- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Süre aynı olduktan sonra neden bir sürü para dökeceksin ki cnım.. o parayla inşallah bebeğinin bir eksiğini tamamlarsın.. mama sandalyesini falan :)yarın sabah gel dedi bana.bezmi alem de ne kadar ücret çıkarırlar onu da bilmiyorum açıkçası.süreleri de aynı,ben de küçükçekmecedeyim zaten kanuniye gidebilirim
Evet canım doğru söylüyorsun ama bebe sandalyesinden önce tedaviye gidecek paralar.ama Rabbim hayırlısını versin de para kazanılır yeter ki emeğimizin karşılığını alalımSüre aynı olduktan sonra neden bir sürü para dökeceksin ki cnım.. o parayla inşallah bebeğinin bir eksiğini tamamlarsın.. mama sandalyesini falan :)
canım test sonucun çıktı mıAmin inşallah canım ya
Genetik için değil de hormon için açlık hatırlıyorum.. üstünden zaman geçti, öyledir muhtemelen.. ama biz sabah bi hep can havliyle çıktığımız için genelde aç gidiyorum her yere öğlene doğru işler bitince karnım doyuyorEvet canım doğru söylüyorsun ama bebe sandalyesinden önce tedaviye gidecek paralar.ama Rabbim hayırlısını versin de para kazanılır yeter ki emeğimizin karşılığını alalımAyşe hn.8 saat açlıkta yapılmasını istedi testlerin sen de öyle mi yapmıştın canım
Çok sevindim canım. Allah zevkle geçireceğin bi hamilelik , sağlıcakla kucağına alacağın hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahKızlar sonuç pzoitif
Ohh çok şükür çok sevindim canım ben de heyacanla bekliyodum Allah tamamına erdirsin inşallah.sağlıklı hayırlı evlat olsunKızlar sonuç pzoitif
evet en güzeli aç gitmek tok derse çaresi var canımGenetik için değil de hormon için açlık hatırlıyorum.. üstünden zaman geçti, öyledir muhtemelen.. ama biz sabah bi hep can havliyle çıktığımız için genelde aç gidiyorum her yere öğlene doğru işler bitince karnım doyuyor
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sabah beri haberinizi bekliyorumBugün 3 kişi pozitifti diğerleri gormedim
Allah razı olsun Rabbim kucagimiza almayida nasip etsinÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sabah beri haberinizi bekliyorum
hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al insallahKızlar sonuç pzoitif
banada hormon testlerini 8.30-9.30 arasi yaptir demisti ama yarin hastanede randevu, 9.30 da acaba gecmi kalmis oluyorumHormon tahlilleri için uyarılar şunlar
Erken gidin bi 15-20 dk boşluk olursa alırlar geç değil bence yeterli sabah saati olsun yeterbanada hormon testlerini 8.30-9.30 arasi yaptir demisti ama yarin hastanede randevu, 9.30 da acaba gecmi kalmis oluyorum
Erken gidin bi 15-20 dk boşluk olursa alırlar geç değil bence yeterli sabah saati olsun yeter
prolaktin için de geçerli mi bunlarHormon tahlilleri için uyarılar şunlar
Evet, sıkı sütyen prolaktini yükselttiği için gecesi yarım atlet tarzı bir şey takmak faydalı olur ve duş olmayacakprolaktin için de geçerli mi bunlar
sabah gittim hastaneye ne kadar büyükmüş ilk defa gittim.tıbbi genetik bölümünü buldum kaydımı açtırdım saat 8 de doktor yerindeydi zaten.8 tüp kan verdim.dış labaratuara 6 sını götürdüm onlar 10 güne çıkar dediler.diğer iki tüpü sevk kağıdıyla banko da ki kıza verdim hasekiye gidiyormuş zaten.inşallah bir aya çıkar sonuçlar sanırım o sevk edilenler geç çıkıcakSüre aynı olduktan sonra neden bir sürü para dökeceksin ki cnım.. o parayla inşallah bebeğinin bir eksiğini tamamlarsın.. mama sandalyesini falan :)
peki prolaktinde adetli olup olmamak önemli mi?Evet, sıkı sütyen prolaktini yükselttiği için gecesi yarım atlet tarzı bir şey takmak faydalı olur ve duş olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?