Canim.oncelikle.gozun aydin hayirli ve uzun.omurlu olsun yavrun.insallah.ama.sen mustafa beye danistinmi.bence ona.git hemen insaklah yavrun.seninleKızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bıraz hamilelik konusundan uzaklaşıp Kafamı dağıtmak istedim. Ben Şekil bozukluğu için ameliyat olmuştum Nisan Ayında. Mustada bey bekleyelim kendiliğinden olabilir Demişti ama ben beklemek istemedim çünkü Şekil bozukluğu harici sorunlarımda vardı. Prolaktin yüksekliği, buna bağlı adet düzensizliği, yumurtlama problemleri ve ciddi boyutta olmasa da eşimde de morfoloji bozukluğu. Mayıs Ayında çok yoğun bir adet gördüm. Öyle ki Yetişkin hasta bezi takmak zorunda kaldım. Bu ayki adetimle tedaviye başlatacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim ama o kadar korkuyor ve inanamıyorum ki sevinemedim bile. Önce idrar testi Yaptım. 2. Çizgi çok net çıktı hemen hastaneye gittim muayene ve kan testi için. Doktor karından ultrasonda kese göremedi. Adetlerin duzensizse gorunmeyebilir daha ama rahim Duvarı kalınlaşmış dedi. Kan testim 1544 çıktı ama kese görünmemesi beni çok endişelendirdi acaba kimyasal gebelik mi diyorumçünkü sürekli Heran adet olacakmışım gibi sancılarında var. 2 gün sonra tekrar gel değerin 5000 kere çıkmış olur ve kese Görünür dedi doktor. Ama ben değerim düşecek diye çok korkuyorum. Sizce bügünde kan testi yaptırayım mı.?
Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum bıraz hamilelik konusundan uzaklaşıp Kafamı dağıtmak istedim. Ben Şekil bozukluğu için ameliyat olmuştum Nisan Ayında. Mustada bey bekleyelim kendiliğinden olabilir Demişti ama ben beklemek istemedim çünkü Şekil bozukluğu harici sorunlarımda vardı. Prolaktin yüksekliği, buna bağlı adet düzensizliği, yumurtlama problemleri ve ciddi boyutta olmasa da eşimde de morfoloji bozukluğu. Mayıs Ayında çok yoğun bir adet gördüm. Öyle ki Yetişkin hasta bezi takmak zorunda kaldım. Bu ayki adetimle tedaviye başlatacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim ama o kadar korkuyor ve inanamıyorum ki sevinemedim bile. Önce idrar testi Yaptım. 2. Çizgi çok net çıktı hemen hastaneye gittim muayene ve kan testi için. Doktor karından ultrasonda kese göremedi. Adetlerin duzensizse gorunmeyebilir daha ama rahim Duvarı kalınlaşmış dedi. Kan testim 1544 çıktı ama kese görünmemesi beni çok endişelendirdi acaba kimyasal gebelik mi diyorumçünkü sürekli Heran adet olacakmışım gibi sancılarında var. 2 gün sonra tekrar gel değerin 5000 kere çıkmış olur ve kese Görünür dedi doktor. Ama ben değerim düşecek diye çok korkuyorum. Sizce bügünde kan testi yaptırayım mı.?
Merhaba arkadaşlar bugün adet oldum hastaneye ulaşamadım yarın tekrar arayacağım histeroskopi için gün alacağım.histeroskopi yapılmadan önce tahlil falan yapılacağı söylenmişti aynı gün mü Yapılıyor tahliller yoksa Öncesinde mi ? Daha önce olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Canim.oncelikle.gozun aydin hayirli ve uzun.omurlu olsun yavrun.insallah.ama.sen mustafa beye danistinmi.bence ona.git hemen insaklah yavrun.seninle
canım benım gözün aydın ne guzel norml yolla gebe kalmışsın..benımde hısteroskopi sonrası adetlerım cok yoğun oluyordu gunde 3 orkıtten fazla kullnıodum..değerine gelınce bence çok ıyı mustafa hocaya gıtmedın galıba cunkı o alttan muayene edıor benımde alttan muayene kesem gözükmüştü krından gozukmesı ıcınn 5 bını gecmesı gerekıyor ..herşey guzel oluck ınsallah bence bu anın tadını çıkartt
Teşekkür ederim evet önceden oluyormus tahliller bugün cuma günü için gün verdiler Perşembe günü de tahliller yapılacak.hangi tahlilleri yapıyorlarBana öncesinde gelmeniz lazım demişlerdi çarşamba histeroskopi olacaktim pazartesi vermiştim kanı
bizdede sıkıntı yok sadece 40 yaşındayım mustafa beye gittim tüp yaptırmak için ama rahim şeklim bozukluğu varmş histereskpi oldum 1 haziranda 3-4 ay bekleme süresi verdi çoğu arkadaş adet geçikmesi yaşamış histereskopiden sonra ben günümde adette oldum temmuzda kontrolim var bu arada 1 yıllık evliyimkızlar merhaba aranıza yenı katıldım medıpol mustafa beye ılk defa ayın 19 da randevu aldık gorusmeye gıdecgız bızde bı sıkıntı yok ama bebegımzde olmuor malesf mustafa beyden nasıl memnun musunz yardımcı olur musunz
Teşekkür ederim evet önceden oluyormus tahliller bugün cuma günü için gün verdiler Perşembe günü de tahliller yapılacak.hangi tahlilleri yapıyorlar
Merhaba arkadaşlar bugün adet oldum hastaneye ulaşamadım yarın tekrar arayacağım histeroskopi için gün alacağım.histeroskopi yapılmadan önce tahlil falan yapılacağı söylenmişti aynı gün mü Yapılıyor tahliller yoksa Öncesinde mi ? Daha önce olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben kendim adetimin bitecegi gunu tahmin ederek randevu almistim.hatta o ay 10 gune uzadi adetim bitmemis olarak girdim histereskopiye.suan demekki cok daha yogunlar randevu alamamissin.ama eger sorun olsaydi bir sekilde sikistirirlardi seni araya.
Arkadaşlar ben sonucumu aldım malesef negatif.dediğim gibi bu işler nasip kısmet meselesi.hayırlısı böyleymiş demekki.ama ben mustafa beye test sonucumu ve elinden geleni yaptığı için teşekkürlerimi iletmek için watsaptan mesaj gönderdim.daha yüzyüze görüşmedik.mesajı okumasına rağmen hiçbir dönüt yapmadı.tedavi sürecinde de normal mesajla iğneyle ilgili soru sormuştum ona da dönmemişti.o zaman numaramı tanımadığı için okumamiştır demiştim ama bu sefer watsapta okuduğu görünüyor.üstteki yazdığım mesajla buradan birçok kişi etkileyebildiğim gibi sorumluluk da almış oluyorum.o yüzden bunu da yazmak istedim yoksa mustafa beyi kötülemek kesinlikle istemiyorum ama sorumlulukta almak istemiyorum.dediğim gibi çok yoğun bir doktor onun etkisi vardır ama ona gidecekler çok ilgi görmediklerinde çok hayal kırıklığına uğramasınlar.hastaneden de ben pek memnun kalmadım mustafa beyin hatırına gittim oraya sadece birde mustafa beyin asistanı nurdan hanım ve neslihan hemşireden çok memnun kaldım..Arkadasim Oncelikle kesinlikle mustafa beyi tavsiye ederim cunku o detayli bir sekilde sorun ne onu arastiriyor.isi ticarete dokmus doktorlar gibi degil.ben tedaviye uzak vs sebeplerden dolayi mustafa beye gelemeyeceklerin bile en az bir kere mustafa beye gorunmelerini tavsiye ederim.gercekten O, sorunu bulmaya calisiyor bir cok doktorun goremedigi seyleri gorebiliyor.randevu alman gerekiyor cunku randevulu gittiginde bile cok bekleniliyor cok yogun bir doktor cunku.yaninda mutlaka rahim filminin kendisini gotur .ilk defa benden bu filmin kendisini isteyen dr mustafa bey.bu bile ne kadar arastirmaci ve bilgili oldugunu gosteriyor bence.bu arada ben daha pozitif sonucumu almis degilim beklemediyim suan umarim mustafa bey banada ugurlu gelir ve yillardir bekledigim pozitifi bende gorurum.ama negatif de olsa mustafa beyi tavsiye ederim cumku bu isler nasip kismet isi.. Mustafa beyin tek dezavantaji cok yogun olmasi..
merhaba beni burdan hatırlayanlarda vardır mutlaka soyledıklerınde haklılık payın cok yuksek mustafa beyın yogunlugu hakkında bende onun hastasıyım halada bırakmadı benı ama mesela ayda 1 gıdıyorum onun soyledıgı tarıhlerde kontrol zamanlarımda onun harıcınde gecen gun kasılmalarım oldu bı kac kerede yuklu agrılarım oldugunda kendı bakmadı bana yogunlugu yuzunden asagıdakı kadın dogum doktorlarına gıt dedı.bende asagıdan bı doktor daha ayarladım bu sekılde durumlar oldugunda ona gıdıyorum.sanada gecmıs olsun arkadasım allahım hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanı nasıp etsın insallah.Arkadaşlar ben sonucumu aldım malesef negatif.dediğim gibi bu işler nasip kısmet meselesi.hayırlısı böyleymiş demekki.ama ben mustafa beye test sonucumu ve elinden geleni yaptığı için teşekkürlerimi iletmek için watsaptan mesaj gönderdim.daha yüzyüze görüşmedik.mesajı okumasına rağmen hiçbir dönüt yapmadı.tedavi sürecinde de normal mesajla iğneyle ilgili soru sormuştum ona da dönmemişti.o zaman numaramı tanımadığı için okumamiştır demiştim ama bu sefer watsapta okuduğu görünüyor.üstteki yazdığım mesajla buradan birçok kişi etkileyebildiğim gibi sorumluluk da almış oluyorum.o yüzden bunu da yazmak istedim yoksa mustafa beyi kötülemek kesinlikle istemiyorum ama sorumlulukta almak istemiyorum.dediğim gibi çok yoğun bir doktor onun etkisi vardır ama ona gidecekler çok ilgi görmediklerinde çok hayal kırıklığına uğramasınlar.hastaneden de ben pek memnun kalmadım mustafa beyin hatırına gittim oraya sadece birde mustafa beyin asistanı nurdan hanım ve neslihan hemşireden çok memnun kaldım..
Çok teşekkür ederim canım.ben seni hatırlıyorummerhaba beni burdan hatırlayanlarda vardır mutlaka soyledıklerınde haklılık payın cok yuksek mustafa beyın yogunlugu hakkında bende onun hastasıyım halada bırakmadı benı ama mesela ayda 1 gıdıyorum onun soyledıgı tarıhlerde kontrol zamanlarımda onun harıcınde gecen gun kasılmalarım oldu bı kac kerede yuklu agrılarım oldugunda kendı bakmadı bana yogunlugu yuzunden asagıdakı kadın dogum doktorlarına gıt dedı.bende asagıdan bı doktor daha ayarladım bu sekılde durumlar oldugunda ona gıdıyorum.sanada gecmıs olsun arkadasım allahım hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanı nasıp etsın insallah.
merhaba beni burdan hatırlayanlarda vardır mutlaka soyledıklerınde haklılık payın cok yuksek mustafa beyın yogunlugu hakkında bende onun hastasıyım halada bırakmadı benı ama mesela ayda 1 gıdıyorum onun soyledıgı tarıhlerde kontrol zamanlarımda onun harıcınde gecen gun kasılmalarım oldu bı kac kerede yuklu agrılarım oldugunda kendı bakmadı bana yogunlugu yuzunden asagıdakı kadın dogum doktorlarına gıt dedı.bende asagıdan bı doktor daha ayarladım bu sekılde durumlar oldugunda ona gıdıyorum.sanada gecmıs olsun arkadasım allahım hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanı nasıp etsın insallah.
Hayırlısıyla , sağlıkla Allah kucağınada almayı nasip etsin...Çok teşekkür ederim canım.ben seni hatırlıyoruminş. Hayırlısıyla
aminn insallah canım :)Hayırlısıyla , sağlıkla Allah kucağınada almayı nasip etsin...
Evet cuma günü benim histeroskopi Perşembe günü de tahliller için gideceğim. Ağrılı bir işlem mi acaba bana balon stent de takılacak.cnm bende 23 haziranda histeroskopi olucam. işlemden bir gün önce tok karnına hastaneye gidip kan veriyorsun testler için. çok yoğunlar sanırım çünkü bir önceki hafta olma şansı var mı dedim ama ne yazık ki doktor çok yoğunmuş. ramazana kalmak istememiştim ama kısmet değilmiş. sen randevu alabildin mi? ne zamana verdiler?
Evet cuma günü benim histeroskopi Perşembe günü de tahliller için gideceğim. Ağrılı bir işlem mi acaba bana balon stent de takılacak.
Evet cuma günü benim histeroskopi Perşembe günü de tahliller için gideceğim. Ağrılı bir işlem mi acaba bana balon stent de takılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?