Simdi herkes yaninda beni dinler. Ben sabah aricam eltim isteyken.Ay hadi arayın merak ettim :))
Simdi herkes yaninda beni dinler. Ben sabah aricam eltim isteyken.
Ben onceden evliligin ilk yilinda cok disliydim, simdi 3bucuk yil oldu, malesef kadinin dislisi degil de isi tatlilikta yurutup kendi bildigini yapani daha makbul oluyormus. Onu da beceremedim henüz. Bu olayda yapmaya calisacagim bakalim.Bir de size sormuyor.Bu ne rahatlık.
Kırılırsa kırılsın ya bırakın,size güvenip mi doğurdu,ne hali varsa görsün.Tabi böyle demeyin de ''ya canım benim işler şu sıra yoğun eşim de şöyle bla bla'' deyin yollayın,mesajı alır o.
Eşimi üzmeyeyim diyorsunuz ama o sizi böyle sıkıntılara sokarken pek düşünmüyor bence,o konuda da biraz dişli olun derim.
Kendi annemle de konustum, sen bir sey deme ama evde bir is yapma dedi. Simdi istemesen sen kotu olursun dedi. Yanlis bir cozum gibi ama sonucta annem de kaç yillik evli onu mu dinlesem bilemedim.Sabahi mabagi bekleme. Zaten digerli de duyacak birak senin dedigin sekilde duysunlar bari senin agzindan.
Herseyi kv ayarliyor saolsun, kizin bisey ayarladigi yok kim nereye cekerse oraya gidiyor, bir de ben cekeyim bakalim. Esim cok ister yegeni gelsin kalsin ama ben 2 ay cok zorlanirim dicemKız o sana sordu mu gelip kalabilir miyiz diye?? Otelde ayarlamışlar.. çocuğa bakıcı ayarlayın yeter..
Sohbete gerek gormucem ya direkt dicem, esimin iyi niyetini de dicem ama alisik degiliz zor olur, sen kv bakma farkli cozüm uretmeye calis dicem. Cunku bence o da istemiyor diyemiyor. Istiyorsan sana raporda alirim arasira evine gidersin dicemeltinizi arayip ne yaptin falan deyin ... canim beni arasaydin keşke falan deyin ... gel guzel olur işlerimi yapamiyorum yardim edersin deyin ...gozunu korkutun gunluk sohbet havasinda
Ya ben eltimle konusmaya karar verdim. Boyle olaylardan sonra esimle benim de aram bozuluyor, sen buna farkli bir cozüm bul dicem. 2 ay cok fazla, benim istemediğini yayarsanda kavga olur aramizi bozmak isemiyorsan buna gore cozum bul ben zor durumdayim dicem .bakalim elti nasil biri burdan belli olurEğer hatrı sayılacak bir eşin varsa kırma kalbini 2ay sık dişini derim. Konu eltinle kaynanan değil, sen ve eşin. Öyle düşün. Onların davranışları bi senin gözüne batar. Ama senin halin hareketlerin eşin dahil herkesin gözüne batar. 2ay için 2sene huzursuz olursun sonra. Düşünüp düşünüp kurmamaya çalış kendini, bi gelsinler bakalım bırak akışına. Bol şans diliyorum sana
Bir de bizim eve uzak. Ya kiz beni arayip demedi de kv esime sordu. Esimde bisi demez olan benim sinirlerime oluyor
Canim eltimin o yönüne kiyamiyoruz asil, o daha 7 yasindayken annesi vefat etmiş, o yüzden hassaslar. Kiz pasif icine atarak üvey anne ile büyümüş.Çok abartılı. Eltinin kendi annesi yok mu. Alsın annesini çocuğunu yanına otelde kalsınlar. Bu ne yaa. Kocasının ailesine dayamış komple sırtını. Bi eğitim alacak bütün aileyi pervane ediyor peşinde. Ah işte böyleleri kıymetli oluyor.
Evet kv iyi bir insan ama fazla iyi bu kadari da. Torunu icin bizim fikrimizi dusünmuyor bile. Bu arada bizim bebegimiz de olmuyor, o kismi da benim icin ayri burun direği sizlamasi... kiskanmiyorum ama cok üzülüyorum tabi kiBana tamamen kv isguzarligi gibi geldi,
Yoksa eltinizin de sizde 2 ay kalmak isteyecegini sanmiyorum, insan baska evde tuvaleti bile cekinerek kullaniyor, 2 ay ne demek...
Eltimin kendi annesi vefat etmis kucukken. O yuzden birazda bu hassaslikİyi kalpli olan eşiniz değil sizsiniz. Yani 1 kadın için maaile düzen değiştiriyor. Eltiniz pek kıymetlı bir gelinmiş.
Aynen ya 2 ay kafa rahat olamiyoruz bir turlu. Resmi isi dusen bizi bir sekilde buluyor hep.siz olmasanız napıcakmış?
eğitime gitmicekmiymiş
yahu bir rahat bırakmazlar
Yani hic girişmesem daha iyi dimi. Sonucta kimse memnun kalmayacak, kendimi daha beter uzmemle kalicamBenim de bebeğim küçükken hem de iznim bitmiş işe yeni döndüğüm zamanda, aniden eltimin bi eğitim işi çıktı bizim yaşadığımız şehirde. Kayınvalide eltim çocuğu ve kaynım geldiler. Bebek küçük, çalışıyorum. Onşar gelecek diye bütün evi temizle, yemekleri ayarla falan derken stres, yorgunluk zaten bebeğim hiiç uyumuyordu. Kendimi zor idare ediyordum. Sonuç olarak elimden gelenin fazlasını yaptım ama ne onlar memnun oldu ne de ben...
Üzüldüm bak bu duruma. Öyleyse ya kayınvalide eltiyle gelecek. Kp in ameliyatını biraz ertelesinler. Ya da eğitimi sonra alsın. En azından kp ve görümce gelmez.Canim eltimin o yönüne kiyamiyoruz asil, o daha 7 yasindayken annesi vefat etmiş, o yüzden hassaslar. Kiz pasif icine atarak üvey anne ile büyümüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?