Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Eltim de empati yapsa keske, kendi daha mantikli bir cözüm bulur. Tamam zor bir durum ama ben kesinlikle birinde 2 ay misafir olmam.

Valla eltim eltim diyorsun da, kadının tek başına karar verdiğini nereden nasıl biliyorsun. Bu eğitim konusu karı koca + kv arasında konuşulduğu zaman çok büyük ihtimal kv ve kayin biraderim fikirdir bu. kalırız sen eğitime gidersin demişlerdir. Eltin de eminim çok meraklı değildir akrabanın evinde 2 ay kalmaya.

Neyse huzursuz bir durum belki ama katlanılır. Buradaki kadınların gazına gelme. aile huzurunu geri donusu olmayacak sekilde bozabilir bu konuda vereceğin tepki.

Bekar kizlar bulursaniz tek cocuk olan biriyle evlenin, elti vs derdiniz olmaz. Konumdan gördügünüz üzere

Reactions: KV_
belki maddi durumu elvermiyordur bunu da size anlatamıyordur olamaz mi,siz yine de iyi olan taraf olun sayılı gün cabuk geçer sabredin bunun mukafatinida alırsınız emin olun,tekrar söylüyorum tatlı canınızı sıkmaya değmez...

Canim bu siteyi de biliyorum, tatillerde falan ben de kullaniyorum. Ama onlar düsunmüyor malesef. Önerecek kişi ben olamam

Esiniz kardesine soylesin.
2ay cok uzun, 2 hafta olsa neyse.
Ben annemin evinde 2 haftadan sonra cok rahatsiz oluyorum evimi ariyorum,insanlar nasil boyle birine yuk olabiliyor anlamak imkansiz.
Evinizde bebek bakilacak, kayinpeder ameliyat olursa hasta bakilacak.. gorumce bonus olarak gelicek.
Eger sizde gercekten kalacaklarsa tam zamanli bi kadin bulun eve, cunku ev panayir yerine doner.
Ne diyim insallah egitimi iptal olur

Mesajlarin hepsini okumadiniz sanirim, bu karari buyuk ihtimal kv verdi. Eltim de sessiz uyuyor karara, sanirim ben de sessizim 2 ay cekecem gibi gozüküyor. Benim fikrimi hic soran yok, esim soruyor ama o ses etmedigi icin ben de edemem.Evet buna kavga etsek esim unutmaz soyler durur.

Kaygisizlar diye bi dizi vardi hahahaha aynen durum bu

Ara su kadini yaaaa misafir edip didinip ugrasip kötü olacagina gelme de öyle kötü ol

:)) bu arada ben ocakta saniyordum, egitim pazartesiymis.

Reactions: KV_
Harcirah veriliyormus canim, burda da cogu kisi yazdi.

Gercekden anlamiyorum ben. Kendi evinde kendi fikrini söyleyemiyecek kadar degersiz misin sen?

Yanliz gelme dediginiz an esinizle araniz da bozulur. Esinin ailesinin bakisi da degisir size. Ayrica sizin ailenizden birinin boyle sizde kalma durumunuz olursa esiniz de kabul etmez.

Siz ailesiniz biraz idare edebilirsiniz.
Simdiye kadar hep idare ediyordum da 2 ay beni yikti

Zaten samimi değilmişsiniz neden cekiniyorsunuz ki? Müsait değilim, çalışıyorum diyin bence açıkça. İnanın 2 ayda zaten sizden hizmet bekleyen rahatına düşkün bir kadınla asla geçinemez ve tahammül edemezsiniz. Kavga kaçınılmaz. O yüzden baştan kabul etmeyin arkanızdan konuşursa konuşsun, böylesi daha temiz.

Simdiye kadar hep idare ediyordum da 2 ay beni yikti
Size bu sekilde emri vaki yapmalari hos degil. Geldikleri zaman da lafi sokusturuverin.
Evet kosa bir sure degil cok haklisiniz fakat esiniz de nasil gelme desin ki ?
Ailesiniz netice de hem ne guzel bebek de gelecek. Esinizde cok seciyormus yegenini.
Tabi geldiklerinde butun yuku almayin. Gerektigi zaman eltinize, kv ye falan ufak tefek isler verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…