Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Arkadaşlar merhaba;
Baştan sona tüm yazılanları okudum. Allah hepimize sabır versin. Ben Tüp bebek için doktor, hastane araştırması yapıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Benim hikayem şöyle,
AMH 0,14 ve ÇİFT RAHİM var bende. Amh değeri 1,00 ile başlayan arkadaşım üzülme !
Cerrahpaşa da aşılamaya başladım Kasım da, Menagon ve Merional kullandım , kullanımda yumurta da kist oluştuğu için sperm enjekte edilmeden yarı da bırakıldı. Sonra ilk adetimde Acıbadem Bülent Hoca da tüp bebeğe başladım. 2 tane yumurtam büyüdü , yumurta toplamada 1 tane yumurta sıvısı çıktı ve kalitesiz olduğu için döllenme olmadı. Başladğım yer döndüm. Maddı olarak çok yıprandığımız için rapor almak istedim ve İlk adetimde Cerrahpaşada yine aşılamaya başlayıp rapor almak istiyorum. Bülent hoca da rapor geçmiyor. Buarada yazılanlar Ayşe hocaya çok yakınlaştırdı beni. Ayşe hanımın asistanı Gamze hanım arayacakmış beni ama sizlere bir kaç sorum olacak Lütfen yardımcı olun.

-Rapor geçiyor mu Ayşe Hocada?
-Ayşe hoca kendimi ilgileniyor asistanları mı?
-Yumurta rezervi azlığında havuz sistemi mi yapıyor yoksa oluşan embriyoları transfer mı ediyor?
-Laboratuvar gelişmiş mi bilginiz var mı ?
-İstediğimiz zaman hemşirelere ulaşabiliyormuyuz?
-Takviye ilaç kullandıyor mu?
-Yumurta toplama işlemi sonrası, kaç yumurta toplandı bilgisi aynı gün veriliyor mu ?
-Döllenme bilgileri ne zaman veriliyor?
-Maddi olarak çok maliyetli mi?

Cnm hosgeldin aramiza rabbim yardimcin olsun tez zamanda kavus insallah bebegine 1 sorun ayse hocada rapor geciyor 2 drumuz kendi ilgileniyor 3 embriyo dondurma yapiyorlar ama havuz olayini bilmiyorum 4 laboratuari gelismis diye bilgi veriyorlar 5 hemsirelere her dk ulasabiliyorsun aksamlari ozel numara veriyorlar ondan arayabiliryorsun cnm 6 takviye ilac derken nedemek istedin anlayamadim 7 yumurta toplama isleminden snr ayse hanim gelip bilgi veriyor 8 donlenme bilgisi embriyo bilgisi hergun seni arayarak veriyorlar 9 maliyet konusu cnm ilaclar haric 6.250 istiyorlar bildigim kadariyla cvp vermeye calistim insallah yardimci olabilmisimdir

Hoşbuldum canım inşallah her isteyene nasip etsin rabbim.
Çok teşekür ederim çok.memnun oldum yazdığına.
Kendimiz rapor çıkarıyoruz dedi asistanı Gamze hanım. İlaç raporu anladığım kadarıyla. Doktor rapiru değil?
Takviye ilaçlar olarak dhea , OMEGA , folik asit filAn.?
Pazartesi günü ne randevu aldım aklıma geldikçe sana sorabilirmiyiz?

Hayirlisi olsun cnm tabiki sorabilirsin elimden geldigi kadar yardimci olurum

Kizlar sizler ne yaptiniz yeni haberleriniz bilgileriniz yokmu paylascak oldugunuz ben yeniden basladim tedaviye cumartesi kontrolum var bu sefer ilacsiz dondurulmuslarla tranfer olacagim dualarinizi bekliyorum

Kizlar sizler ne yaptiniz yeni haberleriniz bilgileriniz yokmu paylascak oldugunuz ben yeniden basladim tedaviye cumartesi kontrolum var bu sefer ilacsiz dondurulmuslarla tranfer olacagim dualarinizi bekliyorum
İnşallah sana sımsıkı tutunurlar.
Bende Pazartesi gideceğim. Kontrole . Rapor çıkarırsa ilk adetim de başlarım hemen.

Arkadaşımız çok güzel yazmış bende bilgilendim
Bu arada geçmiş olsun evet amh rezervin çok düşük canm sana önereceğim aslan pencesi ic

Canm bişey soracağım rapor çıktığını gamze hanım dedi bu raporu ayse hanim belirliyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum bende inşallah temmuz ayında başlayacağım ilaç raporu nasıl oluyor biz de maddiyatan dolayı sikintidayiz ama çocuk olunca herşey yapılır toplam ne kadara mal oluyur acaba

Size ne raporu çıkarttılar acaba ilaç fiyatlar için rapor kadar ?
Tüp bebek tedavisi 6.250 TL size ne kadar yaptılar yazarmisiniz

Size ne raporu çıkarttılar acaba ilaç fiyatlar için rapor kadar ?
Tüp bebek tedavisi 6.250 TL size ne kadar yaptılar yazarmisiniz

Canım valla bende birazdan işten çıkıp gideceğim. Herşeyi öğreneceğım. Aklına takılan bir şey varsa sor ben de Ayşe hanıma sorarım. Henüz başlamadım yani.
Gamze hanım bana Ayşe hanım rapor hazırlıyor dedi. 10 ayımı yediler rapor için ama burada kolaylıkla çıkarıyormuş Ayşe hanım. Zannediyorum ilaç raporudur. Ama inşallah doktor raporu da çıkarıyordur. Süleymaniye hastanesi de bir liste veriyor, listeyi tamamlayınca orası da veriyormuş. ama ne raporu veriyor bilmiyorum. İstersen orayada dosya açtır. Ben öyle yaptım.

Ben onu görüşmeye giderken veznedar Erhan bey benim dosyaimi açtı kasim ayında lakin ben kizmaik aşısı olduğum için 4 ay sonra tedaviye başlayacağım doktorum dedi yanj temmuz ayında inşALLAH başlayacağım
Rapor nasıl çıkartılır ilaç mı tüp bebek mi hiç bir bilgim yok onlar rapor çıkartıyorlar raporlu 5.250
Normal 6.250

A Alilsi-82
Merhaba;
S Seyolsal Canım ilk önce senin soruna yanıt vereyim. benden de kızamık ve kromozom testini istedi. Eğitim araştırmada yaptrımam gereken kromozom testi de istedi. ( amh az olduğu için , önlem için. )
Ayşe hanıma bayıldım, çok iyi bir doktor çok sevecen güleryüzlü ve yardımsever. Bende havuz sistemi uygulacak. AMH Düşük olduğu için SGK kapsamında faydalandıracak. 5250 TL + ilaçlar Tüp bebek 1. deneme. Havuz 4200 TL + ilaçlar Emriyodondurma 330 USD + Embriyoskop 200 TL . İlk tedavi tutaım.

Canm bu havuz sistemi nasıl oluyur hiç bir bilgim yok bende ilk deneme yapacağım temmuzda yazmisisin amh az sanırım amh kaç ki böyle havuz sistemi düşünüyorsun birde bunu doktor mi söylüyor havuz sistemini isteğe bağlıdır mi benim amh 1.65
Kasımda yapmıştım bu testi
Temmuzda başlayacağım
Senden ricam olacak
Havuz sistemi ayrı ücret mu?
Kimlere uygulanır ?
Hangisi daha iyi yüksek tutma olasılığı var dır acaba canm?
Çok sordum kusura bakamadım bilgilisin bu konuda sanirim
Birde tüp bebek 5.250
Havuz sistemi için ayrı ücret mi oluyir

Kizmaik aşısı oldun mu rubella igg negatif miydi canm ?

Canım havuz şöyle oluyor. Benim amh ım 0,14 yani 1 yada 2 tane oluyor. ( ama bugun tam 4 adet yumurtam göründü hem de biri çatlamak üzere bu ay normal yolla gebe kalabilirim. Dua edin bana ) benin daha önce iki sefer yumurta büyümemesi ve döllenmemesi sorunu olduğu için doktor havuz önerdi ve öneriyorlar. yani embriyo topluyorlar. yumurtalar alınıp dölleneip embriyo donduruluyor. sonra tekrar iğne yumurta toplama tekrar embriyo donduruluyor. En kalitelisi transfer edilecek ne kadar çok embriyo o kaddar şans demek benim için. Çünkü ben zamanla yarışıyorum. yumurtalar bitmeden embriyo olması lazım. Senin değerin benimkinin yanında düşük değil ama yaş faktörü de önemli tabii ben 26 yaşındayım ve doktor bu yaşta çok çok çok düşük dedi. sizin yaş nedir ayrıca sizin tüp bebek sebebi AMh mı?
Havuz sistemini SGK karşılamıyor. Ayrı ücret. Böyle bir tutma olasılığı olmaz. Sperm ve ya yumurta ile oluşan embriyo kalitesine bağlı tutma olasılığı olur ama hiç bir doktor olasılık veremez çünkü 1. kalite embrıyo transfer edilir ama o ay kan pıtılaşması olur ve tutmaz bu gibi durumlarda var.

Bende 25 yaşındayım
Hormon teslerim iyi aslan pencesi içtiğim için fsh iyi bir seviyede ye geldi 7 üzerinde olması lazım benim de 10 du o düştü
Eşimde morfolojik 0
İleri hiz 25
Sayısı normal tabi bunlar yıkama yapıldıktan sonra yıkama yapilmadan ileri hızı % 4 Morfolojik 0
Ben düzenli adet oluyrum elhamdülillah
Amh 1.65 fena değil çok da iyi değil normal dedi ayse doktor
Benden rubella igg testi istedi negatif olduğu için aşı Oldum aşıdan 4 ay sonra tedaviye başlayacağım inşALLAH

henüz yaptırmadım bana yapılacak listesi verdi Kromozom testi de dahil. yaptırınca bakacağız.
Kromozon nedir senin ilk değil sanırım
İlk tüp bebek tedavisi için kromozon istemiyorlar diye duydum
Yada 30 yaş üstü olanlarda genetik testi yapılır diye duydum krmozon da genetik sanırım
Canm benim yaşım 25
Eşim 31
Aşılma yapamdim
İlk denemem olacak tüp bebek tedavisi için de temmuz ayında inşALLAH başlayacağım aşılama için yeterli bulmadı onun için hiç aşılma yapmadan tüp bebek düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…