Nerden baktin cnm facede mi yayinlamis ben hic rastlamadim bu yorumlara ya. Bana da cvp vermediBir hastaya daha normal yapabilirsin yazmış canım. Ya yırtılma olsa rahim büyüdükçe de olmaz mı?
Sut sagma almadım gerek olursa aalaagım cnm hava mak da almadım ya napıcam onu gerek kalmaz ıns cnmSelinn cnm gozun aydin hadi bakalim sayili gun kaldi saglikla al insallah bebisini kucagina.
Nurr cnm rahat ol zaten onemli bi haftayi 28 haftayi atlattin insallah 34 de olacaksin. Bende simdi 28 hafta icin gun sayiyorum.
Bu arada en cok da ben kilo almisim :))
Bebek urunlerinde ne alacagim konusunda cok karariszim hepsine bakiyorum saskin ordek gibi, niveadan vazgeceyim o zaman katki varsa.
Bi de cok degisik seyler var ne ise bile yaradigini bilmyorim :)) bu arada sut sagma makinesi falan kesin alinmasi gerekiyormu bilen var mi kizlar? Bi de buhar makinesi diyolar ama emin olamadim.
Cnm bu buhar makinesi kisin oda havasi cok kuruyor ya bebislerin cigerlerine zararliymis petekler havayi kurutuyor. Bi arkadasim dediki ilk alacagin sey nuhar makinesi ve ates olcer en onemli.bunlar dedi. Bende kararsiz kaldim alsammi diye bi de kisin olacakalrSut sagma almadım gerek olursa aalaagım cnm hava mak da almadım ya napıcam onu gerek kalmaz ıns cnm
Kızlar bebislerin kiyafetlerini yenidogan mi aldiniz yani 0_3 ay Olanlardan
Selinn cnm gozun aydin hadi bakalim sayili gun kaldi saglikla al insallah bebisini kucagina.
Nurr cnm rahat ol zaten onemli bi haftayi 28 haftayi atlattin insallah 34 de olacaksin. Bende simdi 28 hafta icin gun sayiyorum.
Bu arada en cok da ben kilo almisim :))
Bebek urunlerinde ne alacagim konusunda cok karariszim hepsine bakiyorum saskin ordek gibi, niveadan vazgeceyim o zaman katki varsa.
Bi de cok degisik seyler var ne ise bile yaradigini bilmyorim :)) bu arada sut sagma makinesi falan kesin alinmasi gerekiyormu bilen var mi kizlar? Bi de buhar makinesi diyolar ama emin olamadim.
Nerden baktin cnm facede mi yayinlamis ben hic rastlamadim bu yorumlara ya. Bana da cvp vermedi
Kızlar bebislerin kiyafetlerini yenidogan mi aldiniz yani 0_3 ay Olanlardan
Ertesı gun basldadık cnm bı sıkıntı olmuo korkulacak bı işlem deıkKızlar histeroskopiden kaç gün sonra çalışmaya başladınız,kanama,ağrı çok oluyomu
Merhaba arkadaslar mustafa hoca ocak ayina kadar doluymus. Ben rahim filmi cektiricektim de bir arkadasim mustafa hocaya git bi muayene ol dedi belk gerek yoktur dedi mustafa hoca genelde histeroskopi yapiyomus napsam ki bilemedim
Tesekkur ederim ben de bugun oyle dusundum olmazsa rahim filmini cektiriym tedavi gerekirse mustafa hocayla devam ederm dedm baska hangi tahlilleri istiyo gitmeden hepsini yaptiriymMustafa hoca histeroskopiye karar vermeden önce tahlillerine rahim filmine bakmak isteyecektir çektirip elinde olması daha iyi olur
Evt mustafa hoca kendi yapiyor.Kızlar bişey sorucam. Mustafa hocaya gidenler yumurta toplama ve transfer işlerinide Mustafa hoca mı yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?