ara tatilde o da gelecek.Yani tam bir curcuna olacak.Normalde kiz bebegi ablasina falan birakip tek basina da gelebilir ya da egitimi 3 ay erteleyip emzirmeyi birakinca bebeği birakip gelebilir ama eltim yapmiyor.Eşim de iyi kalplidir, şimdi onlar öyle ayarladiysa yok gelmeyin diyemez.Ben bu kadar kalabalikta yaşamaya hiç alısık degilim, bu iki ayi nasil gecireceğim ya da eşimle bu olayi nasıl çözmeliyiz bir yardim...
Kadın kendisiyle birlikte çocuğunun bakıcılarını da getiriyor şaka gibi. Bence hiç arama mesaj at, son zamanlarda yoğunum evimde kimseyi ağırlayamam kusura bakma de. Bundan sonra kafan da hep rahat olur.
Bence gelmeyin diye aramayın çok ayıp olur. Sizin kardeşiniz aynı durumda olsa ve esiniz bu şekilde davransa çok zorunuza giderdi. Fakat arayıp ağzını arayabilirsiniz ne düşünüyor konuşabilirsiniz.Bakalim ne olacak, eltimi aramaya epey niyetlenmistim. Sence aramayim mi ya da arayip gelme degil de o ne dusünuyor sorsam mi
Bence gelmeyin diye aramayın çok ayıp olur. Sizin kardeşiniz aynı durumda olsa ve esiniz bu şekilde davransa çok zorunuza giderdi. Fakat arayıp ağzını arayabilirsiniz ne düşünüyor konuşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?