Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

cnm çok geçmiş olsun. umudunu kaybetme her işte vardır bir hayır...
bende ikinci tüp bebeğimi mustafa hocada yaptırdım.. kan sonucunu aldığım zaman whatsaptan sonucun fotosunu çekip gönderdim okuduğu halde dönüş yapmamıştı ama benim msjı gönderdiğim saatte çok normal bir saat değildi gecenin bi vaktiydi. bi dahada yazmadım. birşey olursa hastanedeki neslihan hemşireye yazıp soruyordum. sağolsun her zaman yardımcı oldu. ne yazık ki yoğunluktan kaynaklanıyor. çünkü mustafa hoca gece gündüz haftasonları dahil çalışan bir doktor. yetişemiyor olabilir.

Kızlar kontrolumuz vardı çok şükür kalp atışını gördük duydukİki hafta sonra çağırdı mustafa bey estrofem kullanmaya devam edecekmiyim diye sormayı unutmuşum dün aradım ameliyatta dediler sabah aradım Nurdan işlemde geri dönüş yaparım dedi donmedi artık watsaptan mustafa beye yazdım görmedi yine aradım hastaneyi dedim bu kadar zormu ya sormak ilacı kullanacakmi diye dedim illa hastaneyemi gelmem lazım dedim hemşireler geri dönecek dedi Tuğrul bey tamam dedim kapattım sonra mustafa bey watsaptan cvp yazmış çok şükür
geçen hafta kananam olmuştu watsaptan yazdım geri döndü aradı çok yoğun olduğunu her hastaya watsaptan cvp yaxamadigini söyledi tedavim boyunca watsaptan her yazdığımda cvp aldım ama hemşire ve asistanlarda iletişim sorunu var bu durum benimde canımı bazen sıkıyor tüp bebek bölümü biraz daha hassas olmaları gerekirken

KIZLAR BUGUN GITTIM GORUSMEYE NIYETLIYM DIE KONTROL OLMADIM AMA RAHIM FILMINE FALAN BAKTI RAHIMDE EGIKLIK VAR DEDI HISTERESKOPI DEDI AMA BI KONTROL EDECEK ONCELIKLE RAMAZANDAN SONRA KIZLAR BEN BAZI SEYLERI SORMAYI UNUTTUM BU BALON NE KADAR KALIO ZARARI VAR MI YAPTRAN VARMI TAKABILRZ DEDI KESN DEMEDI AMA BU ARADA SGK LI NE KADAR OLUO BILGINZ VARMI BU OPERSYON

canım hayırlısı olsun öncelikle, bende adetimi bekliyorum histeroskopi olmak için. ve vajinal muayene orucu bozmuyor canım aklında olsun
canım benim bi arkadaşımda geçen sene olmuştu ona da balon takmışlar ve sanırım 1 hafta kadar takılı kalmış. sanırım balonu gerekli görürlerse takıyorlarmış. sonrasında normal muayene masasında çıkarılıyormuş ve sadece 3-5 saniye ağrı oluyormuş hafif derece. fiyat vermek doğru mu bilmiyorum ama bana 2 hafta önce sgk'lı 2800 tl dendi canım. nakit veya kredi kartına taksitli fiyatı değişmiyormuş.

HERKESE HAYIRLI CUMAAALLLAAARRRRR DİLERİM Kİ RABBİM HEM BU GÜZEL AY'IN HEMDE BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL EDİP BİZLERE TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDERRR

cok saol cnm vallaa yapacgım bndee ama ramzandan sonra ıstıorum benı kontrol edemedı yaa bı hoca jel surduklerı ıcın bozuluo demıstı vallaaa korkuorumda sen olduktan sonra yazar mısın cnm nasıl gectı dıee ama cok bılgılı hoca vallaa bız cok begndık sukur bısı var dıen cıktı ınssss faydalı olurda beebıslerımzı kucağımıza alırız cnm tekrar saol

aynen canım yaaa 2 senedir kime gitsem bişey yok diyip gönderdi, klomen-aşılama yaptılar, tüpe yönlendirdiler ama mustafa bey en sonunda bişey buldu. buna şükür.

tabiki yazarım tatlım. ben 7-8 güne adet olurum, ameliyatıda 10 güne kadar yaptıklarına göre benim sana dönmem 16-18 günü bulur sakın buu kız yazmadı diye meraklanma emiii

saol cnmm benm ayyy bende ıkı kere asılama yaptım bı tup yaptım ama nafıleee olmadı bugun hoca ııkı olmamış dedı bak olsa bes aylık erken doğururdun dedı vallaaa korktum bakalım ben bı muane edım senı dedı onma gore karar verecgım dedı sen yakın mı oturuosun hastaneye bız araçla 20 dkya gıttık

canım aynısını bana da dedi benimde 2 aşılama var tüp için gittik bunu öğrendik
canım biz avcılardan gittik temde çok fena trafik vardı 1,5 saati buldu gitmemiz, birde sapağı kaçırdık kuyumcu kentin oradan girip ara sokaklardan dolanıp gittik.

Kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel Allah kuçagına almayıda nasıp etsin evet yogunlar gittikçe de yoğunluk artıyor estrofem ise 12_13 haftaya kadar kullanılıyor bildigim

mustafa hocayla tanışmana cok sevindim cnm. bende haftaya histeroskopi olucam. histeroskopi fiyatı 2500 eğer balon stend takılırsa +300 toplamda 2800 oluyormuş... balon stend hakkında bilgim yok ama kızların yazdıklarından bir hafta sonra çıkartıldığını biliyorum. hadi hayırlısı olsun cnm

bu arada vajinal muayenede oruç bozulmuyor mu? ben bozulur diye biliyorum ama eminde olamadım

canım vajinal muayene bozmuyor, usg nin ucuna sürülen jel bozuyor. jelsiz muayene olabilirsen sıkıntı yok diye biliyorum. ama jelle olursanda bozulur sadece 1 gün kaza orucu gerektirir.

cnm jel bozuomus ya bende ole duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…