Dediğiniz gibi mail attım.Asistani kubra hanim
Merhaba cnm hadi bakalim hayirli olsun tedavinMerhaba arkadaşlar, rubella igg pozitif çıktı Ayşe hocaya mail attım adetin ikinci günü gel dedi
Amin inşallah lütfen hep haberleşelimMerhaba cnm hadi bakalim hayirli olsun tedavin
Aynen cnm simdi tedavin nezamanda baslicak tahminen bende tranferimi oldum test gununu beklemedeyim insallahAmin inşallah lütfen hep haberleşelim
Aynen cnm simdi tedavin nezamanda baslicak tahminen bende tranferimi oldum test gununu beklemedeyim insallah
5 mayis test gunum insallah kendiliginden kalirsin cnm senin ne sikinti vardida tup bebek dendiNe zaman test yapacaksin? Kendinj nasil hissediyorsun ?? İnşallah tutunacaktir sana
Benim adet günüm sat tarihin belirsiz her an olabilir diye bekliyorum. Regl ikinci günü gidecegim. Ama solda büyüyen yumurtam vardı bu ay Ayşe hoca belki bu ay normal yolla gebe kalabilirsin demişti belki de olmam regli =)
Bir şey kalmamış İnşallah olumlu sonuç alırsin5 mayis test gunum insallah kendiliginden kalirsin cnm senin ne sikinti vardida tup bebek dendi
İnsallah cnm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin seninde yardimcin olsun cnmBir şey kalmamış İnşallah olumlu sonuç alırsin
Yumurta rezervim az. Amh 0.14 yarın kromozom testi yaptircagim Haseki de
Amin canım inşallahİnsallah cnm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin seninde yardimcin olsun cnm
SGK birinci deneme 5250 TL. 330$ embriyo dondurmaArkadaslar fiyat ne verdiler sizlere 2018 yili icin tup bebek varmi yazabilecek
Merhaba cnm malasef sonuc negatif oldu bu seferde nasip degilmis sen ne yaptin cnm tahlillerin sonuclarin nasil nezaman tedaviye basliyorsun
Hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Merhaba cnm malasef sonuc negatif oldu bu seferde nasip degilmis sen ne yaptin cnm tahlillerin sonuclarin nasil nezaman tedaviye basliyorsun
Gecmis olsun cnm bende biraz ara verdim kendimi toparliyorum insallah yazdan snr tekrar baslicamHayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Ben tedaviye ara verdim. Annem rahatsızlandı .
Aynen cnm rabbim dilerse olucak bizdende genetik testler istedi nekadar surede cikiyir ve nerede yaptirdin bilgi verirmisinMErhaba,
Ben genetik sonuçlarımı bekliyorum hala . TSHve folik asit, polen için ilaçlarımı kullanıyorum. Bu arada da kararlaımı kesinleştiriyorum. Çocuğum Olmasını çok istiyorum ama gerçekten elzem bir durum olmadığını kabul ettim sonunda. Allah isterse verir.
Haseki hastanesinde yaptırdım. Genetikteki doktor dosyama ve negatiflerime baktı. 1 test yazılmış ama ben senden iki test isteyeceğim dedi. 1 tanesinin sonucu 1,5 ay 2.sinin sonucu 1 ay sonra çıkar dedi. 2 Mayıs da yaptırdım. bekliyoruz.Aynen cnm rabbim dilerse olucak bizdende genetik testler istedi nekadar surede cikiyir ve nerede yaptirdin bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?