slm tıny.çok sevindim cvp alabildiğime birinden:)))ilaçlarla beraber 4000 tl gibi bir fiyat verdiler.hastanenin paketiymiş.3250 sadece işlem parasıymış.
ilaçlar da 1000 tl gibi tutuyormuş..4000 in içinde hepsini hastane karşılıyomuş.
yani selman bey diye düşünüyorum.aysun hanım da var tabi.ilk muayeneye gittiğimde bütün ekip yanımızdaydı.açıkladılar bize herşeyi.güleryüzlüler.umarım iyi olur.aralık ayında düşünüyoruz,adet günümü bekliyoruz işte.ama 2009 u geride mi bıraksakta ocakta mı yaptısak diye de düşünmüyo değiliz(sen görüşmeye gittin mi?
ilk görüşme ücretsiz.biliyomuydun bilmiyorum..ben bilmeden gittim.ücret ödemek için sorduğumda ücretsiz dediler:))fiyat olarak ortalama bir fiyat.ssk ile de anlaşması var ama ssk nın karşıladığı miktar 1000 gibi bişey.ilaçların da en ucuzunun üzerinden %80 uyguluyomuş.ve rapor almak için çok uğraşıyormuşsun.biz de ssk raporu almaktan vazgeçtik.3ü veren 4 ü de verir.uğraştığına da değmez..bunlar aklında olsun da.
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyodum.kafamı karıştırmamak için((şuanda tedavimin son aşamalrındayım.Tıny cim sana sesleniyorum..ocak ayında gidecektin,bence git.selman bey,Aysun hanım ve diğer ekip çok ilgililer.memnun kaldım.umarım sonucu da iyi olur.dün yumurtalarım toplandı,haftasoınu da transferim olacak inşallah...kısmet.umarım hayırlısyla pozitif sonuç elde ederim.
narnisan bence iyi bir tercih yapmışsın sen de.umarım iyi sonuçlar alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?