Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

merhaba kıslar , nasılsınız umarım herşey yolundadır yeni yılınızı kutlamak istedim .. aysercim inşallah yeni yılda güzel haberlerini alıcaz seninle birlikte sevinicez bizde..
tinycim hakkımızda hayırlısı biz seninle henüz yolun başındayız inşallah yeni yıl bizim içinde herşeyin yolunda gittiği bir yıl olur..
size sevdiklerinizle birlikte sağlıklı multu huzurlu herşeyin gönlünüzce olduğu bir yıl dilerim ... sevgiler..

merhabalar kızlar,sizlerin de yeni yılı kutlu olsun...Umarım yeni yıl hepimiz için hayırlı olur..ben bekliyorum ama henüz çok heyecanlı değilim,belki de negatif olursa çok üzülmeyeyim diye bir mekanizma yarattım kendime.umarım hepimiz için en iyisi en doğrusu en hayırlısı olsun..ama biran önce olsun dimi:)))))

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler..Hepimizn hakkında hayırlısı olsun. Aysercim bekliyoruz seni herhangi bir değişiklik var mı sende? Ama boşver dinleme kendini. soruyu da sormadım farzetti :)) bende randevu aldım cumartesi gideceğim. ön görüşme için .

slm tınycim,ben de bir değişiklik yok.gaz sancım bi yükseliyoooo bir azalıyoooo:)onun haricinde sürekli uyuyorum ve deli gibi akıntım var..bekliyorum işte,perşembe günü test yapıcam,eğer iyi bişeyler çıkarsa cumartesi bir daha yapıcam:)ayrıca selman bey de aysu hanım da gerçekten ilgililer..için rahat olsun.ben yoğunlar diye tlf açmak istemedim,aşırı gaz sancım normal mi diye,mail attım.kedimi rahatlatayım,belki cvp yazarlar dedim..ikisi de ayrı ayrı aradılar beni ve randevu bile verdiler gelin bigörelim diye.ama gerek kalmadı:)benim seslerini duyar duymaz acılarım azaldı.:))
bekliyoruz bakalım işte.bi de pozitif çıksa bile 3 hafta dah beklemek gerekiyo kalp atışı için ya,o nasıl geçer bilemiyorum,kimseye söylemeden:)??

aysercim, hadi hayırlısı ile bebişlerin sana tutunuyordur. güzel haberlerini bekliyoruz.sizin referanslarınızla daha bir ısındım hastaneye. hadi bakalım az kaldı. müjdemizi bekliyoruz senden. alkisalkisalkis

bende aşılama yaptırdım bu hastanade kızlar ama tutmadı.selman bey ve aysun hanım çok ilgili gerçekten memnun kaldım

kızlar üzgünüm...negatif...diyecek bişey yok..

aysercim allah hakkında hayırlısını versin canım , hiç canını sıkma mutlaka bir hayır vardır en azından ben öyle düşünmek istiyorum sana seni telkin edicek şeyler söyleyebilmeyi çok isterim ama yaşamayan bilemez bizler hernekadar destek olmaya çalışsakta kendine en iyi moral vericek olan sensin inşallah bir daha sefere sonuç pozitif olur önemli olan senin sağlığın sıhhatin , aile huzurun , bebişte biraz nazlı anlaşılan ama sonunda muhaffak olucaz ben inanıyorum ..

aysercim, ne denir ki. hepimizin hakkında hayırlısı diyorum. çok ama çok geçmiş olsun. hiç bir şeyin sonu değil biliyorsun. bu bir ihtimaldi, olmadı diye düşün canım. ama vazgeçme lütfen. kendine iyi bak bizleri unutma..

sağolun kızlar ama Allah bu psikolojiyi kimseye yaşatmasın..ne denileceğini bilemiyor insan.umarım sizin için olumlu sonuçlar yazılmıştır alnınıza...sizler de beni unutmayın.karşılaşırız yine buralarda...

merbaha aysercim, pes etmek yok tamam mı? tekrar deneyeceksiniz di mi? bekli bu arada kendiliğinden olur canım.şimdilik rahatla canım. hayırlısı ile bebişlerimize kavuşacağız.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Aysercim moralini yüksek tutmaya çalış allah büyüktür, tiny nin dediği gibi bakarsın kendiliğinden olur canım ..
Tinycim sen neler yapıyorsun tüp e başlamayı düşünüyordun ne aşamadasın ? ben ilk reglimi bekliyorum histereskopiden sonraki ondan sonra bir belki iki ay normal olmassada tüp düşünüyorum ama ayserin denemesinden sonra daha detaylı bi araştırma yapmayı mesela hizmet has. (bahçelievler) nide soruştrmayı düşünüyorum ..

evet bizde ilk görüşmemizi yaptık. ilgililer ben hastane değiştirmeyi düşünmüyorum narnisancım. evet her merkezde oluyor bunlar tutuyor tutmuyor. bana çokta yakın. bu iş zahmetli bir iş. diğer merkezler memorial, alman vs. uzak bize o yüzden pek değiştimeyi düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı canım.gelişmeleri yazacağım burdan. kendinize iyi bakın!

slm kızlar..moralim düzelicek illaki,napalım kader.ikinciyi ne zaman deneriz bilmiyorum.bankadan 1 senelik kredi çekmiştik.maddi olarak rahatlarsak belki denerim.şuanda hiçbişey düşünmüyorum.ayrıca yine buraya giderim olursa.narnisan cım,benimki tutmadı ama tutanlar da var.her merkezde bu böyle.önemli olan hem ilgili,iyi hem de tiny nin de dediği gibi evine yakın olması çok önemli.hele de çalışıyosan..çok büyük bir artı.kısmet diyoruz işte..

slm kızlar bu merkezde histeroskopi yaptıran varmı

canım fiyat konusunda bilgi verirmisin bana
bide memnun kaldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…