Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim.oncelikle.gozun aydin hayirli ve uzun.omurlu olsun yavrun.insallah.ama.sen mustafa beye danistinmi.bence ona.git hemen insaklah yavrun.seninle

canım benım gözün aydın ne guzel norml yolla gebe kalmışsın..benımde hısteroskopi sonrası adetlerım cok yoğun oluyordu gunde 3 orkıtten fazla kullnıodum..değerine gelınce bence çok ıyı mustafa hocaya gıtmedın galıba cunkı o alttan muayene edıor benımde alttan muayene kesem gözükmüştü krından gozukmesı ıcınn 5 bını gecmesı gerekıyor ..herşey guzel oluck ınsallah bence bu anın tadını çıkartt

Merhaba arkadaşlar bugün adet oldum hastaneye ulaşamadım yarın tekrar arayacağım histeroskopi için gün alacağım.histeroskopi yapılmadan önce tahlil falan yapılacağı söylenmişti aynı gün mü Yapılıyor tahliller yoksa Öncesinde mi ? Daha önce olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Bana öncesinde gelmeniz lazım demişlerdi çarşamba histeroskopi olacaktim pazartesi vermiştim kanı

Canim.oncelikle.gozun aydin hayirli ve uzun.omurlu olsun yavrun.insallah.ama.sen mustafa beye danistinmi.bence ona.git hemen insaklah yavrun.seninle

Canım zaten cuma akşamı öğrendim gebe olduğumu. Mustafa Bey'e gitme şansım olmadı. Cumartesi'den beri randevu almaya çalışıyorum. Dün öğlen tekrar yaptırdım kan testi 2345'e çıkmış ama bana az yükselmiş gibi geldi. Tam olarak bilmiyorum ama 2 günde 2 katına yani 3000 küsürlere çıkması gerekiyordu diye tahmin ediyorum. 3 senedir bekleyip, sorunlarla uğraşınca insan herşeyden endişe ediyor işte

Bana öncesinde gelmeniz lazım demişlerdi çarşamba histeroskopi olacaktim pazartesi vermiştim kanı
Teşekkür ederim evet önceden oluyormus tahliller bugün cuma günü için gün verdiler Perşembe günü de tahliller yapılacak.hangi tahlilleri yapıyorlar

bizdede sıkıntı yok sadece 40 yaşındayım mustafa beye gittim tüp yaptırmak için ama rahim şeklim bozukluğu varmş histereskpi oldum 1 haziranda 3-4 ay bekleme süresi verdi çoğu arkadaş adet geçikmesi yaşamış histereskopiden sonra ben günümde adette oldum temmuzda kontrolim var bu arada 1 yıllık evliyim

Teşekkür ederim evet önceden oluyormus tahliller bugün cuma günü için gün verdiler Perşembe günü de tahliller yapılacak.hangi tahlilleri yapıyorlar

Tam olarak hangi tahliller olduğunu bilmiyorum zaten yapılan tahliller fiyatın içinde fakat bende tiroid sorunu olduğu için benden fiyat dışında olan tahliller istemiş doktor benim yanımda yeni yapılan sonuçlar vardı onları verdim ..

anestezi için kan verıosun cnm onunla ılgılı seylere bakıolar amelıyattan 1 gun önce vermıstım bende

Ben kendim adetimin bitecegi gunu tahmin ederek randevu almistim.hatta o ay 10 gune uzadi adetim bitmemis olarak girdim histereskopiye.suan demekki cok daha yogunlar randevu alamamissin.ama eger sorun olsaydi bir sekilde sikistirirlardi seni araya.

tüp bebek merkezindeki hemşireyle görüşüp konu hakkında bilgi aldım cnm. normal merak etme ilk on gün içinde yapılıyor sorun yok dedi rahatladım :)

cnm bende 23 haziranda histeroskopi olucam. işlemden bir gün önce tok karnına hastaneye gidip kan veriyorsun testler için. çok yoğunlar sanırım çünkü bir önceki hafta olma şansı var mı dedim ama ne yazık ki doktor çok yoğunmuş. ramazana kalmak istememiştim ama kısmet değilmiş. sen randevu alabildin mi? ne zamana verdiler?

Arkadaşlar ben sonucumu aldım malesef negatif.dediğim gibi bu işler nasip kısmet meselesi.hayırlısı böyleymiş demekki.ama ben mustafa beye test sonucumu ve elinden geleni yaptığı için teşekkürlerimi iletmek için watsaptan mesaj gönderdim.daha yüzyüze görüşmedik.mesajı okumasına rağmen hiçbir dönüt yapmadı.tedavi sürecinde de normal mesajla iğneyle ilgili soru sormuştum ona da dönmemişti.o zaman numaramı tanımadığı için okumamiştır demiştim ama bu sefer watsapta okuduğu görünüyor.üstteki yazdığım mesajla buradan birçok kişi etkileyebildiğim gibi sorumluluk da almış oluyorum.o yüzden bunu da yazmak istedim yoksa mustafa beyi kötülemek kesinlikle istemiyorum ama sorumlulukta almak istemiyorum.dediğim gibi çok yoğun bir doktor onun etkisi vardır ama ona gidecekler çok ilgi görmediklerinde çok hayal kırıklığına uğramasınlar.hastaneden de ben pek memnun kalmadım mustafa beyin hatırına gittim oraya sadece birde mustafa beyin asistanı nurdan hanım ve neslihan hemşireden çok memnun kaldım..

merhaba beni burdan hatırlayanlarda vardır mutlaka soyledıklerınde haklılık payın cok yuksek mustafa beyın yogunlugu hakkında bende onun hastasıyım halada bırakmadı benı ama mesela ayda 1 gıdıyorum onun soyledıgı tarıhlerde kontrol zamanlarımda onun harıcınde gecen gun kasılmalarım oldu bı kac kerede yuklu agrılarım oldugunda kendı bakmadı bana yogunlugu yuzunden asagıdakı kadın dogum doktorlarına gıt dedı.bende asagıdan bı doktor daha ayarladım bu sekılde durumlar oldugunda ona gıdıyorum.sanada gecmıs olsun arkadasım allahım hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanı nasıp etsın insallah.

Çok teşekkür ederim canım.ben seni hatırlıyorum inş. Hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim canım.ben seni hatırlıyorum inş. Hayırlısıyla
Hayırlısıyla , sağlıkla Allah kucağınada almayı nasip etsin...

Evet cuma günü benim histeroskopi Perşembe günü de tahliller için gideceğim. Ağrılı bir işlem mi acaba bana balon stent de takılacak.

Evet cuma günü benim histeroskopi Perşembe günü de tahliller için gideceğim. Ağrılı bir işlem mi acaba bana balon stent de takılacak.

Bana da balon stend takıldı . ameliyattan çıkınca ilk 2 saat agrim oldu 2 iğne oldum yine de agrim var deyince yuru dediler yürümeye başlayınca agrim geçti. İlk 1 2 gün balonun dışarıda kalan parcasina Alışamadım rahatsızlık vermiyor ama psikolojik olarak rahat hissedemedim birde stend çıkartılırken 5 saniye kadar bi agrim oldu o kadar..

merhaba cnm balon stend hakkında hiç bir bilgim yok ama histeroskopiden sonra çok ağrım olmadı. o gün evde dinlenip ertesi günü iş başı yapmıştım. inşallah bu seferkide böyle geçer. balon stend takılcak demediler gerçi o sırada gerek görürse takar belki bilemiyorum. nasıl bişey ne işe yarar onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…