- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
Nasilll sevindim yaaa gozun aydin canim allh kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada ben mustafa beye gitmedigim zamanlar asagida kadin dogum bolumunde ozlem hanim var bi kac kontr.o yapti cok memnun kaldim:)) aklinda bulunsun hayirli guzel haberlerini bekliyorumm :))Kızlar kontrolumuz vardı çok şükür kalp atışını gördük duydukİki hafta sonra çağırdı mustafa bey estrofem kullanmaya devam edecekmiyim diye sormayı unutmuşum dün aradım ameliyatta dediler sabah aradım Nurdan işlemde geri dönüş yaparım dedi donmedi artık watsaptan mustafa beye yazdım görmedi yine aradım hastaneyi dedim bu kadar zormu ya sormak ilacı kullanacakmi diye dedim illa hastaneyemi gelmem lazım dedim hemşireler geri dönecek dedi Tuğrul bey tamam dedim kapattım sonra mustafa bey watsaptan cvp yazmış çok şükür
geçen hafta kananam olmuştu watsaptan yazdım geri döndü aradı çok yoğun olduğunu her hastaya watsaptan cvp yaxamadigini söyledi tedavim boyunca watsaptan her yazdığımda cvp aldım ama hemşire ve asistanlarda iletişim sorunu var bu durum benimde canımı bazen sıkıyor tüp bebek bölümü biraz daha hassas olmaları gerekirken
Sağol canım amin mustafa bey kaçıncı haftaya kadar bakıyor benim riskli gebelik Dr devam etmem gerekiyor perinatoloji Dr yani maşallah sana ve bebise 20haftaya gelmissiniz hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin RabbimNasilll sevindim yaaa gozun aydin canim allh kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada ben mustafa beye gitmedigim zamanlar asagida kadin dogum bolumunde ozlem hanim var bi kac kontr.o yapti cok memnun kaldim:)) aklinda bulunsun hayirli guzel haberlerini bekliyorumm :))
Sagoll canim mustafa bey beni birakmadi hala kontr.zamani ona gidiyorum soyle Bi durum var mesela gecenlerde karnim agriodu baya agridi sabah aradim dedi alt katta kadin doguma git baksinlar ameliyati vardi mesela o yuzden heran yerinde olmadigi icin ben asagidan bi doktorA gidiyirum mustafa beyin olmadigi zamanlarda onun verdiği tarihlerdede ona gidiyorumm zaten:))valla 20.haftayi deviriyorum bidaki hafta 4 boyutlu ultrasonum var bakalim hayirlisi simdi nie kipirdamio nie hissetmiyorum die dert yaniyorumm her haftasi her ayi ayri bi macera:)))Sağol canım amin mustafa bey kaçıncı haftaya kadar bakıyor benim riskli gebelik Dr devam etmem gerekiyor perinatoloji Dr yani maşallah sana ve bebise 20haftaya gelmissiniz hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim
mustafa hocayla tanışmana cok sevindim cnm. bende haftaya histeroskopi olucam. histeroskopi fiyatı 2500 eğer balon stend takılırsa +300 toplamda 2800 oluyormuş... balon stend hakkında bilgim yok ama kızların yazdıklarından bir hafta sonra çıkartıldığını biliyorum. hadi hayırlısı olsun cnm
bu arada vajinal muayenede oruç bozulmuyor mu? ben bozulur diye biliyorum ama eminde olamadım
gecmıs olsun cnm cok muydu ağrın ayyyy bende korkuyorum yaaa rmaazan gecsın bende olacağım sanırım ama bu hocaaaa herkesı hıstereskopı yapıoo acaba sonuç alan var mı kı bana daha once hıcc bole bısı denmemıstı yaaa korkuyorum sanırım
evet gosterdı ama ne bılım kımse bısı demedı bu zmaana kadar yaa korkudan ne yapacgımı sasırdım ayyyy balon stentden korkuorum yaaaaa nedenseee cok ağrın olmadı dımı ne kadarlık evlıydın kı sonrasında 3.ayında kaldın ben 4 yıllık evlıyım bı dıs gebelik bıde kımyasal gebelik gecırdım ayyy ne olur bende kalsam hemen yacanım balon stent bıldıgın balon gıbı aynı..rahımde ıslem yapıldıgı ıcın sonrasında yapışşma olmasın ve cbk ıyılessın dıe takılıyor..bı kısmı dışarda kalıor cıkarkende hıc bısey hıssetmedım..
merhba cnm hoca herkese hısteroskopi yapmıor sadece problem gorduklerıne yapıyor onuda gosterıyor sana zaten gercekten olması gerektıgı gıbı olmadıgını anlıyorsun..hısteroskopı sonrsı 3. ayımda normal hamıle kaldım ben
İyi akşamlar hanımlar. Bende yarın sabah hitreskopi ameliyatı olacağım.
gelişmelerden haberdar ederim.
canım balon stent bıldıgın balon gıbı aynı..rahımde ıslem yapıldıgı ıcın sonrasında yapışşma olmasın ve cbk ıyılessın dıe takılıyor..bı kısmı dışarda kalıor cıkarkende hıc bısey hıssetmedım..
merhba cnm hoca herkese hısteroskopi yapmıor sadece problem gorduklerıne yapıyor onuda gosterıyor sana zaten gercekten olması gerektıgı gıbı olmadıgını anlıyorsun..hısteroskopı sonrsı 3. ayımda normal hamıle kaldım ben
neden ıkıncı kez yapıolar ılkınde duzelmedı mı rahım benm saga doğru kayık az dedı ama duzelr mı kı yaamerhaba cnm ameliyatın nasıl geçti?
bende yarın olucam kısmetse :) bu benim ikinci olacağı için neler olacağını biliyorum, antremanlıyım :)
neden ıkıncı kez yapıolar ılkınde duzelmedı mı rahım benm saga doğru kayık az dedı ama duzelr mı kı yaa
AYNEN CNM BENDE ARTIK BIRI BISI DEDI YAAA YAPACGIM MUHAKKAK 4 YIL AZ DEIL KI MUHAKKAK BISI VAR KI OLMUOO OLUO DUSUYOR AMA COK KORKUORUM CUNKI BEN TUP EBBEK YAPARKEN YUMURTA TOPKLAMA ISINDE KUSMA FALAN YASAMISIM NABZIM DURMUSS FALAN O SEBEBLE KORKUORUM AMA TUPE BAGLIOMUS MUSTAFA HOCA KONUSTUK KORKMA FALAN DEDI BAKALIM HAYIRLISIYLA OLDA YAZ INSS COK AGRILI BISI DEILDIRilkini ilk doktorum yapmıştı canım. polip vardı onu almışlardı. ikinci tüp bebek için mustafa beyle görüşmeye başladım. ikincide hamile kalıp sonrasında kürtaj oldum ve histeroskopiye gerek gördü. ne dese kabulüm.. yapıyorsa vardır bir bildiği :) yarında kısmetse bu işte aradan çıkmış olacak
Merhaba Canım, şükür iyi geçti. Biraz narkoz bana ağır geldi sanırım. Boğazımda balgam varmış gibi hissediyorum çıkartmaya çalışınca sürekli siyah kan geliyor. Ablamın dediğine göre narkozu atıyormuşum.merhaba cnm ameliyatın nasıl geçti?
bende yarın olucam kısmetse :) bu benim ikinci olacağı için neler olacağını biliyorum, antremanlıyım :)
AYNEN CNM BENDE ARTIK BIRI BISI DEDI YAAA YAPACGIM MUHAKKAK 4 YIL AZ DEIL KI MUHAKKAK BISI VAR KI OLMUOO OLUO DUSUYOR AMA COK KORKUORUM CUNKI BEN TUP EBBEK YAPARKEN YUMURTA TOPKLAMA ISINDE KUSMA FALAN YASAMISIM NABZIM DURMUSS FALAN O SEBEBLE KORKUORUM AMA TUPE BAGLIOMUS MUSTAFA HOCA KONUSTUK KORKMA FALAN DEDI BAKALIM HAYIRLISIYLA OLDA YAZ INSS COK AGRILI BISI DEILDIR
Merhaba Canım, şükür iyi geçti. Biraz narkoz bana ağır geldi sanırım. Boğazımda balgam varmış gibi hissediyorum çıkartmaya çalışınca sürekli siyah kan geliyor. Ablamın dediğine göre narkozu atıyormuşum.
Mustafa Bey ilaç verdi 3 hafta sonra kontrole gelmemi istedi. Hafif bir adet ağrısı gibi ağrı var. Hafif bir kanamam var. İnşallah senin ameliyatında başarılı geçer cnm.
Sigara çok az günde toplasan 1 adet geçmez. Bugün bende işe başladım şu anda çalışıyorum. Ameliyat günü ve dün sürekli uyudum ben. Uyumaktan vucudum ağrıdı. Şükür bugün o uyku halim yok.mustafa hocayla bir görüş istersen cnm gerçi ablanın dediği gibide olma ihtimali var. her bünyede farklı sonuçlar olabilir. sigara kullanıyor muydun? benim ilk histeroskopimde ilk gün dinlenip ertesi güne iş başı yapmıştım... ağrı sancı çok uzun sürmez cnm. Hadi bakalım inşallah sonrasında doğal yollarla bebeğin olur. en kısa zamanda iyi haberlerini almak nasip olsun
Geçmiş olsun Muallimme. Bende balon yok ama duymuştum balon biraz acı veriyor diye. Mustafa Bey muayene ettiğinde duruma göre balon da takabilirz demişti. Şükür gerek kalmamış. Ağrıların geçmesine sevindim. İnşallah çektiğimiz çilelerin karşılığını alırız.Balon takılmayan arkadaşların ağrısı olmamış herhalde bana balonda takıldı ve çok ağrım oldu iğne Ağrı kesici yapıldı. Allah'a şükür şimdi iyiyim. Ama balon Yürürken rahatsız ediyor balonun parçası sarkıyor Cumartesi günü çıkarılacak.
CNM SORUN YOK DIO BUTUN DRLAR AMA MUSTAFA HOCA BU RAHIMIN YAN OLMASI SORUN DEDI BEBEK TUTUNAMIO ATO VUCUD DIO BAKALIM OLE MI YAAA SU BALON SARKIO FALAN DEMIS ARKADAS BU BALONUN PATLAMA RISKI FALAN VAR MI AYY NASIL KORKUORSAM ARTIK :S:Sevet az bir zaman değil cnm ama çok şanslıyız ki işini seven ve iyi yapan bir doktorun ellerindeyiz. bu süreç insanı maddi manevi yıpratıyor.İnşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu sona ulaşırız. işlemden sonra ağrı sancı çok olmamıştı diye hatırlıyorum. umarım buda öyle olur. sizdeki sorun neydi tatlım?
Sigara çok az günde toplasan 1 adet geçmez. Bugün bende işe başladım şu anda çalışıyorum. Ameliyat günü ve dün sürekli uyudum ben. Uyumaktan vucudum ağrıdı. Şükür bugün o uyku halim yok.
Benim doğal yollarla hamile kalmam imkansız canım çünkü eşim azosperm. bazen hiç canlı çıkmıyor bazen 5-10 tane canlı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?