Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Selinn cnm gozun aydin hadi bakalim sayili gun kaldi saglikla al insallah bebisini kucagina.
Nurr cnm rahat ol zaten onemli bi haftayi 28 haftayi atlattin insallah 34 de olacaksin. Bende simdi 28 hafta icin gun sayiyorum.
Bu arada en cok da ben kilo almisim :))
Bebek urunlerinde ne alacagim konusunda cok karariszim hepsine bakiyorum saskin ordek gibi, niveadan vazgeceyim o zaman katki varsa.

Bi de cok degisik seyler var ne ise bile yaradigini bilmyorim :)) bu arada sut sagma makinesi falan kesin alinmasi gerekiyormu bilen var mi kizlar? Bi de buhar makinesi diyolar ama emin olamadim.

Sut sagma almadım gerek olursa aalaagım cnm hava mak da almadım ya napıcam onu gerek kalmaz ıns cnm

Sut sagma almadım gerek olursa aalaagım cnm hava mak da almadım ya napıcam onu gerek kalmaz ıns cnm
Cnm bu buhar makinesi kisin oda havasi cok kuruyor ya bebislerin cigerlerine zararliymis petekler havayi kurutuyor. Bi arkadasim dediki ilk alacagin sey nuhar makinesi ve ates olcer en onemli.bunlar dedi. Bende kararsiz kaldim alsammi diye bi de kisin olacakalr

Cnm süt sağma makinası çalışanlar için çok faydalı bir makina. Yada bebek memeyi tutamayınca, süt çıkmayınca işe yarar. En iyisi bebeği emzirmek emdikçe sütte geliyormuş.
Benim yeğenim bebekken hasta oldu. Doktor buhar makinası tavsiye etti ama bizimkiler pek memnun kalmadılar cnm. Yinede araştırmakta fayda var.

Nerden baktin cnm facede mi yayinlamis ben hic rastlamadim bu yorumlara ya. Bana da cvp vermedi

Canım ben face de grupta sormuştum sonra bi hastası yazmış hocaya normal doğum yapılabilir yazmış hoca, o da hemen grupta paylaşıyorum demiş mustafa hocaya ekran fotosu alıp paylaşmış.. Sonra bi arkadaş vardı burada yazan benimle beraber Kasım annelerinde ona sormuştum haberin var mı diye o da mesaj atmış ona da normal yapılabilir yazmış

Ben yenı dogan aldım ya benmkıker ıkız ya zaten zatıf oluyorlar dıe anca doldururkar her halde yeni doganı yasemın eltımde aldı hava mak cocukta bronst var dıe ama alıskankık gubı bısı yapıo dıolar arastırmak lazım detaylı bı sekılde aslında peteklere su takılacak aletler var cnm ondan takarız cok gerkeırsede alırız artık tam kıs bebegı bızınkıler

Merhaba arkadaslar mustafa hoca ocak ayina kadar doluymus. Ben rahim filmi cektiricektim de bir arkadasim mustafa hocaya git bi muayene ol dedi belk gerek yoktur dedi mustafa hoca genelde histeroskopi yapiyomus napsam ki bilemedim

Merhaba arkadaslar mustafa hoca ocak ayina kadar doluymus. Ben rahim filmi cektiricektim de bir arkadasim mustafa hocaya git bi muayene ol dedi belk gerek yoktur dedi mustafa hoca genelde histeroskopi yapiyomus napsam ki bilemedim

Mustafa hoca histeroskopiye karar vermeden önce tahlillerine rahim filmine bakmak isteyecektir çektirip elinde olması daha iyi olur

Kızlar bişey sorucam. Mustafa hocaya gidenler yumurta toplama ve transfer işlerinide Mustafa hoca mı yapıyor?

Mustafa hoca histeroskopiye karar vermeden önce tahlillerine rahim filmine bakmak isteyecektir çektirip elinde olması daha iyi olur
Tesekkur ederim ben de bugun oyle dusundum olmazsa rahim filmini cektiriym tedavi gerekirse mustafa hocayla devam ederm dedm baska hangi tahlilleri istiyo gitmeden hepsini yaptiriym

Kizlar bugun kontrolumuz vardi benim bebis tosuncuk olmus dedi doktor :) 940 grammis boyuda 34 cm. Doktor 15 gun onde gidiyo o yuzden bu hafta seker yuklemesini yapalim dedi. Daha 24+2 deyim kizlar erken degilmi 27. Haftada yapilmiyormu bu seker yuklemesi?

Bi de bugun hastane cikisi aldim bi takim 10 lu. 2 tane alacaktim satici kiz niye 2 tane aliyosun pek giyilen bisey degil dedi bende 2. Yi almadim ama kararsizim ya yetermi bi takim. Kiz diyoki parca olan seyler daha kullanisli

Canım 24-28. Hafta arasında yapılıyor erken değil. Benim kontrolüm 26. Haftaya denk gelmişti o zaman yaptırdım.
Ben parça olarak aldım takımları canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…