medcezir

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
arkadaslar konu acmistim daha once 2 sene (arkadaslik ve flört ) süren bi iliskim vardi beni hayattan soguttu kalbim taslasti bana etti gi hakareteri siddeti sinirlendigininde canavara dondugunu hic mutlu olmadifgimi anlatmistim pesimi birakmiyordu ama cok sukur kurtuldum

25 yasindayim ve nasil bir bosluktayim anlatamam bi uykudan uyanmis gibiyim meger sevgililer günü diye bisey varmis ve gercekte ne kadar romantik bir gunmus is yerine cicekler geldi erkek arkadasi olan kizlara ve nasil kiskancim ilk defa :/

sonra medcezir ne kadar romantik bi diziymis :/ onlarida cok kiskandim :/ gercekten ask insanlar bu kdar mutlu olabilirmi.. ben resmen 2 senemi ziyan ettim bi ayi ile ve cok mutsuzm kizlar panik oluyorum yasim gider gecer evde kalirim die bekar arkadasim tek tuk kaldi :/

en fazla 27 die dusunuyodum iki sene iicinde kimi bulacagimda secevegim bide :/ herkez birini bulmaya calisio ama hic kimseyi bgnmiyorum.. ayrica daha 1 ay oldu dahayeni bi iliskiden ciktim kafam allak pullak resmen uykularim kaciyo bende mutlu olmak istiyorum cunki hic olmadim :/

Son düzenleme:
Ayrılık süreciniz henüz çok yeniymiş. İnsan boşluktayken tutunacak dal arar ama tutunduğu tüm dallar elinde kalır yaralanır.. Dikkat edin hissettiğiniz boşluğa yenik düşmeyin. Mutsuzluğunuzun farkına vardıkca mutluluk istiyorsunuz ama biraz kendinize vakit ayırın. Kötü günlerin izlerini kendinizde telafi etmeye çalışın. Mutlaka gönlünüze göre biri olacaktır. Vakti zamanı geldiğinde o insan mutlaka size denk gelir. Kendinizi hiç üzmeyin ve unutmayın herşeyden önce siz varsınız ve herşeyden daha değerlisiniz..

14 şubatı beraber kutladığım bir sevgilim olmadı bugüne kadar, hatta 14 şubatta aldatılmış biriyim

O yüzden boş ve saçma geliyor bana. Yaşında daha erken bence, kendine sınır koyma.
Ne zaman karşına sevebileceğin biri çıkarsa o zaman evlenmelisin.
Onun bunun bulduklarıyla değil.

Yalnız Türkçe ölmüş. .

Yorumunuz ve sonrasın da kullandığınız smıle çok uyumlu olmuş, çok güldüm

Konu sahibi arkadaşım, daha yeni bir ilişkiden çıkmışsın hemde oldukça ağır bir ilişkiymiş anlattığınıza göre. Neden hemen başka biyere sığınmak istiyosun anlayamıyorum. Hiç mi dinlenmiceksin? hiç mi kendini dinlemiceksin? Biraz sabırlı olmak gerekiyor bazen

Herkes o dizilerdeki kadar güzel ve büyük aşk ister ama 0çok azımız buna kavuşur malesef, bu da hayatın bi cilvesi sanırım

Tv dizilerindeki aşklara özeniyorsan işin zor genelde bu ergenlik çağında olur 15 lik kızlar böyle aşklara inanır

mutsuzsan ayrıl tabi kendine acı çektirme ama daha ayrılmadan diğer ilişkininin planlarını yapman kötü

bu yüzden daha büyük mutsuzluklar yaşayabilirsin.

Daha yeni bir iliskin bitmis...
Tekrar 2 yil icinde buldum buldum diye bir iliskinin pesine dusmeye gerek yok...
Evde kalmak neymis yahu?!!
Birisini seversem iliski yasarsin, bu evde kalma korkusuna yapilan mantik evliliklerinin sonuclarini okuyoruz burada...
Biraz zaman ver kendine...
O kotu iliskinin izi bir silinsin, sen kendini yeniden tani, ne istedigini anla, sonra umarim istedigin gibi biri cikar karsina...
Fakat bunlar hesap kitap, zaman dilimi verme ile olacak isler degil...

Endişelenmekte haklisin.hepimiz ayrilinca acaba mutlu olacak miyim diye endiseleniyoruz. Ama yangindan mal kacirir gibi ilişkiye başlamak hic saglikli olmaz.
zor bi ilişki yasamissin.önce bi yasadiklarini sindir , acinin öfkenin dinmesini bekle.
Belki öyle bi aşk cikar ki kisa surede evlenirsin.
Ama önce bi nadasa birak kendini. Yasin da geç değil ayrıca zaten mezun olayim vs derken insanlar 24 25 yasina geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…