Bunu ustune beni de kirarlar diye tirsiyorum. Aslinda tek derdim esimi uzmemek.
Kiz dur gaza getirme simdi, sabah arayayim.Hemen eltini ara olmaz de.. ya da gündüz çocuğu bakıya bıraksın akşamda yanına alıp otel de kalsın.. sana ne bi kişi eğitim alacak diye bütün sülaleyi mi ağırlayacaksın 2 ay..
Kimseye söyleme anlamıcak direk eltiyi ara hemen.. 2 ay evimde msiafir ağırlayamam de..
Esime desem, kv gelmezse eger istersen her gun siparis verelim der, gocunmazAzıcık da eşinizi sizi düşünsün bence.Hizmet mi edeceksiniz 2 ay misafir gibi davranan eltiye ?
Bence dürüst olun,size hak verir zaten.Çalışıyormuşsunuz sanırım,işkence gibi gerçekten bütün akrabalar sizin evde.
Iş icin 4-5 yil kpss ile ugrasti tam olmuyor artik biraktim derken bebek oldu, atandi. Birakamaz yani sanmiyorum, bebek icin calisiyor zaten, ona iyi sartlar saglayim diye
Kız o sana sordu mu gelip kalabilir miyiz diye?? Otelde ayarlamışlar.. çocuğa bakıcı ayarlayın yeter..Kiz dur gaza getirme simdi, sabah arayayim.
Evet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicemKendisi sizi arayıp musaitmisin böyle bir durum var diye sordu mu ?
Ben olsam kabul etmem
Ya esimde annesine cok düskün, her konuda boyle oluyor beni aramiyor cidden. Ben bugün iyice anladim ki bizim asil sikinti bu. Esim bu yuzden cok arada kaldi zamanindaniye kv kocanizi ariyor cunku sizin kabul etmeyeceginizi biliyor
Ay hadi arayın merak ettim :))Yok cok sessiz uste cikmaz. Bu olay kvnin fikri bence. En azindan ben otelde kalmak istiyorum falan der, benim rahatsiz oldugumu derse de o ona der o ona o esime olay yurur bakalim nolacak.
Evet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicem
Bak otel parası günlük en az 200tl.. istesin o parayla günlük kiralık apart tutsunlar.. dayalı döşeli..Kiz dur gaza getirme simdi, sabah arayayim.
Konuyu okuyunca saclarim diken diken oldu. Kendi yetmiyor kuyruk topluyor bir de arkasindan.
AynenEvet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicem
Bence de öyle. Calisan anne olmak zor, o kendi cozum bulsunAyrica mecburi bi durumda gercekden yok. Bu ise baslarken eminim bu durum belirtildi. Kabul etmeseydi o zaman. Yada bebegini ona göre kessin sütten daha erken.
Evet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?