Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Belden uyuşturulunca doğumdan sonra başağrısı olabiliyormuş diye duydum sen de böyle bir şey olmuş mıydu canım

Cnm bende belden uyuşturmalı oldum. çok şükür hiç baş ağrısı çekmedim. Sonrasında bol bol sıvı tükettim ve normalde hiç tüketmediğim kadar nescafe içtim.

Ayy canım senin günün gelmek üzere maşallaaahhh.

Kızlar nasılsınız günlerin ne kadar az kaldı darısı başıma bende 18 haftadayım size birşey sormak istiyorum clexane hep göbeğinize mi yaptınız veya kaçıncı haftaya kadar clexane yaptınız

Tatlım ben hep göbeğimden yaptım doğuma kadar. Hatta doğumdan sonrada 15 gün daha kullandım

Can arkadaşlarım hamileliğinizin keyfini çıkartın. Şimdiden hamilelik hallerimi, içimdeki kıpırtıları çok özledim :) tedaviyle hamdolsun evladıma kavuştum Allah herkese nasip etsin banada ikinciyi nasip eder inşallah :)

Çok şükür canım ya şu hafta dolsun bu hafta geçsin derken şimdi gelsin diye bekliyoruz siz nasılsınız

Dimi yaa öyleydi böyleydi derken bi bakmışsın evladın kucağında :) biizmki 20 günlük oldu çok şükür, doğumun olduğu gün ne zaman oldu ne zaman geçti anlamadım bile.

Dimi yaa öyleydi böyleydi derken bi bakmışsın evladın kucağında :) biizmki 20 günlük oldu çok şükür, doğumun olduğu gün ne zaman oldu ne zaman geçti anlamadım bile.

Cnm sizin tarihiniz belli oldu mu?

Ayy canım maşallah ne güzel ya böyle uzun zaman konuştuğum kişi doğum yapınca sanki böyle miss bebek kokusu geliyor o kişinin evinde
Çarşamba kontrolümüz var canım tekrar çatı muayenesi yapılacak duruma göre normal gelmesini beklicez ya da sezeryan günü verecek. Sezeryan olursa 1 Kasım büyük ihtimal.

Eve gelenler evin bebek koktuğunu söylüyor cnm :)
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun cnm. Şahsen ben normal yapamazdım korkumdan

Ya bebeğe gelir diye korkuyorum bende Can'ım ya

Ben doktora sordum cnm. Gelmesi imkansız dedi. Çok şükür bak doğurdum hiç birşey olmaz merak etme cnm. Tekme attığı zamanlar ters taraftan yaptım sadece :) kendi içimi rahatlatmak için yoksa dediğim gibi doktor imkansız dedi

Bu igne ne ise yariyor cnm ya dogumdan sonrada kullanmissin

Kan pıhtılaşması için cnm. Hamileliğim boyunca iki günde bir vurdum. Hergün yapanlarda var. Doktorum doğumdan sonra pıhtı atabilir bu sebepten 15 gün kullanacaksın dedi. Şükür bitti bile iğnelerim

Eve gelenler evin bebek koktuğunu söylüyor cnm :)
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun cnm. Şahsen ben normal yapamazdım korkumdan

Korku illa oluyor da o kısmı fazla düşünmüyorum. Doktora da dedim illa normal ya da sezeryan demiyorum hangisi bizim için uygunsa.. Sağlıkla doğsunda inşallah nasıl olacağını pek düşünmüyorum her türlü ikisinin de zorluğu var, hayırlısı dedik bakalım.. Bizim de evimiz miss kokar inşallah hayırlısıyla

İyi akşamlar bayanlar. Bende Mustafa acet doktora gidiyorum. Benim 1 düşüğüm 1 kürtaj bi dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim. Mustafa bey muayene etti histereskobi yapacağız dedi sonra normal deneyeceksiniz dedi. Biz tüp bebek için gitmiştik çünkü ben hamile kalıyorum ama rahime ulaşmıyor bi düşüğüm var diğerleri yanlış yere tudundu. Zamanda kaybetmek istemiyorum bi doktora daha sordum benim hikayem biliyor rahim filmini de gördü sana histereskobiye gerek yok dedi Mustafa beyide çok iyi duydum ama beni tatmin etmedi. Benim gibi olup bebek sahibi olan varmı Mustafa beyde

Mustafa bey benim de rahim filmimi gördü ve histeroskopi dedi benim bir kürtaj bşr dış gebeliğim var ama bende sizin gibi vakit kaybetmek istemedim tüp bebek yaptırdım şükür şimdi 18 haftalık gebeyim

Ayyy ne güzel böyle şeyler duymak Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin histereskobiden ne kadar sonra tüp bebeğe basladiniz

Bayanlar Mustafa acette histereskobi olanlar genel anestezi altinda mi oluyor. Ağrı oluyor mu, ne kadar süre sonra tüp bebek tedavisine başlıyor, bide Dr 28 gün hormon tedavisi yapacağız dedi kendisine sormayı unutmusum neden yapılıyor niçin yapılıyor, böyle tedavi görenler anlatabilir mi çok sevinirim

Teşekkür ederim bende kararsız kaldım benimde rahimde bi sorun yok Aslında. bi Dr daha goruneyim diyorum. Mustafa beyde histereskobi yaptırıp tüp bebek yaptıranlar tecrübelerini anlatırsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…