Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm ya benimkinimde kafa yapisi ondeymis dedi doktor. Buyuk kafali olunca sanirim sezeryan kacinilmaz oluyor. Bende cok normal dogum istiyirum ama bu gidisle olmayack gibi

Canım kafa yapısı çatı içi önemli faktör bir de ben minyon tipim 1.45 o yüzden çatı biraz daha dar. Doktor kafa kemikleri doğum esnasında üst üste biniyor hani denene bilir normal doğum dedi ama bu haftada olursa ama 40. Haftaya kadar daha da büyür kilo alırsa normal olmaz dedi..

Canim su an seninki kac kilo olmus. Cati yapisi onemli birde acilma da cok onemli cnm yeterli acilim olur mu olmaz mi bu da dogum esnasinda ortaya cikiyo. Insallah saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi ya. Senin yaklasti iyice bende zaman yaklastikca heyecanlaniyorum :)

2800 olmuşuz canım geçen hafta çatı muayenesinde tam uygun değil demişti bugün haftaya tekrar çatı muayenesi yapar kafası aşağıdaysa normali bekleriz dedi sayılı gün kalınca daha farklı oluyor ya önceden şu kadar ay kaldı bu kadar hafta derken şimdi şu kadar gün diye

Cnm senın de erkn dıgum tehlıken vardı dımı sancıların oluyr mutdu yada sertlesme benm sımdı bazen bı sertlesıyor 20 30 sanıye taş gıbı oluyor korkuorum valla yaaa ekımı bı bıtırseydık hayırlısıyla

Canım benim erken doğum riskinde vajinal baskılar çok fazlaydı 30 dan sonra da sertleşmeler arttı karnımda haftalar ilerledikçe süreleri de ilerliyor. Önceden arada olurdu şimdi mesela bi sertleşiyor uzun süre devam ediyor bi de sertleştiği zaman nefesim kesiliyor. Bebeğin bi yere toplanması arttı.

Uzun bi aradan sonra selam Kizlar. Nasilsiniz? Doğum yapanlar olmuş doğumu yaklaşanlara olmuş masaallah ne güzel. Rabbim hepiniz için hayirlisini versin :))

Uzun bi aradan sonra selam Kizlar. Nasilsiniz? Doğum yapanlar olmuş doğumu yaklaşanlara olmuş masaallah ne güzel. Rabbim hepiniz için hayirlisini versin :))
Hamdolsum kimyager iyiyiz ben griple ugrasiyorum devamli tazeliyor. Sen nasilsin bebis nasil gunleriniz nasil geciyor.

Merhaba,

arkadaşlar bende tüp bebek için merkez araştırmaya başladım kasım sonu başlıcam inş tedaviye medipol de sgk raporu geçiyor mu? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Hamdolsum kimyager iyiyiz ben griple ugrasiyorum devamli tazeliyor. Sen nasilsin bebis nasil gunleriniz nasil geciyor.
oyy çok geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine. bizde iyiyiz çok şükür. yarın 4. ayımız dolacak inş. günler o kadar çabuk geçiyor ki inanamıyorum. ama yavaş yavaş hayatımız düzene girmeye başladı.

Canım sen doktora gittin mi ne dedi minnoşuna doktor nasılmış kilosu nasıl gelişimi nasıl :)
Canim en son gittigimde 2 hafta ilerde kilosu falan dedi simdi 10 gun sonra diger randevum var bakalim ne diyecek ama kansizligim var benim gititkcede dusuyor.
Kimyager masallah cnm Allah saglikla buyitmeyi nasip etsin bebisini.
Bu arada kizlar kayomvalidem evde dusmus ve kalcasi kirildi simdi hastanede hic bi sekilde kipirdayamiyor. Ameliyat olacak haftaya bende cok uzuldum dun o kadar sancim oldu ki bebek bi ere toplandi hic rahat birakmad kendini. Kadin en az 1 ay bakima muhtac altindan alinacak nasil olacak bilmiyorum hastaneye gitmem bole sakincali eve gelse kadin tutulacak ama hastane isi zor. Yani stres mahvediyo kizlar insani birebir yasadim

Kızlar nasılsınız günlerin ne kadar az kaldı darısı başıma bende 18 haftadayım size birşey sormak istiyorum clexane hep göbeğinize mi yaptınız veya kaçıncı haftaya kadar clexane yaptınız

Cnm dr bana bellı haftadan sonra gıbege yapma dedı bacak ve koldan yapıoruz ben hala kullanıyorum

Canım senin bu halinle kayınvalidene zaten bakamazsın sen neden stres yapıyosun bebeğini düşünmen gerek bu son zamanlar önemli canım ve bebeklerimiz artık her şeyi anlıyır her duyguyu hissediyor

Cnm dr bana bellı haftadan sonra gıbege yapma dedı bacak ve koldan yapıoruz ben hala kullanıyorum
Bacağın tam olarak neresine yapıyorsun canım göbeğe kaçıncı haftadan sonra yapmadın ben 18 haftalığım tek

Canım senin bu halinle kayınvalidene zaten bakamazsın sen neden stres yapıyosun bebeğini düşünmen gerek bu son zamanlar önemli canım ve bebeklerimiz artık her şeyi anlıyır her duyguyu hissediyor
H
Haklisin cnm gercekten herseyi hissediyolarmis bende uzuldum kayinvalideme esimde cok uzuldu normal olarak. Su an kayinpeder de bende kaliyor. Gercekten cok dikkat etmek lazim cnm bebisleri zaten zor bulduk. Senin nasil gidiyor cnm az kaldi artik heyecanlar basladi mi :)

Evet canım şükür hayırlısıyla günümüzü doldurup şu heyecanı atlatsaydık zaman yaklaştıkça tabi heyecan basmaz mı çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

karamsarsln canım sen Carter's in ürünlerini almistin ya.bedenleri nasıl aldın acaba yeni doğan mi 3 ay mi ?? Biraz küçük kalıp diye duydum ama o markayı
Cnm bana bir tane yeni doğan hastane çıkışı hediye geldi. Şöyle söyliim bir kez hastanede kullandım bir daha hiç giydiremedim hatta ilk giydiğinde bile dar geldi diyebilirim. Tavsiyem yeni doğanlardan alma Cnm. Hatta ebebekten aldığım yeni doğan zıbınlarını bile kullanamadım. Carterslar beden olarak ayına tam geliyor cnm. Motherdan üçlü zıbın setlerinden almıştım bir aylıklar şuan onlar benimkine tam geliyor, kız 20 günlük oldu. 3'lü zıbın setlerinden alacaksan açıp modeline bak cnm. Ben bakmadan aldım. Kumaşı vs çok güzel ama çıt çıtlama yerlerinde sağ bacağı zorluyor içine sokarken.
Bebeğin kilosuna ve sonradan alacağı kiloya göre biraz büyük alabilirsin.
Ben ilk etapta az kıyafet aldım. İyikide az almışım çünkü şimdi beden olarak daha doğru alış veriş yapacağımı düşünüyorum :)

Cnm bende senin gibi düşünüyordum. Spinal oldum ama çok panik olursam beni bayıltın diye bağırırım diye düşünmüştüm. Panikten ziyade ben çok korktum. Neden o kadar korktum hiç bilmiyorum. Korkum duygularımın heyecanımın önüne geçti ve çok birşey anlamadım açıkcası. Ama bu bana özel bi durum. Çevremde kimse benim gibi olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…