Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Bunu ustune beni de kirarlar diye tirsiyorum. Aslinda tek derdim esimi uzmemek.

Azıcık da eşinizi sizi düşünsün bence.Hizmet mi edeceksiniz 2 ay misafir gibi davranan eltiye ?
Bence dürüst olun,size hak verir zaten.Çalışıyormuşsunuz sanırım,işkence gibi gerçekten bütün akrabalar sizin evde.

Kiz dur gaza getirme simdi, sabah arayayim.

Esime desem, kv gelmezse eger istersen her gun siparis verelim der, gocunmaz

Iş icin 4-5 yil kpss ile ugrasti tam olmuyor artik biraktim derken bebek oldu, atandi. Birakamaz yani sanmiyorum, bebek icin calisiyor zaten, ona iyi sartlar saglayim diye

O zaman is yerinde otel yerine parasini istesin kendide üzerine koysun bir oda ev tutsun yada pansiyon kv ile bebegi ile orda kalsin. Bak canim bu durumda sen evine kabul etsende etmesende hem esinle hemde aileyle sorun yasanacak. En iyisi hic gelmesinler esinde sana bir kac gün surat assi trip atsin bu sekilde bitsin olay. Ama daha bekleme. Ara.

Eltin annesiyle gitsin otelde kalsın
Annesi bebeğe bakar otel daha rahat
2 ay ne münasebet ya hizmet beklicek

Oha..... eltinin egitimi icin tum aile size seferberlige geliyor. Bu ne bicim iş. Size guvenipte mi girmis işe.

Kabul etme.

Kendisi sizi arayıp musaitmisin böyle bir durum var diye sordu mu ?

Ben olsam kabul etmem
Evet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicem

Reactions: KV_
Ayrica mecburi bi durumda gercekden yok. Bu ise baslarken eminim bu durum belirtildi. Kabul etmeseydi o zaman. Yada bebegini ona göre kessin sütten daha erken.

niye kv kocanizi ariyor cunku sizin kabul etmeyeceginizi biliyor
Ya esimde annesine cok düskün, her konuda boyle oluyor beni aramiyor cidden. Ben bugün iyice anladim ki bizim asil sikinti bu. Esim bu yuzden cok arada kaldi zamaninda

Evet eltim sormadi, diyecegim kimse beni arayip sormadi ama 2 ay gercekten cok uzun ben hic kalabalik ailede yasamadim cok zorlanirim buna baska cözüm bulalim dicem

Hala aramadin ama eltiyi. Keske plan yapmadan bana danissaydin bu kadar plan yapmak yerine hemen baska cözüme odaklanirdin diye de ekle

Aynen
Kimse beni arayıp birşey sormadı ben çalışan biriyim 2 ay tüm işlerim aksar bebeginle rahat edemezsin de hiç çekinme valla

Bir de size sormuyor.Bu ne rahatlık.
Kırılırsa kırılsın ya bırakın,size güvenip mi doğurdu,ne hali varsa görsün.Tabi böyle demeyin de ''ya canım benim işler şu sıra yoğun eşim de şöyle bla bla'' deyin yollayın,mesajı alır o.

Eşimi üzmeyeyim diyorsunuz ama o sizi böyle sıkıntılara sokarken pek düşünmüyor bence,o konuda da biraz dişli olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…