canım benim allah senden razı olsun...olurmu öyle şey burası destek yeri hepimiz aynı umutlar için burdayız..canım benim ilk 2 kayıpların bayağı ilerlemişken olmuş.Sorun direk kalp durması mı?Herhangi bir gelişme bozukluğu oluyormuydu?
Sana birşey diyeyim..Benim arkadaşımın arkadaşı normal yolla 5 kere hamile kalıp senin gibi ansızın 5 ve 4 aylık kayıpları diğerleride 8-9-10 haftlaıklarda..Artık usanmıştı hamile kalmaktan kokuyordu.Testler yapıldı hiç birşey çıkmadı.En son doğum yaptığı bebeği biopsiye gitti ondan birşey çıkmadı ve allah ona 6.nci hamileliğinde bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde verdi ve hemen ardından 4 ay sonra hamile kalıp onuda sağlıklı bir şekilde doğum yapıp 2 tane yavruya kavuştu..Dilerim allahtan bu senin için de son acı olur ve sağlıklı bebeğine kavuşursun güzelim..Hadi yeni yılda yeni umutlarla hepimiz attacağımız adımda mutlu sona gidelim..Allah yar ve yardımcın olsun..
canım sakın kendini suçlama asla sakın..sen olması gerekeni yaptım sen bebeğini göreceksin rüyanda bundan eminim..Bende bebeğimi hiç görmedim onunla vedalaşaadım aslında bunu istedim ama babam ve eşim bana sormadan bebeğimi alıp defnetmişler ben daha hastaneden taburcu olmadan.Sadece taburcu olduğumda doğrudan mezara gidip ıslak soğuk toprağını ve ıslak tahtalarını sevdim.tırnaklarımın içine çamurlar doldu ve eve gidene kadar temizlemedim ama ne oldu biliyormusun kurudu ve kendiliğinden dökülüp temizlendi..hep parmaklarımla o kuruyan çamurları okşadaım..
Ve hep babama eşime isyan ettim benim hakkımdı diyip diyip durdum ve en sonunda 2 ay önce bebeğimi rüyamda gördüm biliyormusun.gözleri yumuk ağzı hafif açık hemşire kucağıma verdi ellerini ayaklarını sevdim defalarca canım oğlum diyip öpüp kokladım o anda göğüsümden süt gelmişti ağzına damlattım oda ağızının yanından akıp gitti..eşimi yatağıma çağırdım oğlumuzu ortamıza aldım baktık sevdik ve hemşire yeter dedi annesi alıp benden gitti.Ondan sonra suçlamaları bıraktım isyanımı bıraktım gene gelir diye..Sende bırak gelecek merak etme..güzelim..Bu arada burda bir topik var.Senin benim gibi melek annesi olanlar...Ana sayfadan : DUYURU Maalesef bebeğimi kaybettim topiğinden ; Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenlere gel..Orda çok güzel bir liste var..Bizler gibi bir kaç kez bebeğini kaybettip ve tekrardan hamile kalıp sağlıklı bebeğini kucağına alanlar var.Tedaviye başlıyacaklarıda listeye dahil ediliyor..Ve o kadar pozitif destekler dağılıyorki bir gün girmeden yapamaz hale geliyorsun..Gel sende oraya arkadaşım...
Arkadaşlar Beylikdüzü Medicana ile bilgi almak istyenler için söylüyorum.....hiç memnun kalmadım.....hatta ve hatta çok sinirliyim onlara.....ilk gittiğimde bana sadece 3 yumurtam olduğunu söyledi doktor ve biz bunun iki hafta üzüldük......bugün gittigim başka bir doktor 9 yumurtam olduğunu söyledi....... artık gerisni siz düşünün......
bende selman beyin hastasıyım 21 yumurta 17 şubatta belli olacak hayırlı olsun tedavin canım
aysun hnm ın hastasıyım.....ilk denememiz olumusuz oldu.....aralıkta 2.kez denicez....hayırlısı bakalım..herşeyden önce aysun hnm ın yaklaşımından çok memnunum...merkezdeki çalışanlarda oldukça yardımcılar...
ben dktor selman beyin hastasıydım çok başarılı bir tüp bebek denemesi geçridim sayesinde şimdi hamileyim artık bebişimi bekliyorum tedaviye başlayan arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah hepsi bebeklerini kucaklarına alabilirler...
tebrikler hamileymişsin canım, ben de foruma yeniyim selman laçinde tedavi oldugunuzu görünce dikkatimi çekti ben de o doktora gitmek istiyorum ama hala net bir karar veremedim kendisi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız benim için çok faydalı bu aşamada. teşekkürler, iyi akşamlar
öncelikle teşekkür ederim canım allah herkese nasip eder inşallah evet selman beyle başladım tedaviye çok mmenun kaldım kendisinden ben de emin değildim çok araştırdım benim gibi tedavi gören arkadaşlara sordum genellkile olumlu yorumlar aldım gitmeye karar verdim başladık tedaviye hem merkez hem de doktor çok iyiydi her konuda yardımcı oldu kendisine de çok güvendim sonunda da başarılı olduk ben memnundum daha da sormak istersen konuyla ilgili yardımcı olurum canım..
çok teşekkürler fikirlerin için. bende merkezdeki genel atmosferi merak ediyorum mesela, yani böyle kapıdan içeri girince hastane gibi değil dimi havası kokusu vs :) yoksa doktor selman bey zaten baya iyiymiş ne biliyim eşi aysun hanımı da çok sevenler duydum falan
ne demek canım, ben çok başarılı bir tüp bebek denemesi sizin içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şöle ki merkez hatahenin içinde fakat hastahanede çok güzel bölüme girdiğin zaman atmosfer çok değişiyor tabi çalışanlar dokotrlar özellikle benim doktorum selman bey di eşi de öle sanırım çok sıcak direk insan kendini çok rahat hissediyor öle soğuk bir hastahane ortamı söz konusu değil açıkçası bir gidip gez istersen yakınsan daha rahat fikir edinirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?