tek bişey biliyorum ki sakınan göze çöp batar ve çok irdelendiğinde muhakkak bişey çıkıyo...beim 9 yumurtam toplandı tıny cim.8 tanesine işlem yapılmış.4 ü döllenmiş ve gelişiyo.bekliyorum şuanda,yarın arıycaklar son durumu bildirmek için.belki yarın ama pazar kesin transfer olacakmış.en çok korktuğum döllenmeme ihtimaliydi.şimdilik onu atlattık.bebn herşeyden memnun kaldım.laboratuarlarını da görüyosun sen de birazcık zaten:)toplanırken yuöurtalar:)))odaları,ilgileri,beklediğimden iyi.toplama işlemine genelde aysun hanım giriyo.selman bey koordinatör.ilk başlarında yanında oluyo genelde ama diğer görüşmelerde sürekli 1 dk da olsa senin yanına gelip rahatlatıyo...
üf ne bileyim ya..umarım olur.sadece tek derdim şuanda kabızlığım..kayısı kaynattım ama,işe yaramadı daha.var mı bildiğiniz bişeyler kabızlık için kızlar:??
sağolassn canım.şurup için ben de konuştum bugün.verdiler bugün.kullanmaya başladım..transferim de gerçekleşti bugün.inşallah 7 ocak ta pozitifi görürüm..3 taneyi enjekte ettiler.medicana için düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim..doktorlar,hemşireler %100 ilgililer..moral kaynağı ve seninle birlikte dua ediyolar...herkes için herşey yolunda gitsin inşallah..hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...
tiny cim sağolasın iyi dileklerin için.umarım sonucu iyi olur.çektiğim sancılara değer inşallah.geçicek inşallahta biraz eziyeti var,koruyorrum da bişey olmasın diye...maliyeti de 4000 tl oldu canım.ilaçlar da dahil.sonradan kullanılacak ilaçlar var,onları dışarıdan alıyosun.onlar da jel hariç 33 tl tuttu.jel 75 tl.ondan da 2 kutu alman gerekiyo.test gününe kadar kullanıyosun çünkü.pregnyl i de medicaa da vuruldum ben,gece.eve yakın diye.ondan dapara almadılar.tüp bebek hastası olduğum için o hastanede.:)ayrıca odaları ve kat hemşireleri çok iyi.otel odası gibi.çok rahat ettim.moral oldu bana da.ayın 11 inde adet oldum,akşamüstü..14ünde doktora gittim ve tedavim başladı.7 gün kullandım ilaçları sadece,pazartesi yani ayın 1 inde bıraktım ilacı ve pregnyl i vuruldum o akşam.çarşamba günü yani 23ünde yumurtalar toplandı,dün de transfer oldu.yani tam 13 gün sürdü.şimdi en zor kısım,bekleme aşaması((
sana da iyi şanslar diliyorum.umarım herşey yolunda gider senin için de...
yok sadece bende polikistik over var..bununla ilgili tedavi için sadece kilo vermeye çalışıp metformin kullanıyodum ama eşimdeymiş büyük problem.sperm sayısı 1 milyondan az ve morfoloji bozukluğu vardı.mikroenjeksiyon yapıldı bize direk.bana sadce 1 kez kan testi yapıldı.hormon seviyeleri için,tedavi sırasında..o kadar.ayrıca soru soraz birbirimize zaten.başka türlü rahatlayamıyoruz ama dimi:))))))))
arkadaşlar belki size morel olur ben doğum yaptım ve 2 tane oğlum oldu...çok memnun kaldım tavisye ederrim..allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
yavrykurtlar hayırllı olsun bebişlerin..ananlı babalı büyüsünler inşallah...darısı hepimizin başına..narnisan operasyonunla ilgili tecrübelerini paylaşırsın,inşallah iyi geçer.tiny cim sen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?