Meraba cnm 8 yumurta var gibi görünüyor şu anda iyi görünüyor rahimde iyi eşimde çok problem çıktı ama sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareklılık 1 ve sperm basında da anormalı var.Çok kötü dediler sonuca.Biz de tedaviye başlamıs bulunduk.Damdan düşmüş gibiyiz şu anda.Çarşamba ya da perşembe günü yumurtlar toplanacak.Embiriyo oluşturmaya calısacaklar ama çok zor görünüyor.Genetik testler fln ıstendı.Embırıyo olusursa pgt mi ne belkı bılırsın ondan yapılacakmıs embırıyo ya.Tutsa bıle düşük yapma riskim çok yüksekmiş bebekte anormalı olabılırmıs.Bir sürü olay oldu yani. Deneme yapıcaz ama sırf bakılacak yanı yumurta kalitesi ne ve sperm dölleyebılıyor mu bunlara bakılcak.İşimiz çok uzun gibi görünüyor.Eşim uzun süre tedavi görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir cnm arada bana da dua et olur mu kabus gibiydi bu hafta Allah acır ınsallah halımıze.Cnm neyaptin nasil gidiyor yumurtalarin gelisiyor mu
Inşallah CNm Rabbim ol desin inşallah Rabbim kolaylik versin ozaman transfer bir sonraki Ayami kalacak pgt hemen gelmiyor herhalde neyse CNm inşallah bundan sonra herşey yolunda gitsin benide 12 martta cagirdi ilk kontrol içinMeraba cnm 8 yumurta var gibi görünüyor şu anda iyi görünüyor rahimde iyi eşimde çok problem çıktı ama sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareklılık 1 ve sperm basında da anormalı var.Çok kötü dediler sonuca.Biz de tedaviye başlamıs bulunduk.Damdan düşmüş gibiyiz şu anda.Çarşamba ya da perşembe günü yumurtlar toplanacak.Embiriyo oluşturmaya calısacaklar ama çok zor görünüyor.Genetik testler fln ıstendı.Embırıyo olusursa pgt mi ne belkı bılırsın ondan yapılacakmıs embırıyo ya.Tutsa bıle düşük yapma riskim çok yüksekmiş bebekte anormalı olabılırmıs.Bir sürü olay oldu yani. Deneme yapıcaz ama sırf bakılacak yanı yumurta kalitesi ne ve sperm dölleyebılıyor mu bunlara bakılcak.İşimiz çok uzun gibi görünüyor.Eşim uzun süre tedavi görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir cnm arada bana da dua et olur mu kabus gibiydi bu hafta Allah acır ınsallah halımıze.
Meraba cnm 8 yumurta var gibi görünüyor şu anda iyi görünüyor rahimde iyi eşimde çok problem çıktı ama sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareklılık 1 ve sperm basında da anormalı var.Çok kötü dediler sonuca.Biz de tedaviye başlamıs bulunduk.Damdan düşmüş gibiyiz şu anda.Çarşamba ya da perşembe günü yumurtlar toplanacak.Embiriyo oluşturmaya calısacaklar ama çok zor görünüyor.Genetik testler fln ıstendı.Embırıyo olusursa pgt mi ne belkı bılırsın ondan yapılacakmıs embırıyo ya.Tutsa bıle düşük yapma riskim çok yüksekmiş bebekte anormalı olabılırmıs.Bir sürü olay oldu yani. Deneme yapıcaz ama sırf bakılacak yanı yumurta kalitesi ne ve sperm dölleyebılıyor mu bunlara bakılcak.İşimiz çok uzun gibi görünüyor.Eşim uzun süre tedavi görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir cnm arada bana da dua et olur mu kabus gibiydi bu hafta Allah acır ınsallah halımıze.
Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun bizim de anomali varMeraba cnm 8 yumurta var gibi görünüyor şu anda iyi görünüyor rahimde iyi eşimde çok problem çıktı ama sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareklılık 1 ve sperm basında da anormalı var.Çok kötü dediler sonuca.Biz de tedaviye başlamıs bulunduk.Damdan düşmüş gibiyiz şu anda.Çarşamba ya da perşembe günü yumurtlar toplanacak.Embiriyo oluşturmaya calısacaklar ama çok zor görünüyor.Genetik testler fln ıstendı.Embırıyo olusursa pgt mi ne belkı bılırsın ondan yapılacakmıs embırıyo ya.Tutsa bıle düşük yapma riskim çok yüksekmiş bebekte anormalı olabılırmıs.Bir sürü olay oldu yani. Deneme yapıcaz ama sırf bakılacak yanı yumurta kalitesi ne ve sperm dölleyebılıyor mu bunlara bakılcak.İşimiz çok uzun gibi görünüyor.Eşim uzun süre tedavi görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir cnm arada bana da dua et olur mu kabus gibiydi bu hafta Allah acır ınsallah halımıze.
Burda sprm sayısı az demişsiniz ne kadar ?yıkama sonrası mı ileri hiz %1Meraba cnm 8 yumurta var gibi görünüyor şu anda iyi görünüyor rahimde iyi eşimde çok problem çıktı ama sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareklılık 1 ve sperm basında da anormalı var.Çok kötü dediler sonuca.Biz de tedaviye başlamıs bulunduk.Damdan düşmüş gibiyiz şu anda.Çarşamba ya da perşembe günü yumurtlar toplanacak.Embiriyo oluşturmaya calısacaklar ama çok zor görünüyor.Genetik testler fln ıstendı.Embırıyo olusursa pgt mi ne belkı bılırsın ondan yapılacakmıs embırıyo ya.Tutsa bıle düşük yapma riskim çok yüksekmiş bebekte anormalı olabılırmıs.Bir sürü olay oldu yani. Deneme yapıcaz ama sırf bakılacak yanı yumurta kalitesi ne ve sperm dölleyebılıyor mu bunlara bakılcak.İşimiz çok uzun gibi görünüyor.Eşim uzun süre tedavi görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir cnm arada bana da dua et olur mu kabus gibiydi bu hafta Allah acır ınsallah halımıze.
valla cnm kromozom ve genetik testi istedi acil dediler laboratuvara cuma günü cıkacak bır kısmı Yumurtalar da perşembe günü toplanacak.Genetik testinin sonucuna göre artık yapacaklar bişeyler belli değil yani.Doktor da bilmiyor ne yapacağını bakıcaz artık da pek şans vermiyorlar bu deneme için.İşimiz Allaha kaldı tamamen.Senin de inşallah güzel geçer cnm kontorlün Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallahInşallah CNm Rabbim ol desin inşallah Rabbim kolaylik versin ozaman transfer bir sonraki Ayami kalacak pgt hemen gelmiyor herhalde neyse CNm inşallah bundan sonra herşey yolunda gitsin benide 12 martta cagirdi ilk kontrol için
Hakkinda hayirlisi olsun cnm sen umitsiz olma beklemedigin an gelir bebisin hic belli olmaz rabbim yardimcin olsun gelismeleri yazarmisin cok merak ettiyorum senivalla cnm kromozom ve genetik testi istedi acil dediler laboratuvara cuma günü cıkacak bır kısmı Yumurtalar da perşembe günü toplanacak.Genetik testinin sonucuna göre artık yapacaklar bişeyler belli değil yani.Doktor da bilmiyor ne yapacağını bakıcaz artık da pek şans vermiyorlar bu deneme için.İşimiz Allaha kaldı tamamen.Senin de inşallah güzel geçer cnm kontorlün Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah
Merhaba,Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun bizim de anomali var
Morfolojik 0
Kafana takma
Eşine ilaç vermedi mi diyeceğim ama siz hemen tedaviye başlamışsınız
Yıkama yapıldıktan sonra ileri hiz mi .%1 bizim de morfolojik 0
İleri hiz 4 yıkama sonrasi 25
SAYINIZ KAÇ? EŞİNİN SPRM SAYISI KAÇ?
KAÇ YAŞINDASINIZ?
yarın gene kontrole çagırdılar canım aradılar biraz önce yumurtalara ıstenılen duzeyde degıl stresten onlar da buyumuyor tabı.İlacın dozunu arttıracaklar 2 gün de öyle kullanacağım.Bakalım bekleyip göreceğiz.Ümitsiz değilim ama kendimi olacak diye şartlamıyorum olursa sürpriz olacak.Olmazsa da yıkılmam ama ztn yıkılacağım kadar yıkıldım.Hakkinda hayirlisi olsun cnm sen umitsiz olma beklemedigin an gelir bebisin hic belli olmaz rabbim yardimcin olsun gelismeleri yazarmisin cok merak ettiyorum seni
Anladim cnm rabbim yardimcin olsun bu aralar duamda olacaksin rabbim yuzunu guldursun insallahyarın gene kontrole çagırdılar canım aradılar biraz önce yumurtalara ıstenılen duzeyde degıl stresten onlar da buyumuyor tabı.İlacın dozunu arttıracaklar 2 gün de öyle kullanacağım.Bakalım bekleyip göreceğiz.Ümitsiz değilim ama kendimi olacak diye şartlamıyorum olursa sürpriz olacak.Olmazsa da yıkılmam ama ztn yıkılacağım kadar yıkıldım.
Canm genetik testi neden istedi?valla cnm kromozom ve genetik testi istedi acil dediler laboratuvara cuma günü cıkacak bır kısmı Yumurtalar da perşembe günü toplanacak.Genetik testinin sonucuna göre artık yapacaklar bişeyler belli değil yani.Doktor da bilmiyor ne yapacağını bakıcaz artık da pek şans vermiyorlar bu deneme için.İşimiz Allaha kaldı tamamen.Senin de inşallah güzel geçer cnm kontorlün Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah
Eşimin sprm testi hazırlık sonrasıMerhaba,
Tedaviye başladığımız için ilaç bir işe yaramaz dediler bir kaç günde.hazırlık sonrası dediği yıkama oluyor sanım.Onda total sperm sayısı 80000 diyor.Hızlı progresyon da %4 . ileri hız %4 oluyor sanırım bu da. Basit sperm analizinde total sperm sayısı 360000 çok az yani.Baş anomalisi de %57. Ben 30 yaşındayım eşim de 32.perşembe günü yumurtalar toplanacak.Şansımız çok çok az hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Canm bizim de morfolojik 0Merhaba,
Tedaviye başladığımız için ilaç bir işe yaramaz dediler bir kaç günde.hazırlık sonrası dediği yıkama oluyor sanım.Onda total sperm sayısı 80000 diyor.Hızlı progresyon da %4 . ileri hız %4 oluyor sanırım bu da. Basit sperm analizinde total sperm sayısı 360000 çok az yani.Baş anomalisi de %57. Ben 30 yaşındayım eşim de 32.perşembe günü yumurtalar toplanacak.Şansımız çok çok az hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Cnm bende 1 sene önce spontan gebelik oldu embiriyo ilerleyememiş rahmin ağzında kalmışCanm genetik testi neden istedi?
Bizde başlayacağız 4 ay sonra ilk defa yapacağım bilmiyorum
Birde senin ilk mi tüp bebek tedavisi?
Aşılma yaptın mı daha önce
Evet ileri hiz düşük canm
Yasin erken
İleri hiz % 32 %40 olması lazım
Bizim de % 4 yıkma sonrası %25
Morfelijik 0
Eşimin sprm testi hazırlık sonrası
Canm bizim de morfolojik 0
İleri hiz %4 yıkma sonrası %25
Baş anomalisi %58
Baş anomalisi kaç olması lazım bilmiyorum
ama yaşım 25 eşim 31
Uzun baş %40 uzun baş% 10 olması lazımmış ayse dOktar dedi
Zaten tüp bebek de morfelijik önemli değil
Burda bi arkadaş vardı morfolojik 0 olup hamile şuanda
Kırık boyun %10
Rôlatif %30
TPMSS 4.608.000
Cnm bende 1 sene önce spontan gebelik oldu embiriyo ilerleyememiş rahmin ağzında kalmış
bizim testte
baş anomalisi:%57
ara parça anomalisi:%22
kuruk anomalisi:%21
sitoplazmik droplet:%10 .
TMSS:26,400 Bize sprem sayısı az morfoloji kötü ve baş anomalisi var dedi Ayşe Hoca.Sperm sayısı ve morfolojiden ziyade baş anomalisine takıldılar.O yüzden her şey yolunda giderse embiriyo oluşursa eğer pgt yapılacak. yapılsa bile düşme ya da anormali riski varmış.PGt sonucuna göre bakılacak artık.transfer durumuna gelsek bile ne olacak allah bilir yani.Sen araştırma aşamasındasın sanırım öyle değil mi.
Tek tüple de tek sprm le de gebe kalanlar. Var üzülme bak yumurtalarını etkilemiş elbette elinde değil seni çok iyi anlıyorum seninde yaşın erken olur inşallah öyle inan öyle olsuncnm 1 sene önce spontan gebelik oldu.Hamile olduğumu bilmiyordum iç kanam geçirdim bebeği aldılar.Rahmin girişinde kalmış bebek ilerleyememiş.Bana sıkıntı yok sen hamile kalabiliyorsun dediler 1 senemi yediler. 3 ay önce gögüslerim çok ağrımaya başladı birşeylerin ters gittiğini hissettim doktora gittim prolaktin çok yükselmişti.Sonra hormon testleri fln yumurta rezervim çok azalmış.Tek tüp yok alındı geçen sene diğer tüpde de sıkıntı varmış.Eşimdeki sıkıntı da piyangodan çıktı beni düzeltmeye çalışırken o benden beter oldu.senin yaşın gençmiş daha inşallah en kısa sürede olur cnm.Uyanık olmak lazım boş boş bekleyince zaman geçiyor olan bize oluyor sonra.
Tek tüple de tek sprm le de gebe kalanlar. Var üzülme bak yumurtalarını etkilemiş elbette elinde değil seni çok iyi anlıyorum seninde yaşın erken olur inşallah öyle inan öyle olsun
bakalım hz.Meryem annemiz evli değil di Rabbim kün feyekun dedi de oldu ha keza
İshak a selam da çok yasliydi evlat hasretiyle yanıp tutuşan bir yaşlı idi rabbime dua etti ve oldu
Mucize de olur biz yeterki güvenelim allaha bırakalım
Benim de porolaktin bazen yüksek çıkar sana tavsiyem olacak istersen yaparsın sana kalmış bir şey
Aslan pencesi çok iyi fsh hormonum benim 12 idi onu 7 ye düşürdü tüm hormonlar için iyi
Eşinin ileri hiz için havuç suyu çok yararlı
Birde kuran kerim biliyorsan
Meryem süresini oku hergün
Kaç senlik evlisin
Bilmem
ama ne güzel bak gebe kalmışsın
Olur inşallah üzülme
Ben 5 bitti 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım nasip tabiki ama
Durumdan dolayı tedavi de olmadım inşallah 4 5 ay sonra tüp bebek tedavisi için başlayacağım aşı olduğum için bekliyorum 4 ay
En güzel dua mümin müminie edilen duadır..
Aynıyız evlilik yolunda.Ben de 6 sene olucak cnm evliyim cnm.Aşağı yukarı 1 sene oldu deniyoruz.keşke daha önce deneseymişiz geç kaldık.Aslan pençesini ben 4 5 defa kullandım.O ay ztn hamile kalmışım.Ayşe Hoca senin bu şekilde hamile kalman allahın takdiri başka türlü mümkün dedil dedi keza gittiğimiz ürologda aynı şeyi söyledi.Hamile kaldığım ay Meryem suresini çok okumuştum.Çok istemiştim belki de aşırı istedim keşke hamile kalmasaydım ama.24 saat düşşsün diye beklendi dşmeyince almak zorundayız seni öldürecek yoksa demeleri beni mahfetti hala rüyamda görüyorum. Benim macroprolaktin de yüksek çıktığı için gebe kalana kadar ilaç kullanıcam ilacı bıraktığım anda yükseliyor çünkü. bakalım cnm allah hayır etsin artık.Sürekli İsra suresini okuyorum bana iyi geliyor.'Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' Elimden geleni yapıyorum takdir allahtan artık.Sana da rabbim acil şifalr versin inşallah eşinin değerleri düzelir.İlk denemede gebe kalırsın.
.
Ayşe Doktor bize dediCnm bende 1 sene önce spontan gebelik oldu embiriyo ilerleyememiş rahmin ağzında kalmış
bizim testte
TMSS:26,400 Bize sprem sayısı az morfoloji kötü ve baş anomalisi var dedi Ayşe Hoca.Sperm sayısı ve morfolojiden ziyade baş anomalisine takıldılar.O yüzden her şey yolunda giderse embiriyo oluşursa eğer pgt yapılacak. yapılsa bile düşme ya da anormali riski varmış.PGt sonucuna göre bakılacak artık.transfer durumuna gelsek bile ne olacak allah bilir yani.Sen araştırma aşamasındasın sanırım öyle değil mi.
Cnm bende 1 sene önce spontan gebelik oldu embiriyo ilerleyememiş rahmin ağzında kalmış
bizim testte
Canm burda yazmışsın baş anomalisi %57Cnm bende 1 sene önce spontan gebelik oldu embiriyo ilerleyememiş rahmin ağzında kalmış
bizim testte
Cnm biz korunmayı bıraktık ben 2.ay hamile kaldım.Eşimin sperminin kötüoldugundan benim yumurta rezervımın az oldugundan haberımız yoktu.Ben üzerine adet görünce hamile olduğumu anlamadım bebek yaklasık 7 8 haftalık olmuş iç kanama gecırdım bebek tupte kalmıs embirıyo ılerleyemedi demek kı sımdı anlıyorum.Bi de butun bunlar bagırsagıma yapısmıs zor ayırdılar bu arada benım tup de alındı. Sonra bıze dedıler sıkıntınız yok hamıle kalabılıyorsun sen bıraz korunun sınra deneyın.Bız korunduk neyse ben kendım bı kontrol olsun dıye doktora gıttım paldır kuldur bunlar oldu.esımın sperm testını tedavının baskangıcına yetıstıremedık.Bı de bende sorun var ya eşimde sorun yoktur dıye dusundu herkes meger o benden daha kotu durumdaymıs. Şimdi onun tedavısı de gec kaldı.Persembe yumurtalarım toplanacak.Hakkımızda hayırlısı olsun ben ohalde hamile kaldıysam herkes kalır yanı doktorum da synı seyı söyledi mucize yanı.Su snda da denemedeyız ama çok fazla umut yok.Rabbım ıns tekrar bıze mucıze yasatır.Sen de ümitsizliğe kapılma Allah istedikten sonra herşey olurAynıyız evlilik yolunda.
Eşinin sprm sonucu ile yine gebe kaldin ne güzel üstelik senin tüpün ne zman alındı
Eşi de morfelijik 0
Sprm sayısı çok az olduğu halledeceğim kalmışsın ne güzel Yaa bence
Tüp bebek ile de gebe kalırsın inşallah keşke he.hemen tedavi ye başlamadan önce hap alsaydınız eşinize
Bize prgnyM verdi düzelme yapar %40 dedi ayse hoca bu arada keçiboynuzu kuru de yaptım 1 ay ramazandan sonra tekrar bir daha yapacağım o kuru eşime ondan sonra inşallah Rabbim ne gösterir se
Bu arada sen aslan pencesi ile mi gebe kaldın eşinin az sprmi ile hemde
Ay bende umutsuzluk var
Ama hayırlısı tabi
Hatime başladım
Zaten şuan korunuyurum 3 ay koruncagim zaten aşı olduğum için
Siz neden hemen başladınız tüp bebeğe
Eşine kur hap falan verseydin daha olumlu sonuç alabilirsin bellki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?