- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Cnm bende kan ılacını ıkı alıyorum salı gunu calısamaz raporumu da alacagım bakalım artık yaklasıoo
Canim hayırlısi olsun insallah güzel sonuçlar la gelirsin buraya bende son kontrolde 12 Yumoş vardı toplamada 17 cikmisti canim bizi haberdar etKizlar yarın yumurtalr toplacacak duaniza ihtiyacim var.bide yirmi yumurta görüldü hepsini toplayacak mi yoksa istenilen boyutta olanlari mi alacak.
Kizlar yarın yumurtalr toplacacak duaniza ihtiyacim var.bide yirmi yumurta görüldü hepsini toplayacak mi yoksa istenilen boyutta olanlari mi alacak.
slm kızlar gecen hafta pazartesi günü mustafa hocaya histeroskopi oldum hala kanamam var... bana mejazik,aksef,estrofem ve progesteron verdi onları kullanıyorum şimdi... 3 hafta sonra kontrolüm var ... size sorum histeroskopi olduktan ne kadar zaman sonra adet oldunuz ? ve histeroskopi olduktan ne zaman sonra hamile kaldınız?... Mustafa hoca bize doğal yollarla deneyeceğiz bir süre bekleyın dedi....
anladım canım bilgi verdiğin için tesekkur ederım sizde sorun neydi? eşinde problem varmıydı? benım tüplerden rahme giden yol ince ve dar onu histeroskopiyle düzeltti... onun haricinde bende ve eşimde başka problem yok ... hormon ve sperm testını inceledi bun değerler çok iyi beklemek gerekıyor spontan gebelık için dedi... bende yaaa olmazsa diye endişe ediyorum ve sabırsızlanıyorum biran önce aşılamamı yaptırsam diyorum kararsızım biraz canım....A.s geçmiş olsun. İlaçlar bittikten sonra olunuyor adet benim ilaçlardan 3 gün sonra olmuştu. Ara adetin olabilir ama asıl adet ilaçlar bitince olan.
İnşallah faydasını görürsün. Bizim de bekleme süremiz vardı ameliyattan sonra 9 ay olmayınca başka doktorda aşılama yaptırdım. tedavisiz kavuşursun inşallah
anladım canım bilgi verdiğin için tesekkur ederım sizde sorun neydi? eşinde problem varmıydı? benım tüplerden rahme giden yol ince ve dar onu histeroskopiyle düzeltti... onun haricinde bende ve eşimde başka problem yok ... hormon ve sperm testını inceledi bun değerler çok iyi beklemek gerekıyor spontan gebelık için dedi... bende yaaa olmazsa diye endişe ediyorum ve sabırsızlanıyorum biran önce aşılamamı yaptırsam diyorum kararsızım biraz canım....sen mustafa hocada neden aşılama yaptırmadın canım? birde ilk aşılamada mı tuttu?
anladım canım mustafa hoca yoğunluktan dolayı bazen unutuyor yada hastaları karıştırabiliyor (benı birkez başka hastasıyla karıştırmıştı neyse) üstüne düşmek lazım oda haklı aşırı derecede yoğun neyse canım sonuçta hamıle kalmışsın hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin... aşılamayı nerde ve hangi doktorda oldun canım?Darlık var dedi mustafa hoca bende bir ümit belki ameliyat sonrası olur diye oldum. Bizde de belli bi sorun yoktu benim 1 kimyasal 1 de başka nedenden kaybım oldu. Normal yolla gebe kalıyordum. Sonra yumurta takibi gördüm düzenli olan adetlerim düzensizleşti. Sonra mustafa hoca da ameliyat oldum. Son kontrolde fazlasıyla ilgisizdi evet yoğundu ama olabilir dedim 3 ay sonra olmazsa haberim olsun dedi yazdım bekleyebilirsiniz dedi bekledik yine yazdım dönüş yapmadı bende tekrar yazmadım bu sürece başka doktorla girmek istedim.
Çok şükür ilk aşılamada tuttu.
anladım canım mustafa hoca yoğunluktan dolayı bazen unutuyor yada hastaları karıştırabiliyor (benı birkez başka hastasıyla karıştırmıştı neyse) üstüne düşmek lazım oda haklı aşırı derecede yoğun neyse canım sonuçta hamıle kalmışsın hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin... aşılamayı nerde ve hangi doktorda oldun canım?
amin cnm... yane bağcılar medipol de günseli hocayı hiç duymadım acaba yıne ordamı çalısıyor?Amin canım rabbim herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Yine aynı hastane de günseli hoca da yaptırdım canım.
amin cnm... yane bağcılar medipol de günseli hocayı hiç duymadım acaba yıne ordamı çalısıyor?
haklısın cnm nasipten öte yol yok bakalım bizi ne bekleyecek... :)Canım o da tüp bebek bölümün de odaları yan yana. Ben günseli hocayı duymuştum ona gidecektim sonra araştırırken bu sayfada denk geldim mustafa hocaya gittim. Ya benim sürecim çok farklı işledi önceden de demiştim nasibin çekiyor insanı. Günseli hocaya gidecektim araya mustafa hoca girdi sonra yine günseli hanıma gitmek istedim ama maddi olarak bir de devlete başlayayım dedim 3 ay tahlil kist derken devlette doktor izne çıktı dedim arayayım eğer yer varsa giderim dedim ve aradığım gün gittim geciken adetim sonraki gün geldi süreç çok hızlı ilerledi şükür şimdi 34 haftalık olduk..
Beni çeken nasibim oldu..
haklısın cnm nasipten öte yol yok bakalım bizi ne bekleyecek... :)
Tamam canım .ozel uyguladigin bisey olfu mu agri icinProgestan ilk başta bendede bişey yapmamış ti ama sabah kalkarken acısı başlamıştı sonradan çıktı acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?