Eltim de empati yapsa keske, kendi daha mantikli bir cözüm bulur. Tamam zor bir durum ama ben kesinlikle birinde 2 ay misafir olmam.
belki maddi durumu elvermiyordur bunu da size anlatamıyordur olamaz mi,siz yine de iyi olan taraf olun sayılı gün cabuk geçer sabredin bunun mukafatinida alırsınız emin olun,tekrar söylüyorum tatlı canınızı sıkmaya değmez...Canim ben eltime yakin davranmaya caliştim, ters bir sey yapmadi ama iyi bir iliski de kuramadik ancak kendini dusünuyor, zor durumda kalinca ağliyor, annesi de olmadigi icin herkes birseyler yapmaya calisiyor. Ben kendim olsam bebeğimle otelde kalirdim, yanima da kim gelebiliyorsa getirirdim. Otel egitim yerinin dibinde, bizim ev arabayla 1bucuk saat.
Canim bu siteyi de biliyorum, tatillerde falan ben de kullaniyorum. Ama onlar düsunmüyor malesef. Önerecek kişi ben olamam
Mesajlarin hepsini okumadiniz sanirim, bu karari buyuk ihtimal kv verdi. Eltim de sessiz uyuyor karara, sanirim ben de sessizim 2 ay cekecem gibi gozüküyor. Benim fikrimi hic soran yok, esim soruyor ama o ses etmedigi icin ben de edemem.Evet buna kavga etsek esim unutmaz soyler durur.Valla eltim eltim diyorsun da, kadının tek başına karar verdiğini nereden nasıl biliyorsun. Bu eğitim konusu karı koca + kv arasında konuşulduğu zaman çok büyük ihtimal kv ve kayin biraderim fikirdir bu. kalırız sen eğitime gidersin demişlerdir. Eltin de eminim çok meraklı değildir akrabanın evinde 2 ay kalmaya.
Neyse huzursuz bir durum belki ama katlanılır. Buradaki kadınların gazına gelme. aile huzurunu geri donusu olmayacak sekilde bozabilir bu konuda vereceğin tepki.
:)) bu arada ben ocakta saniyordum, egitim pazartesiymis.Esiniz kardesine soylesin.
2ay cok uzun, 2 hafta olsa neyse.
Ben annemin evinde 2 haftadan sonra cok rahatsiz oluyorum evimi ariyorum,insanlar nasil boyle birine yuk olabiliyor anlamak imkansiz.
Evinizde bebek bakilacak, kayinpeder ameliyat olursa hasta bakilacak.. gorumce bonus olarak gelicek.
Eger sizde gercekten kalacaklarsa tam zamanli bi kadin bulun eve, cunku ev panayir yerine doner.
Ne diyim insallah egitimi iptal olur
Harcirah veriliyormus canim, burda da cogu kisi yazdi.belki maddi durumu elvermiyordur bunu da size anlatamıyordur olamaz mi,siz yine de iyi olan taraf olun sayılı gün cabuk geçer sabredin bunun mukafatinida alırsınız emin olun,tekrar söylüyorum tatlı canınızı sıkmaya değmez...
Mesajlarin hepsini okumadiniz sanirim, bu karari buyuk ihtimal kv verdi. Eltim de sessiz uyuyor karara, sanirim ben de sessizim 2 ay cekecem gibi gozüküyor. Benim fikrimi hic soran yok, esim soruyor ama o ses etmedigi icin ben de edemem.Evet buna kavga etsek esim unutmaz soyler durur.
:)) bu arada ben ocakta saniyordum, egitim pazartesiymis.
Yanliz gelme dediginiz an esinizle araniz da bozulur. Esinin ailesinin bakisi da degisir size. Ayrica sizin ailenizden birinin boyle sizde kalma durumu olursa esiniz de kabul etmez.:)) bu arada ben ocakta saniyordum, egitim pazartesiymis.
:)) bu arada ben ocakta saniyordum, egitim pazartesiymis.
Valla bilmiyorum ya ama esimin yeni haberi oldu.Yooookkk artik
O zaman bu aylardir belli aylardir sana söylenmiyo öyle mi
Simdiye kadar hep idare ediyordum da 2 ay beni yiktiYanliz gelme dediginiz an esinizle araniz da bozulur. Esinin ailesinin bakisi da degisir size. Ayrica sizin ailenizden birinin boyle sizde kalma durumunuz olursa esiniz de kabul etmez.
Siz ailesiniz biraz idare edebilirsiniz.
Valla bilmiyorum ya ama esimin yeni haberi oldu.
Simdiye kadar hep idare ediyordum da 2 ay beni yikti
Sizleri de derdimle boğdum, 3 saattirBen okurken yikildim anacim hahahahah
Zaten samimi değilmişsiniz neden cekiniyorsunuz ki? Müsait değilim, çalışıyorum diyin bence açıkça. İnanın 2 ayda zaten sizden hizmet bekleyen rahatına düşkün bir kadınla asla geçinemez ve tahammül edemezsiniz. Kavga kaçınılmaz. O yüzden baştan kabul etmeyin arkanızdan konuşursa konuşsun, böylesi daha temiz.Merhaba kizlar
Ben ve eşim büyük bir şehirde yaşıyoruz, benim ailem de aynı şehirde. Eşimin ailesi uzak bir sehirde oturuyor. Eltim 2-3 ay önce bir işe girdi, çalışıyor ve 1 yaşinda çoçuğu var, ona onların evinde kv bakiyor. Eltim ilk işe başladığında 3 gün bir eğitim için bizim şehire geldi ve 1 hafta bizde kaldilar. Ben de çalışan bir kadınım. Eltimle aramiz pek yok henüz bir samimiyet kuramadik, evde de tam misafir havasinda kalkip cayini bile doldurmadi, hiç bir seye yardim etmedi, eşim ya da onun eşi her gün onu eğitime götürdü, getirdi. (Kendi otobusle falan gidemedi) neyse 1 haftayi bir sekilde atlattik. Sorun şu ki şimdi 2 ay bir eğitim varmiş, yine gelecekmiş, normalde iş yeri otel ayarliyor ama eltimin cocuğu henüz emdigi için o da gelecekmiş, bizde kalacakmiş, normalde kv bakiyor ama kp ameliyat olacak o gelemeyebilir.Eşim de çocuga bakici ya da kreş ayarlamaya calişiyor. Bulunamassa kv de gelecek, kp de gelecek burada ameliyat olacak. Görümcem de universite oğrencisi ara tatilde o da gelecek.Yani tam bir curcuna olacak.Normalde kiz bebegi ablasina falan birakip tek basina da gelebilir ya da egitimi 3 ay erteleyip emzirmeyi birakinca bebeği birakip gelebilir ama eltim yapmiyor.Eşim de iyi kalplidir, şimdi onlar öyle ayarladiysa yok gelmeyin diyemez.Ben bu kadar kalabalikta yaşamaya hiç alısık degilim, bu iki ayi nasil gecireceğim ya da eşimle bu olayi nasıl çözmeliyiz bir yardim...
Size bu sekilde emri vaki yapmalari hos degil. Geldikleri zaman da lafi sokusturuverin.Simdiye kadar hep idare ediyordum da 2 ay beni yikti
Sizleri de derdimle boğdum, 3 saattir
Neyse gelismelerden haberdar ederim. En azindan stresimi burda atayim da esime sarmayim, o da arada kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?