Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Herkese merhaba, biz bugün Ayşe Hanım'a gittik, çok şükür genel olarak sonuclarimiz iyiymiş. Yani spermiyogram sonucu gayet iyi defi, rahim filmi de öyle.. insülin direncim varmış bunu öğrendim, ilaç verdi doktor bir de diyeti varmış bu değeri dusurmemiz lazım dedi.Ve ana problem de zaten yumurta rezervim az. 1 ay Glifor kullanacağım insülin direnci için, folik asit de başladı, bir de D vitaminim çok az çıkmış d vit.verdi. önümüzdeki ay adetin ikinci günü gideceğim tekrar yumurtalik muayenesi icin.Aşılama da yapabiliriz dedi doktor ama %15 tutma şansı var.Biz tüp olmasına karar verdik. Hayırlısı olur inşaallah.

Hayirli olsun tedavin insallah bizde tekrar nisanda baslicaz hakkimizda hayirlisi olsun tek seferde pozitif olursun insallah

mrb cnm internetim yoktu 1 haftadır giremedim.İyiyim işe başladım bugün pek heyacanlı da değilim niyeyse bekliyorum bakalım perşembe günü netleşicek her şey.
Sen henüz transferini olmadın mı canım yoksa, test gününü mu bekliyorsun.

Kızlar bu arada transfer yapılırken ya da yapılmadan once kaç adet embriyo konulacağı size soruluyor mu?

mrb cnm internetim yoktu 1 haftadır giremedim.İyiyim işe başladım bugün pek heyacanlı da değilim niyeyse bekliyorum bakalım perşembe günü netleşicek her şey.
İnsallah cnm hersey guzel olur son iki gunun kalmis tranfer olurken pek umitli degildin ya ondan heyecanin yok herhalde beklemedigin zaman gelsin bebisin insallah hakkinda hayirlisi olsun

İnsallah cnm hersey guzel olur son iki gunun kalmis tranfer olurken pek umitli degildin ya ondan heyecanin yok herhalde beklemedigin zaman gelsin bebisin insallah hakkinda hayirlisi olsun
Heralde cnm bilmiyorum ki gereğinden fazla yıprandım sanırım.Hiç test falan yapmak istemiyorum.Rabbim hepimiz için hayırlısını verir inşallah.Sen nasılsın iyi misin.

S sinemis25 canım iki günün kalmış , biliyorum insan gerçekten gücü, enerjisi çekilmiş gibi hissediyor. Klişe bir söz gibi olacak ama gerçekten nefes aldığımız müddetçe umudumuz hep var olacak/olmalı. İki gün var önünde, inşallah o pozitifi göreceksin

Heralde cnm bilmiyorum ki gereğinden fazla yıprandım sanırım.Hiç test falan yapmak istemiyorum.Rabbim hepimiz için hayırlısını verir inşallah.Sen nasılsın iyi misin.
Aynen cnm cok yipratici bir surec ama bebeklerimiz icin deger hic bir belirtin yok mu cnm bende iyiyim toparlanmaya calisiyorum onumuzdeki ay tekrar baslicaz

2 tane dondurulmuş var ama boşa yaptık gibi onları bu sefer transfer ettikleri çok iyi kalitede değildi.Dondurulanlar bundan da kötü bakalım ne olacak valla hayırlısı olsun artık.

2 tane dondurulmuş var ama boşa yaptık gibi onları bu sefer transfer ettikleri çok iyi kalitede değildi.Dondurulanlar bundan da kötü bakalım ne olacak valla hayırlısı olsun artık.
CNm öyle düşünme banada verdikleri cok iyi değildi ama tuttu kadinin vücudu onu besleyip duzeltebiliyor tabi benim snr düştü inşallah sende tuttunurlar

İnternette birinin yazisini okumustum tup bebek yaptiranlardan iki embriyosu varmis biri 5aa birisi 4ab once 5 aa vermisler hamile kalmamis snr ki ay 4 ab yi vermisler bir kizi olmus cnm hersey rabbimim ellinde o isterse bizim icinde hayirlisi ise veririr simdi umutlu ol bizim icinde umut ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…