Yok canim bişey yapmadim belki buz falan iyi gelebilir bebisler gelsinde hepsi geçio canim inşallah sende güzel haberler verirsin Allah yar ve yardımcın olsun bolbol dua etTamam canım .ozel uyguladigin bisey olfu mu agri icin
Amin canım sonu guzel olsunda dayanirizYok canim bişey yapmadim belki buz falan iyi gelebilir bebisler gelsinde hepsi geçio canim inşallah sende güzel haberler verirsin Allah yar ve yardımcın olsun bolbol dua et
Tedaviye baslayan arkadaslar insallah guzel sonuclar alirsiniz.
Kizlar bebek malzemelerini koyacaginiz canta aldiniz mi ben bebek magazalarinda baktim ama guzel bisey bulamadim. Bi de gecelik mi iyi olur hastanede pijama mi karar veremedim acikcasi. Naaptiniz siz?
Kizlar bugun aradilar 18 yumurta nin 8 i dollenmis iyi mi sizcr inşallah hepsi besinci gune kadar gider ya
Bisey demediler canım arayip herhun bilgi vericez dediMaşallah gayet iyş bence inşallah içlerinden en azından biri senin minnoşundur yumurtan 5. Gün mü transfer edilecek
Evt cnm mutlaka 2 takim olmasi lazim sonucta lekelenme ihtimali yuksek. Benimde aklima bi gecelik bi pijama almak geldi bi de pijamanin uzerine polar ustluk oluyor kalkinca sirtimiza almak icin o da iyi olur. Bebek cantasi mutlaka almak sart bizim kol cantalarina bisey sigmaz :)Canım çanta ben de almadım daha bakıcam ben bi pijama takımı aldım beli lastikten ayarlanabilir şekilde ama bi tane pijama yetmez diyorlar yedek de koymak lazım onu da gecelik almayı düşünüyorum biz kışın ortasında doğuracağımız için Allah kısmet ederse az şöyle pamuklu hafif kalın olsa iyi olur diye düşünüyorum
bebek cantası sevmıorum ben sırt cantası aldım daha genıs kullanıslı sızede tavsıye ederım hem daha ii bebeklerle kolda canta yerıne bi bakın derimEvt cnm mutlaka 2 takim olmasi lazim sonucta lekelenme ihtimali yuksek. Benimde aklima bi gecelik bi pijama almak geldi bi de pijamanin uzerine polar ustluk oluyor kalkinca sirtimiza almak icin o da iyi olur. Bebek cantasi mutlaka almak sart bizim kol cantalarina bisey sigmaz :)
Normal sirt cantasi mi aldin cnm. Yoksa bebek cantalarinda da sirt cantalari var onlardan mi aldinKızlar
bebek cantası sevmıorum ben sırt cantası aldım daha genıs kullanıslı sızede tavsıye ederım hem daha ii bebeklerle kolda canta yerıne bi bakın derim
Cnn normal sırt cantası aldım ama buyuhN
Normal sirt cantasi mi aldin cnm. Yoksa bebek cantalarinda da sirt cantalari var onlardan mi aldin
Kızlar hani şu sağlık ocağında yapılan bi aşı var ya o kaçıncı haftada oluyor ya? Ben sağlık ocağına gitmedim hiç de bilmiyorum. Geç kalmamıştır inşallah
Saglik ocagina basvurmakta yarar var git kaydini ol bence onlar sana kart veriyirlar. Boylece hic biseyini atlamamis olursun bilgi de veriyorlar.Kızlar hani şu sağlık ocağında yapılan bi aşı var ya o kaçıncı haftada oluyor ya? Ben sağlık ocağına gitmedim hiç de bilmiyorum. Geç kalmamıştır inşallah
Kizlar mustafa hoca laporoskopiyi ne kadara yapiyo rahim filmi cekildim de polip yada myom olablir kesin hosteroskopide belli olur dedi histeroskopi 3250ymis, birde tuplerde genisleme var dendi o da laporoskopi de belli oluyomus hoca histeriskopiyle laparaskopiyi birlkte yapabiliyo heralde
Hastaneyi arayinca fiyat bilgisi vermiyorlar canm oyuzden sordum arkadasim daha yeni mustafa hocada histroskopi oldu sadece histeroskopi 3250 odedim demisti belki yakin zamanda yaptiranlar vardirBeraber yapıyor diye biliyorum. Zamlanma olduğu için en iyi bilgiyi medikal muhasebeden alabilirsiniz.
Hastaneyi arayinca fiyat bilgisi vermiyorlar canm oyuzden sordum arkadasim daha yeni mustafa hocada histroskopi oldu sadece histeroskopi 3250 odedim demisti belki yakin zamanda yaptiranlar vardir
Sende numara varsa ozel mesaj atabilirmisin canim ogrenirsem cok iyi olcakBen medikal muhasebeyi arayıp öyle öğrenmiştim fiyatları. Eğer face kullanıyorsan orada hastalarının olduğu sayfa var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?