görüşmenizde sizinde farkedeceğiniz karşınızda sizi dikkatle dinleyen önemseyen sorularınıza yanıt veren bir dr. bulacaksınız işallah mutlu bir sona ulaşırsınızkızlar merhaba aranıza yenı katıldım medıpol mustafa beye ılk defa ayın 19 da randevu aldık gorusmeye gıdecgız bızde bı sıkıntı yok ama bebegımzde olmuor malesf mustafa beyden nasıl memnun musunz yardımcı olur musunz
Kolay bir süreç degil birçogumuz eşlerimizden yeterli destegi görmedik önemli olan senin istedigin ben kendi adıma anne olmak istiyorum dedim ve gereken çabayı gösterdim önemli olan senin ne istediginmavılıkkk ınss cnm ınsss kocam hıc yapma taraftarı deıl vallaa cok yıprandın dıoo bırak dıooama ben bıde bu dru denemek ıstıorum cok da korkuorum ınss hayırlı olur ya
denemeden bilemeyiz :))kızz esım cok destekcı saolsun yaaa ama benım uzulmeme kıyamaıooo malesefff uzulursundıoo olmazsa dıee korkuo
yaren sen yapotrdın mı mustafa beyde nasıl memnun kaldın mı
Sorun yok diye bise yok canim illaki vardir bir sorun.ama.iyi ve dalinda basarilu bir dr gitmen lazimki tesis konsun bence buda mustafa hoca dalinda bana gore hem.insanligi hemde hekimligi bir numara insallah rabbim.sizede vesile kilar hocami gidince sende karar verceksin nekadar ayrintili ve bilgili bir oldugunu rabbim yardimcin olsunkızlar merhaba aranıza yenı katıldım medıpol mustafa beye ılk defa ayın 19 da randevu aldık gorusmeye gıdecgız bızde bı sıkıntı yok ama bebegımzde olmuor malesf mustafa beyden nasıl memnun musunz yardımcı olur musunz
Ben kendim adetimin bitecegi gunu tahmin ederek randevu almistim.hatta o ay 10 gune uzadi adetim bitmemis olarak girdim histereskopiye.suan demekki cok daha yogunlar randevu alamamissin.ama eger sorun olsaydi bir sekilde sikistirirlardi seni araya.merhaba kızlar sice birşey sorucam,
biraz önce hastaneden aradılar histeroskopi için. bugun reglimin 3, günü normalde 7 gün sürüyor. bitişi pazartesiyi buluyor. histeroskopi regliden sonraki 10 gün içinde yapılıyormuş. 23 hazirana randevu verdiler. ilk histeroskopimde regliden sonra ilk üç gün içinde yaptılar diye hatırlıyorum. sizinkiler nasıldı?
selam kızlar bende bugün Mustafa Beye gittim sonunda. tüm tahlillerime hsg filmine falan baktı. sonra muayene etti. rahmimde şekil bozukluğu varmış. histeroskopi yapıp düzeltmemiz lazım dedi. tüp bebek yapamam zaten tutmaz bu halde dedi. histeroskopiden sonra da en fazla 6 ay süre veriyorum. bu süre de kendiliğinden hamile kalırsın çok büyük ihtimal dedi. inanın çok rahatladım. çünkü gittiğim bütün doktorlar bişey yok bişey yok diyip duruyordu. demekki bişey varmış ve ortaya çıktı çok şükürhisteroskopi sonrası kendiliğinden hamile kalınması ile ilgili bi bilginiz var mı?
ayyy ne güzel canım yaaa, kaçıncı ayında hamile kaldın? bende adet olmayı hiç bu kadar istememiştim 2 senedirhayırlısı olsun cnm..ben varım normal yolla kaldım..
vee sanırım sana doktoru tavsıye edende benim
ayyy ne güzel canım yaaa, kaçıncı ayında hamile kaldın? bende adet olmayı hiç bu kadar istememiştim 2 senedirhemen histeroskopi olayımda önüm açılsın diye bakıyorum
cnm bene yorumlara bakarak gıtmeye karar verdım bu arafa kadınlar kasık cekıo yaaa bana da bı kadın sey demıstı rahmın yana kaymış senn falan dedı benmde kendılıghınden ıkı kere oldu bı kımyasal bı dıs gebelik ama hısteroskopı be demek cnm onu hıc duymadım ama bı dr dahja demıstı one doğru egık dıee ama engel olmaz hamıle olmana dedı ayyy ınssshakkımda bu dr hyılrlıdır cokda yakın evımeee :Ben ön görüşmeye gitmistim . 2 hafta önce histeroskopi oldum. Ben normal yoldan gebelik yaşadığım için simdi bekleme surecindeyiz .. Memnun olma konusuna gelince evet , benim düzenli gittiğim doktor vardı bana hsg iyi dedi ama bunu mustafa bey farkettiği. Bana yumurta takibi yaptiydi gittiğim doktor klomen kullanmistim ama bu da yumurta fazlaligi yapmış düzenli olan adet duzenim bozuldu bu yüzden .. Zaten ilk görüşme ücretsiz konuş kararını öyle ver.. Ben hasta yorumlarına bakarak gittim burada çok yazan yok ama face de falan hastaları çok fazla ve çok memnunlar
cnm vallaaa gıtmedıgım dr kalmadı hsg cekıldım tüpler acık cıktı yumurtam gelısıo 14.gununde catlıo ıkı kere gebe kalabıldım ama bırı dıs bıırı erken dusuk oldu. bu dr bısı desede uygulasa ınsss hayrlı olur ayın 19u olmasını dört gozlee beklıorum galıbaSorun yok diye bise yok canim illaki vardir bir sorun.ama.iyi ve dalinda basarilu bir dr gitmen lazimki tesis konsun bence buda mustafa hoca dalinda bana gore hem.insanligi hemde hekimligi bir numara insallah rabbim.sizede vesile kilar hocami gidince sende karar verceksin nekadar ayrintili ve bilgili bir oldugunu rabbim yardimcin olsun
bıtek esımın spermde normal morfolojısı 3 yazıoo ama daha önceden cok ııdı sımdı sımdı bolee düşmeye başladı yacnm vallaaa gıtmedıgım dr kalmadı hsg cekıldım tüpler acık cıktı yumurtam gelısıo 14.gununde catlıo ıkı kere gebe kalabıldım ama bırı dıs bıırı erken dusuk oldu. bu dr bısı desede uygulasa ınsss hayrlı olur ayın 19u olmasını dört gozlee beklıorum galıba
cnm bene yorumlara bakarak gıtmeye karar verdım bu arafa kadınlar kasık cekıo yaaa bana da bı kadın sey demıstı rahmın yana kaymış senn falan dedı benmde kendılıghınden ıkı kere oldu bı kımyasal bı dıs gebelik ama hısteroskopı be demek cnm onu hıc duymadım ama bı dr dahja demıstı one doğru egık dıee ama engel olmaz hamıle olmana dedı ayyy ınssshakkımda bu dr hyılrlıdır cokda yakın evımeee :
günaydın canım, öncelikle hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. tatlım bende hiç stres yapma, değerin çok yüksek çünkü ve bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde bu kadar yüksek değerlere çıkılmıyor. teste gelince için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım. için içini yiyip stres yapma yeterki...Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bıraz hamilelik konusundan uzaklaşıp Kafamı dağıtmak istedim. Ben Şekil bozukluğu için ameliyat olmuştum Nisan Ayında. Mustada bey bekleyelim kendiliğinden olabilir Demişti ama ben beklemek istemedim çünkü Şekil bozukluğu harici sorunlarımda vardı. Prolaktin yüksekliği, buna bağlı adet düzensizliği, yumurtlama problemleri ve ciddi boyutta olmasa da eşimde de morfoloji bozukluğu. Mayıs Ayında çok yoğun bir adet gördüm. Öyle ki Yetişkin hasta bezi takmak zorunda kaldım. Bu ayki adetimle tedaviye başlatacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim ama o kadar korkuyor ve inanamıyorum ki sevinemedim bile. Önce idrar testi Yaptım. 2. Çizgi çok net çıktı hemen hastaneye gittim muayene ve kan testi için. Doktor karından ultrasonda kese göremedi. Adetlerin duzensizse gorunmeyebilir daha ama rahim Duvarı kalınlaşmış dedi. Kan testim 1544 çıktı ama kese görünmemesi beni çok endişelendirdi acaba kimyasal gebelik mi diyorumçünkü sürekli Heran adet olacakmışım gibi sancılarında var. 2 gün sonra tekrar gel değerin 5000 kere çıkmış olur ve kese Görünür dedi doktor. Ama ben değerim düşecek diye çok korkuyorum. Sizce bügünde kan testi yaptırayım mı.?
Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bıraz hamilelik konusundan uzaklaşıp Kafamı dağıtmak istedim. Ben Şekil bozukluğu için ameliyat olmuştum Nisan Ayında. Mustada bey bekleyelim kendiliğinden olabilir Demişti ama ben beklemek istemedim çünkü Şekil bozukluğu harici sorunlarımda vardı. Prolaktin yüksekliği, buna bağlı adet düzensizliği, yumurtlama problemleri ve ciddi boyutta olmasa da eşimde de morfoloji bozukluğu. Mayıs Ayında çok yoğun bir adet gördüm. Öyle ki Yetişkin hasta bezi takmak zorunda kaldım. Bu ayki adetimle tedaviye başlatacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim ama o kadar korkuyor ve inanamıyorum ki sevinemedim bile. Önce idrar testi Yaptım. 2. Çizgi çok net çıktı hemen hastaneye gittim muayene ve kan testi için. Doktor karından ultrasonda kese göremedi. Adetlerin duzensizse gorunmeyebilir daha ama rahim Duvarı kalınlaşmış dedi. Kan testim 1544 çıktı ama kese görünmemesi beni çok endişelendirdi acaba kimyasal gebelik mi diyorumçünkü sürekli Heran adet olacakmışım gibi sancılarında var. 2 gün sonra tekrar gel değerin 5000 kere çıkmış olur ve kese Görünür dedi doktor. Ama ben değerim düşecek diye çok korkuyorum. Sizce bügünde kan testi yaptırayım mı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?