Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

arkadaşlar bende ben dün istanbuldan geldim tüpbebek araştırması yaptıp ben raporlu bir hastayım ama birçok yerde raporun pek bir önemi yok bana medicana çok ii fiyat verdi 1000 tl diğerlerine göre çok ii ama buseferde neden bukadar ucuz diye düşünmeden edemiyorum sizce nasıl bir yer süha bey e gitmiştim ben dr hoşuma gitti açıkcası ama hastaneyi ii tanımıyorum ne yapmalıyım ilk denemem ve açıkcası ildışından olduğum için riske atmak istemiyorum ii ve uygun bir yer olsun istiyorum lütfen yardımcı olun

Bende medicanayı düşünüyorum arkadaşlar son dönemde tedavi gören yokmu kimse forma bişey yazmamış.hamile olan arkadaşlarıma çokk sevindim.umarım bizde kalırız en kısa zamanda..
Ben silivride oturuyorum.benim için yolda önemli ayrıca çalışıyorum.
Nasıl bir hastane ilk kez denicez.güvenilirmi.bizde bide azsperm sorunu var.eşim mikro tese olması lazım.ürolog iyimidir acaba.of kafam karışık.bilgi verirmisiniz arkadaşlarım.

ben medicana bahçelievleri değil (okuduğum bazı şeylerden ama medicana beylikdüzünü ve özellikle şu an gittiğim medicana çamlıca ömer faruk vanlıoğlunu çok çok tavsiye ederim. ben raporsuz normal ödüyorum. biraz indirim yapılıyor. fakat kalite doktorun ilgisi bilgisi ve yaklaşımı süper. kesinlikle öneririm.

sedacım mdicana beylikduzunu tavsiye ediyorum bende orda asılama yaptırdım ve cok memnun kaldım

Merhaba bu siteye yeni katılıyorum...Uzun zamandır takip ediyordum.ben tüpbebek tedavisine25.08.2009 da başladım.5 yumurtam toplandı,biri boş çıktı.4 taneden 1i gelişemedi .6 Eylülde 3 embriyo transfer edildi.Şu anda 6.günümdeyim bu güne kadar şu belirtileri görmekteyim:göğüslerde şişkinlik ağrı,kasıklarda ara ara batmalar var.ilk denemem ,doktorum Selman Bey ve Aysun Hanım takip ediyorlar.19 Eylül tahlil günüm bunları sizlerle paylaşmak istedim.Benimle aynı şartları paylaşanlar varsa mesajlarınızı bekliyorum.....

canım çok mutlu oldum içime doğuyor kesin hamilesin.müjdeli haberlerini bekliyoruz.bayram sevinci yaşayalım.
bizde eşim mikro tese olması lazım 1500 tl dediler.tüp bebek 3250 tl bide ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum.daha başlamadık ama burayı düşünüyorum.
biraz anlatsana nasıl bir yer.neler yaşadın.ben çalışıyorum acaba zor olurmu gerçi 2 hafta izin kullanıcam.
sizin tedavi masrafları nekadar tuttu.bide extra para harcıyomusun?

Merhaba bu güzel dileklerin için teşekürler...Şöyle başlıyayım konuya;bana eski doktorum aşılama demişti,ben daha faklı doktorlara da bir gözükeyim dedim ve evime yakın old.için medicana (beylikdüzü)yı tercih ettim.Hiç araştırma yapmadan gittim çünkü bende beylikdüzünde oturuyorum.Birde bu işe başladın mı hastahanenin evine yada işine yakın olması çok önemliymiş onu anladım.Bizdeki sorun sperm hareketliliği tabiki diğer değerlerimizde o kadar iyi değil ama sayıda sıkıntımız yoktu.Bana da buradaki doktorlar yumurta sayımız biraz sıkıntılı dediler o yüzden micro enjeksiyonu uygun gördüler.Aşılama şansının bu duruma göre düşük ihtimal old.söylediler.Fiyatlara gelince ilaçları sormuşsun1500tl tutuyor ama ben extradan ilaç aldım bu yüzden bu fiyatı geçiyor.Birde transferden sonra kullanılan ilaçlara da bir miktar veriyorsun.Bunlarıda dahil edersek 500 daha koy üstüne yani 3250+2000 tuttu benimki....yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana seninde herşey gönlünce olur inşallah...Bugün 8.günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum....

tüp bebek için jinemedde umut tüp bebekde kampanya var diyin az daha inebiliyorlar ücreti. bir de transfer sonrası ilaçlar ssk varsa çok tutmuyor. benim progestoron antibiyotik vs ssk ya yazdılar 50 lira falan tuttu. transfere kadr olan ilaçlar da rezerv durumuna öre 1000-1500 arası tutuyor ma benim de rezerv sorunu vardı az geçti bu arda ben çamlıca medicanaya gittim

Ben de Medicanada tüp bebek yaptırıp memnun kalanlardanım doktorların ilgi ve alakası çok iyi işlemler sırasında özel oda veriyorlar (Ben daha evvel Acıbademe gitmiştim orada perdelerle bölünmüş 5-6 kişinin kaldığı odalarda içim daralmıştı) Hastanenin size özel bir ilgi göstermesi son derece önemli bazen çok küçük ayrıntılar önemli olabiliyor , o yüzden doktorla bütün bilgileri paylaşmak gerek, bir de doktorun sizi yeterince aydınlatması kafanızda soru işareti bırakmaması, ilaç konusuna gelince herkese göre değişiyor mesela bana 1100 ünite falan gitti gonal-f ama yumurtlama sağlanamayıp daha fazla kullananlar oluyor ben 1000 tl ye yakın bir ücret verdim sadece bu ilaca ama 2 katını da kullanabiliyor bazen dr, pahalı olan o ilaç diğer ilaçların bir kısmını ssk doktorları yazabiliyor bunu doktorlardan ziyade eczacılarla konuşmanızı tavsiye ederim onlar bilgisayardan bakıp söylüyorlar.

sonucumu aldım negatif çıktı.bu hastanenin başarı oranları hakkında bilginiz var mı....moralim sıfır...

canım başka merkezde de çok değişmeyecektir. yumurta yetmezliği var gözüküyor. toplanan ve döllenenler az. kaliteleri nasıldı biliyor musun? tabii herşey mükemmel olsa bile ilk sefer de tutmayabiliyor. hiçbirzaman yüzde yüz başarı diye birşey yok. inşallah bundan sonrakinde tutar.

arkadaşlar bu merkezde tedavi olmuş veya tedaviye devam eden yok mu? lütfen yazalım. Karar verme aşamasında olan bizler için çok önemli.

Merhaba tinycim...Ben 1.denememi burada yaptırdım.Sonuç negatifti ama memnun olduğum için yine burada yaptıracağım.Hatta görüşmemi yaptım 2.deneme için adetimi bekliyorum.Bir sorun çıkmazsa bu ay başlayacağım...Bence yaptıracağın hastanenin işine yada evine yakın olması önemli...Şimdiden bol şanslar....

Merhabalar benim bu merkezde 3.tedavim ve kısmetse yarın sonuç alıcam merkez hakkında şimdiye kadar olumsuz herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım aksine doktorumu çok seviyor ve çok güveniyorum ben iki denememdede hamile kaldım fakat allah nasip etmediği için ilkinde 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum ikincisindede kimyasal yaşadım işallah bu son olucak bu tedavi sürecinde en önemliside bence doktora güven onun için kendinizi rahat hissettiğiniz yerleri seçmenizi tavsiye ederim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Onurcum bebeklerin kalplerinin durmasının nedeni arastırılmadı mı?

Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim çok önemli şeyler var..Ben doğal yollarla hamile kaldım.Tam da 2.kez tüp bebeğe hazırlanırken süpriz oldu çok şaşkınız.İlaçların etkisi olabiliyor dedi doktorum.Çünkü 1.tüpbebeği denedik ve negatif sonuç almıştık,o ay hemen kalmışım...Ama şunuda söylemeden geçmek istemiyorum 1.de negatif sonuç aldıktan hemen sonra eşime keçiboynuzu kürü,kendimde incir kürünü aksatmadan yaptım.Ve onlarında etkisi olduğuna inanıyorum,birde beslenmemi sebze meyve ağırlıklı yaptım.sizlerede öneriyorum herşey gönlünüzce olur inşallah......

slmlar.ben de bu sayfayı arıyordum.ben de bu ay medıcana da tüp bebek yaptırıcam,inşallah.ilk görüşme gayet iyidi.umarım iyi olur.siz yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…