Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Cnm bana da dedı normal yolla %1 bile şansın yok ama allah yani olu olur.Ben sana göre bayagı kötü durumdayım bana sa direkt tüp benek dedi.Tüp bebekte gebe kalma oranı daha yüksek belki 6 senelık evlisin bir an önce oldun diye demıstır.Çok da sıkıntınız yokcok şükür inşallsh olur ilk denemede

Valla cnm oran söylemedi Ayşe Hoca.Bana olusacak olan embiriyoda anomali olma olasılıgı var dedi.Bundan dolayı kromozom testi istedi çıkacak olan teste göre embiriyo olusursa onda test yapacaklar. Senın esının sperm sayısı cok daha ıyı bızımkıne göre.Yüzdelik dilim olarak düşünürsen sizin şansınız cok daha yuksek gibi.Çok fazla da bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem.Eşim bi ürologla görüşecek.Bu konuyla alakalı birşey öğrenirsem yazarım buraya.

SENne zaman başladın transferin ne zaman olacak ?
Esin üroloji bölüme de mi gidiyor
Bnde ayse hocaya dedim eşim için üroloji bölümüne gitse düzelme olup o şekilde tedavi ye başlasak ama yok dedi gitmeye gerek yok ilaç verdi zaten 5 sene beklemissiniz 3 ay daha hap kullansın Esin dedi zaten bnde rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum 3 ay korunup 4 ay bittikten sonra tedavi olacağım inşallah mecbur beklemem var o ara eşim hap kullanıyor ayse hocanin verdiği.
Ve benim eşim hiç üroloji bölümüne gitmedi
Elhamdülillah sayımız iyi
Yaşım da küçük olduğu için şanslısın dedi ama yüzdelik vermedi bnde unuttum sormayı
Aklıma takıldı sizin de bizim gibi morfolojik 0
BAŞ ANOMALİSİ %57 BİZİM DE %58
BİZE BUNUN İÇİN BİR ŞEY DEMEDİ ?
BİZE DE Mİ GENETİK YAPRLAR ACABA ÖYLE OLUNCA NE OLUR Kİ ANLAMDİM HALA

canım perşembe günü yumurtalar toplanacak allahın izniyle.Eşimde sperm sayısı da çok az ve bir tane bebek kaybettiğimiz için üroloğa gönderdi.Bize de bu deneme de olmazsa eşim en az 3 ay ilaç kullanacak duruma göre bakılacak zaten çok uzun tedavi önermiyorlar ikimizde de sorun var çünkü.Sen bence kafana takma bişey zaten sıkıntı varsa sana Ayşe Hoca söyler.1 düşüğün falan olsaydı durum farkı olabilirdi ama çok şükür olmamış.

Bende perşembe günü görüşeceğim hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel haberlerini alırız canm hayırlısı olsun inşallah yazarsan sevinirim

Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun inşallah perşembe günü ikinizdende iyi şeyler duymak istiyorum dualarim sizinle

Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun inşallah perşembe günü ikinizdende iyi şeyler duymak istiyorum dualarim sizinle
Teşekkür ederim
Benim belli zaten 4 ay sonra tedaviye başlayacağım sonuç falan göstermek için değil bi kaç şey konuşacağım aşimla alakalı
Büyük ihtimal bayramdan sonraya kalıyor benim yine de dua etmeyi unutma benim için ☺

Merhaba canım dün yumurta çatlatıcı iğne vuruldum ama Ayşe Hoca koruyucu vurdurmadı sen de aynı durumda mıydın. 36 saat sonra toplanacak çünkü erken çatlar diye stres oldum biraz.
Evet cnm catlatma ignesinden sonra koruyucu vurmuyorsun erken catlamaz merak etme

İnsallah cnm insallah bu hafta senin icin cok gergin ve heyecanli gececek hergun embriyolog ariyacak bilgi verecek iyi kotu rabbim hayirlisini versin
Peki yarın olacak ya işlem hemen dicekler mi şu kadar yumurtan oldu diye. Kromozom testine göre işlem yapılacak ya bizde sanırım 3. gün embriyosu transferi olmayacak. 5 6 gün bekliyeceğiz heralde belki de daha fazla.

Peki yarın olacak ya işlem hemen dicekler mi şu kadar yumurtan oldu diye. Kromozom testine göre işlem yapılacak ya bizde sanırım 3. gün embriyosu transferi olmayacak. 5 6 gün bekliyeceğiz heralde belki de daha fazla.
Yarin ayse hanim toplamadan sonra kac yumurtan var soyler ertesi gun embriyolog arayip kactanesi dollendi nasil dollendi bilgi verir bizimde 5 gun taranferi genelde ayse hanim 5. Gunu bekliyor

Yarin ayse hanim toplamadan sonra kac yumurtan var soyler ertesi gun embriyolog arayip kactanesi dollendi nasil dollendi bilgi verir bizimde 5 gun taranferi genelde ayse hanim 5. Gunu bekliyor
Her şey yolunda giderse o zmn yarın heralde sayılmıyor haftaya salı transfer olur allahın izniyle.Cnm bişey daha sorcam sana ilaç kullanılıyor mu bu dönemde bişey demediler bana da.

Her şey yolunda giderse o zmn yarın heralde sayılmıyor haftaya salı transfer olur allahın izniyle.Cnm bişey daha sorcam sana ilaç kullanılıyor mu bu dönemde bişey demediler bana da.
Yumurta toplamadan snr vajinal jel veriyor onu kullaniyorsun tranfere kadar tranferden sonrada igne ve coraspirin veriyor onu kullaniyoruz ve ben hala kullaniyorum

Merhaba güzeller
Yarın eşimin spermiyogram sonucu çıkıyor inşaallah, diger tahlillerimizin sonuçları da hazir sadec genetik testi daha 1 ay var çıkmasına. Çarşamba günü Ayşe Hanıma götüreceğiz sonuçları bakalım ne diyecek bize.

Ayrıca Bahçeci Fulya Tüp Bebek merkezinden de Dr.Remzi Abali'ya randevu aldım. Farklı bir doktordan da görüş almak istiyorum açıkçası ama muayene ücretleri çok yüksek 500TL dediler

Merhaba hayırlısı olsun sonucu paylaşırsın canm inslalah hiz ve sayı iyi olur
Sayı hiz yeterli zaten
Bu arada genetik testini nerde yaptırdın? Devlette yapılıyor mu ?

Ayrıca Bahçeci Fulya Tüp Bebek merkezinden de Dr.Remzi Abali'ya randevu aldım. Farklı bir doktordan da görüş almak istiyorum açıkçası ama muayene ücretleri çok yüksek 500TL dediler
Medipol de tedavideye başlamadin mi ?
Bende senin gibi kararsizdim
Medikal park banu kumbak a gittim keşke gitmeseydim ücretsiz dendiği halde beni maune edip benden 350tl para aldılar hakkım haram olsun tabiki ama bence guvenebildigin yere bırak kendini
Açıkçası bende senin gibi kararsizdim ama eşim ayse hoca yi istedi o daha iyi gerçekten güvenilir biri işinin ehli biri Bn tam olarak daha başlamadım tedaviye ama çok memnunum
Eşimin sprm testı orda yapıldı
Tabi Herşey den önce senin içinin sinmesi lazım
Bende bahceci ile görüştüm telefonda ilk ücret sonra tüp bebek paketine dahil oluyir ama çok uçuk rakamlar
Memorial ve bahceci çok pahalı
Medikal park da kazikci

Cnm ilk gorusme ucretsiz muayene olma sadece gorus al hakkinda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…