medipol mega hangi jinekolog iyi

hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız
FAZİLE HANIMI TAVSİYE EDERİM . DOĞUMDA BİLGİLİ İLGİLİ DENEYİMLİ ELLERE KENDİNİ BIRAKABİLİRSİN . DOĞUMDA DOKTORUNA GÜVENMEN AÇISINDAN BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ ...

Ben vajinismus hastasiydim.
Yendikten snra ilk muayenmi gunseli hanimda oldum. Okadar korkuyordumki.
Hic gerek kalmadi hissetmedn bile muayene ederken. Beni cok rahatlatti. Ve 3 hafta sonra gittigimde hamileydim bile :)
Oraya devam ediyorum hala.
Muayene 45 tl olmus bu hafta ogrendim.
Fiyatlsr cok artiyor. Ama baska doktorda kendimo guvende hissetmiyorum. Dogum ucretlerinide cunartesi gittigimde ogrenicem.
Umarm cokk fazla zam gelmemistir.

Merhaba grbtksu34 , oncelikle gecmis olsun ve sonra cok tebrik ederim benim Gunseli hocam bitanedir beni epudral dogurttu 74 gunluk oldu kizim epudural tavsye etmiyorum sezeryansa normal sezeryan risk alinmamali ama neyse diyecegim oyduki sanirim fiyat aynidir benimkiyle 2 bucuk ay once ben 1750 civari sezeryan oldum tabi bu baska brseylerle 2000 tl yi buluyor. Normal dogum 950 tl.ama siz dogurana kadar artabilirde benim sansina doguma bikac ay kala artmisti hayirli dogumlar Allah kucaginiza kazasiz belasiz almayi nasip etsin zaman su gibi gecsin

bebeğiniz hayırlı olsun bende günseli hanımın hastasıyım memnun kalamnıza sevindim benimde bazı yorumlar okudum acabalarım vardı şimdiye kadar kötü bişey olmadı şükür memnunum birde cinsiyeti kaçıncı hafta söyluyor kendisi acaba

Sanirim 18 haftalik ci ari ogrenmistim ben 4. Bucuk ay olmali daha once gorselerde emin olamiyorlar bana once erkek olabilir bir hafta sonra kesin kiz dedi Gunseli Hanim

Sanirim 18 haftalik ci ari ogrenmistim ben 4. Bucuk ay olmali daha once gorselerde emin olamiyorlar bana once erkek olabilir bir hafta sonra kesin kiz dedi Gunseli Hanim
uff çok geç söylemiş bana çook var yaa

uff çok geç söylemiş bana çook var yaa

Tabi yanlisim yoksa 18-21.hafta arasi aciklaniyor :) geciyor geciyor oyle bir geciyorki beklemek hic bitmiyor zaten once cinsiyet sonra 3D ultrason sonra dogum sonra ne zaman gulucek tutucak :) diye devam ediyor suanda bukadarini biliyorum bende.Haklisin cok yavas gbi geliyor ama aslinda cabuk geciyor Allah sabir versin:)

sğl canım inş bizde sağlıcakla alırız da zaten ilk bebeğim olacak çok onemi yok kız erkek ama merak işte

hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız
Canim ben fazile hanima gittim.gayet memnun kaldim.randevu bulamadigimda bile fazile hanim aradanda olsa muayeneye alıyor. Herzaman kendisine ulasabilyorum.detayli muayeneediyor.doppleride bedava yapiyor herhastasina.senin gebeligin riskliyse özellikle tavsiye ederim.zaten yurtdışında uzun yillar çalışmış deneyimli güleryüzlu bi doktor. ..şidetletavsiyeederim .allah tamamina erdirsin .

Yoo dopleri her hastasına yapmıyor... Randevu bulamamak gibi bi durum olmaz randevuları genelde boş zaten!!! Deneyimli, tecrübeli ama güler yüzlü değil... Toplamda 10 msjınız var 10 uda fazile hanıma yönlendirici... Tamamen fakesin... İnsanları doğru yönlendirin lütfen!!!!

anladım elif hanıma randevu aldım bakalım umarım memnun kalırım dbu üçüncü doktorum

Ben Elif Hanım'a gidiyorum. Kendisi çok sakin, bilgili ve ilgili bir doktor. Ben şimdilik memnunum umarım sende memnun kalırsın. Randevun ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…