- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Belden uyuşturulunca doğumdan sonra başağrısı olabiliyormuş diye duydum sen de böyle bir şey olmuş mıydu canım
2800 olmuşuz canımgeçen hafta çatı muayenesinde tam uygun değil demişti bugün haftaya tekrar çatı muayenesi yapar kafası aşağıdaysa normali bekleriz dedi sayılı gün kalınca daha farklı oluyor ya önceden şu kadar ay kaldı bu kadar hafta derken şimdi şu kadar gün diye
Kızlar nasılsınız günlerin ne kadar az kaldı darısı başıma bende 18 haftadayım size birşey sormak istiyorum clexane hep göbeğinize mi yaptınız veya kaçıncı haftaya kadar clexane yaptınız
Ayy canım senin günün gelmek üzere maşallaaahhh.
Çok şükür canım ya şu hafta dolsun bu hafta geçsin derken şimdi gelsin diye bekliyoruzsiz nasılsınız
Çok şükür canım ya şu hafta dolsun bu hafta geçsin derken şimdi gelsin diye bekliyoruzsiz nasılsınız
Dimi yaa öyleydi böyleydi derken bi bakmışsın evladın kucağında :) biizmki 20 günlük oldu çok şükür, doğumun olduğu gün ne zaman oldu ne zaman geçti anlamadım bile.
Cnm sizin tarihiniz belli oldu mu?
Ya bebeğe gelir diye korkuyorum bende Can'ım yaTatlım ben hep göbeğimden yaptım doğuma kadar. Hatta doğumdan sonrada 15 gün daha kullandım
Bu igne ne ise yariyor cnm ya dogumdan sonrada kullanmissinTatlım ben hep göbeğimden yaptım doğuma kadar. Hatta doğumdan sonrada 15 gün daha kullandım
Ayy canım maşallah ne güzel ya böyle uzun zaman konuştuğum kişi doğum yapınca sanki böyle miss bebek kokusu geliyor o kişinin evinde
Çarşamba kontrolümüz var canım tekrar çatı muayenesi yapılacak duruma göre normal gelmesini beklicez ya da sezeryan günü verecek. Sezeryan olursa 1 Kasım büyük ihtimal.
Ya bebeğe gelir diye korkuyorum bende Can'ım ya
Bu igne ne ise yariyor cnm ya dogumdan sonrada kullanmissin
Eve gelenler evin bebek koktuğunu söylüyor cnm :)
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun cnm. Şahsen ben normal yapamazdım korkumdan
Mustafa bey benim de rahim filmimi gördü ve histeroskopi dedi benim bir kürtaj bşr dış gebeliğim var ama bende sizin gibi vakit kaybetmek istemedim tüp bebek yaptırdım şükür şimdi 18 haftalık gebeyimİyi akşamlar bayanlar. Bende Mustafa acet doktora gidiyorum. Benim 1 düşüğüm 1 kürtaj bi dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim. Mustafa bey muayene etti histereskobi yapacağız dedi sonra normal deneyeceksiniz dedi. Biz tüp bebek için gitmiştik çünkü ben hamile kalıyorum ama rahime ulaşmıyor bi düşüğüm var diğerleri yanlış yere tudundu. Zamanda kaybetmek istemiyorum bi doktora daha sordum benim hikayem biliyor rahim filmini de gördü sana histereskobiye gerek yok dedi Mustafa beyide çok iyi duydum ama beni tatmin etmedi. Benim gibi olup bebek sahibi olan varmı Mustafa beyde
Ben hiç histeroskopi yaptırmadım tüp bebeğide Ankara'da yaptırdımAyyy ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin histereskobiden ne kadar sonra tüp bebeğe basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?