Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım 24-28. Hafta arasında yapılıyor erken değil. Benim kontrolüm 26. Haftaya denk gelmişti o zaman yaptırdım.
Ben parça olarak aldım takımları canım.
Bende yatiricam.bu hafta ici bi de tetenoz asim var. Sonrada 28. Haftada kan uyusmazlik asim var.
O kadar guzel seyler varki insan hepsinden almak istiyor ama herkes ayni seyi soyluyo giydiremeden buyuyolar.

Bende yatiricam.bu hafta ici bi de tetenoz asim var. Sonrada 28. Haftada kan uyusmazlik asim var.
O kadar guzel seyler varki insan hepsinden almak istiyor ama herkes ayni seyi soyluyo giydiremeden buyuyolar.

2. Doz galiba tetanoz. 2. De ağrı sızı hiç olmadı benim. Kan uyuşmazlığını bende oldum.
Aynen bebekler için çok seçenek var her biri ayrı güzel

Oyy maşallaaahhhh minnoşa cnm. Kızlar bizim bebekler için doktorlar hep tosun demiş iri demiş bakalım geldiklerinde kaç kilo olacaklar :)
Cnm ben 25+6 da şeker yüklemesi yaptırmışım.

Bi de bugun hastane cikisi aldim bi takim 10 lu. 2 tane alacaktim satici kiz niye 2 tane aliyosun pek giyilen bisey degil dedi bende 2. Yi almadim ama kararsizim ya yetermi bi takim. Kiz diyoki parca olan seyler daha kullanisli

Bende tek takım hastane çıkışı aldım ama giderken yanıma normal bir takım daha alıcam cnm hatta ekstradan bir şeyler daha götürücem ne olur ne olmaz. Fazla olsun eksik olmasın. Bu akşam çantamızı hazırlicaz

Canim maşallah bebislere büyüsün sağ salim kucagimiza alalım benimde kontrolüm pazartesi benimde şeker yüklemesi pazartesi yapılacak canim umarım bi sıkıntı çıkmaz

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım dr kilolu değilsin ailede de şeker yok ben yaptırmana gerek yok diyorum dedi ve ben de yaptırmadım

Yaren cnm demek seninde kan uyusmazligi var esinle 28. Haftada gel dediler bana.
Selin cnm evt cantaya kendin icinde extra seyler koy sık sık degistirirsin hastane sonucta. Bebisler tosuncuk labaratuarda iyi beslendiler heralde cnm haha :)
Esma senle ayni gidiyrouz zaten hep pespese insallah sorunsuz cikariz bundanda cnm.
Leyla aslinda bende zayifim ve ailede seker yok ama bana hem ayrintili doktoru hemde kendi doktorum yaptir dedi o yuzden yaptircam yoksa pek istemiyorum aslinda.

Bilmiyorum ki canım ya benim de pek yaptırasım yoktu doktor da gerek görmeyince yaptırmadım inşallah bir şey çıkmaz bebeklerimizde... Bu arada kızlar hazırlıklar ne durumda bende kıyafet yönünden bir eksik kalmadı yavaş yavaş hepsini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiriyorum üzerlerini de örtüyle örtücem bişi olmaz heralde doğuma kadar tam zamanında gelsin minnoşlar ama ne olur ne olmaz erken gelmeye karar verirler belli mi olur :) hem ağırlaşmadan yapayım dedim beşiğini ve dolabını aldık puset ve oto koltuğu dayısı aldı :) battaniye kundak alt açma uyku seti nevresim takımı her şeyi tamam bebek arabasını daha sonra almaya karar verdik bir de bebek bakım ürünleri eksik benimle ilgili birkaç eksiklerimiz var onları da 1-2 hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum inşallah

En iyisini yapmışsın canım. Ben 32. Hafta sonrası yaparım diye üzerinde durmadım son 3 ay da 1. Ay kıyafet 2. Beşik anakucağı falann 3. Ay da ıvır zıvır alınır son 3 ay tamamlanır diye plan yaptım ama hiç öyle olmadı. 26. Hafta da erken doğum riski çıktı evden de çıkamadığım için evden tamamlamaya çalışıyorum.

Ooo leylacim sen bi cok isi bitirmissin bisey kalmamis. Ben daha yeni kiyafetlerden basladim almaya. Bazen ne alacagimida bilmiyorum inan :) bi yandan gordukce besik bakiyorum. Banyo havlusu ve mendilleri su an aklimda birazda teyzesi isleyecekmis bi arkadas 30 tane falan lazim dedi mendil cok kullaniluyirmus. nevresimleri besik alininca alicam. Bu arada uyku seti de mi var yorganli falan mi hic haberim yok bundan mesela :) bi turlu araba begenemedim ya bakalim pusetle takim alicam arabayi.
Saglikla gelsinler insallah ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Guzel heyecanlar bunlar.

Evet canım haklısın ben de aynen böyle düşündüm ne olur ne olmaz dedim ağırlaşmadan halletmek istedim ama internet üzerinden de alışveriş yapılabilecek çok güzel siteler var hem rahatça fiyat karşılaştırması yapabilirsin bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da napalım yattığımız yerden de yaparız alışverişi :)

Evet canım bayağı kolayladım kıyafetleri yıkıyorum bi taraftan ütülüyorum biraz yorucu ama çok heyecan ve zevk verici :) minik minik elbiseler gömlekler tulumlar :) uyku setinde yorgan da var canım hani beşiğin kenarlıkları filan hepsi var bu arada örgü örmeyi biliyorsanız minik minik patikler örebilirsiniz kızlar zaten havalar da tam örgü örmelik :)

Benmde hersey tamm cnm ütuledım kaldırdım dolablarını valızın ıcıne koyacaklarımı da dolabın bi gozune ayrlafım ama valıze koymadım erken gelmesın dıe psıkolojık olarak korkuorum napım ya esıme dedım erken merken olursa valıze koy dedım bunları ıyıkıde erkndden yapmısım ama yorganlarını uyku setlerı nevresımlerı kıyafetlerı hepsını utuledık kladrdık sukur saglıkla gelsınlerde hepsı olur kızlar yavas yavs

Doğru diyorsun aslında bebek ve kendimiz için hastaneye götürülecekler hazırlanıp bi köşede dursa iyi olur ne olur ne olmaz her zaman planlı olmayabilir tabiki hayırlısı canım ikiz annesi olmak kolay değil

Bende seker yuklemesini yaptirdim kizlar yarim doz verdiler 50 gramlik sorun cikmadi sukur. Sadece kanim azalmis gunde 2 ye cikardi ilaci doktor. Hicde sevmiyorum demir ilacini hazimsilik yapiyor bende. Birde b12 vitaminimde azalmis bi de ondan yazdi.

Cnm bende kan ılacını ıkı alıyorum salı gunu calısamaz raporumu da alacagım bakalım artık yaklasıoo

Canim sen devam ediyormusun ise hala. Artik agirlastin bence de cik bebislerinden onemli degil. Ne is yapiyodun bu arada yorucu mu isin? Kan ilaci hic guzel degil cnm ya insanin tuvalet duzenini falan da mahvediyo afedersin.
Cnm bende kan ılacını ıkı alıyorum salı gunu calısamaz raporumu da alacagım bakalım artık yaklasıoo

Canim sen devam ediyormusun ise hala. Artik agirlastin bence de cik bebislerinden onemli degil. Ne is yapiyodun bu arada yorucu mu isin? Kan ilaci hic guzel degil cnm ya insanin tuvalet duzenini falan da mahvediyo afedersin.
Cnm ben sıgorta ışi yapıorum ama calısmıorum hbrsey tabıkıfe bebeklerımden onemlı deıl kendi işimiz cok sukur cnm abımleydım yani arada bı yogunluk olursa yardım edıorum firiiii takılıorum yani :) ama calışamaz rapaoru hosuma gıdıoo hahahaha dogum yaklasıo brbrklerıme kavusacagım ıns hayırlısyla cnm ben kabız deılım ama isalım yaaaa gecmıo da bı turlu oda normalmıs dıolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…