- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
Ama olmaz yani. Birde misafir gibi oturuyor diyorsunuz. Gitsin otelde misafir gibi keyfine baksın.Ben eltiyle konusmaya karar verdim, hic kimseyi karistirmamak en iyisi. Ama iste is uzarsa esimle ugras dur olacak sonra.
Kovarsam evden sarsilir asil. Kirmadan yapmanin yolunu bulmaya calisiyorumYuhh bende calisanim ben evde degilken kim olursa olsun evimde kalinca acayip geriliyorum is fln yapamam ben olsam bebek kv kp elti gorumce valla kocamda dahil kapinin onune koyarim ben olsam asla kabul etmeyin evliligini sarsar bu durum
Sabahi bile bekleme. Hatta acik acik verecekleri parayla bir oda ev tut kv de rahat bakar bebege deBen kizi aricam yarin buyuk ihtimal o da istemiyor da kv ye dile getiremiyor. 3 ay ertele, sonra sutten kesilince birini ayarla diyeyim 2 ay cok zor. Ona da zor ben kendimi oyle dusunemedim bile. Bebek gece uyumuyor da hem onla ugrascak hem egitim.
Evet en mantiklisi. Kiz ise de yeni basladi sayilir, evlilik, bebek, is pespese oldu.Olaylari yonetemiyor, hic ses cikarmiyor. Mecbur ben konusacagimBen eltimi çok severim.
Ayrı şehirlerdeyiz.
Bazı haftasonları 1güncük kalmalı ziyaretlerde bulunduğumuzda bile ona yük olmamak adına ne yapacağımı şaşırırım.
İnsan 2 ay gider mi yahu..ne saçma!
Hem samimiyet de yokmuş.
Başlarım eğitimine de şeysine de derim.
Ölümlü dünya,kolay kolay kalp kırmamak lazım ama böyle şeyleri de hiç uygun bulmuyorum,zaruret değil bişey değil yani,başka çare mi yok,var elbet.
Sırf o eğitim yüzünden bakın kaç şey birden değişecek, kpeder bile ameliyat sürecini sizin evde geçirecek,ne gerek var,adam belki evinde rahat rahat dinlenecekti.
Eltiye söyleyin,ertelesin ,en iyisi bu
Kavimler göçüne çok guldumO ne öyle ya,kavimler göçü gibi.ustelik bir de çalışıyorsun.
Maj atsam simdi esine de gösterir, aramak daha iyiKadın kendisiyle birlikte çocuğunun bakıcılarını da getiriyor şaka gibi. Bence hiç arama mesaj at, son zamanlarda yoğunum evimde kimseyi ağırlayamam kusura bakma de. Bundan sonra kafan da hep rahat olur.
Arayabiliyorsanız arayın ama üste çıkabilir.Maj atsam simdi esine de gösterir, aramak daha iyi
Maj atsam simdi esine de gösterir, aramak daha iyi
Sen de anne olacaksin belli ki. Insan zorda kalinca yapar yani dimi bebek icin 2 ay ablasina falan biraksinO bile az yuva yikilacak cinsten.....
Kessin cocugu memeden otelde kalsin
Yok cok sessiz uste cikmaz. Bu olay kvnin fikri bence. En azindan ben otelde kalmak istiyorum falan der, benim rahatsiz oldugumu derse de o ona der o ona o esime olay yurur bakalim nolacak.Arayabiliyorsanız arayın ama üste çıkabilir.
Bir evladim var insallah bir evladim daha olacak. Acikcasi ben iki ay ayri kalmak istemem bebegimden. O yüzden böyle bir sarti olan isi kabul bile etmezdim.Sen de anne olacaksin belli ki. Insan zorda kalinca yapar yani dimi bebek icin 2 ay ablasina falan biraksin
Kırmadan olmaz.. kırılsın sanane..Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz
Yok cok sessiz uste cikmaz. Bu olay kvnin fikri bence. En azindan ben otelde kalmak istiyorum falan der, benim rahatsiz oldugumu derse de o ona der o ona o esime olay yurur bakalim nolacak.
Iş icin 4-5 yil kpss ile ugrasti tam olmuyor artik biraktim derken bebek oldu, atandi. Birakamaz yani sanmiyorum, bebek icin calisiyor zaten, ona iyi sartlar saglayim diyeBir evladim var insallah bir evladim daha olacak. Acikcasi ben iki ay ayri kalmak istemem bebegimden. O yüzden böyle bir sarti olan isi kabul bile etmezdim.
Sülalecek iki ay kalmak istemeleri pek düşünceli insanlar olmadıklarını gösteriyor.Küserler büyük ihtimal. Eltim önemli değil ama kv, kp ve esimin kardesini severim, kirmakta istemiyorum
Bunu ustune beni de kirarlar diye tirsiyorum. Aslinda tek derdim esimi uzmemek.Kırmadan olmaz.. kırılsın sanane..
Canim ben calisiyorum ama musaitlik bir sebeb yok, bizim ev büyük diye sorma geregi duymadilar, esimde demiyor, ben desem olay bana patlayacak , bebek icin ugrasiyorlar 2 damla fazla emsin diye. Kv desem ben yemegi isi hallederim diyecekSülalecek iki ay kalmak istemeleri pek düşünceli insanlar olmadıklarını gösteriyor.
Kırmadan bir şekilde müsait olmadığınızı söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?