Ben de çalıştığım için çok sevindim böyle olmasına çünkü sürekli izin istemek sıkıntı oluyor
diyet ne zamana kadar devam edicek ya da şöyle sorayım değerlerin için ne zaman test yapacaksın ?benim eşim de yıllarca içen birisi olarak bir kaç yıldır çok şükür içmiyor, ramazan ayında bırakmıştı daha kolay olur diye evet zor bırakmak ama bebeğin için dişini sıkmalısın bir süre sonra alışırsın inşallah.çünkü sen sağlıklı olursan bebeğin de sağlıklı olur annesi:)aynen her ne kadar müdürüm sıkıntı yok desede şirketteki diğer insanlar bilmediği için insan kaynaklarından sorun olmaması için boyle erken olması daha ıyı oldu. zaten yumurta toplama ve transfer için izin alacağız... hayırlısı hakkımızda ınsallah... o degılde benı dıyet cok zorluyor bıde sıgarayı bıraktım o cok zorluyoraranızda benım gıbı sıgarayı bırakan varmı
diyet ne zamana kadar devam edicek ya da şöyle sorayım değerlerin için ne zaman test yapacaksın ?benim eşim de yıllarca içen birisi olarak bir kaç yıldır çok şükür içmiyor, ramazan ayında bırakmıştı daha kolay olur diye evet zor bırakmak ama bebeğin için dişini sıkmalısın bir süre sonra alışırsın inşallah.çünkü sen sağlıklı olursan bebeğin de sağlıklı olur annesi:)
büyümesi çok güzel bir gelişme canım belli büyüklüğe ulaştığında toplama yapılıcak zaten.peki kaç tane folikül oluşmuş? kalite nasıl anlaşılır bilmiyorum açıkçası sanırım o embriyodan belli oluyor çünkü döllenen embriyonun kalitesini söylüyorlar.ve embriyonun kaliteli olması yüzde 80 yumurtaya yüzde yirmi sperme bağlı birşeymiş.canim benim diyetisyen eger bu hafta hic et yemezsen 1 tanecik balik vericem dedi.. diyetisyen takibinde oldugum icin o soyleyecek protein testi icin zamani.. bugun yumurtalar buyumus oyle soyledi doktor... bu buyuyen yumurtalarin kaliteli oldugu anlamina gelmez degil mi?
büyümesi çok güzel bir gelişme canım belli büyüklüğe ulaştığında toplama yapılıcak zaten.peki kaç tane folikül oluşmuş? kalite nasıl anlaşılır bilmiyorum açıkçası sanırım o embriyodan belli oluyor çünkü döllenen embriyonun kalitesini söylüyorlar.ve embriyonun kaliteli olması yüzde 80 yumurtaya yüzde yirmi sperme bağlı birşeymiş.
oo maşallah çok iyi sayı inşallah güzelce büyürler:)yan etkilerini bilmiyorum ama normaldir sonuçta hormonlar hızle değişim gösteriyor ben de iğne yaparken hep kasıklarımda birşeyler geziniyor gibi hissediyordum.peki ikinci bir iğne verdi mi?grip için bol bol su iç dikkat et çünkü en hasta olmaman gereken zamandasın yat dinlen inşallah iyi gelir parol..folükür dediğin şey hocanın ultrasonda yumurta gibi gösterdiği şeyler galiba değil mi? Bi tarafta 10 bi tarafta 8 tanemi ne saydı... benle konuşmuyor asistanına tarif ediyor.. banada sadece yumurtaların buyumus dahada buyuyunce toplucaz dedı.. hayırlısı ınsallah... Ama bu gonalf bende duygu durum değişikliklerine sebep oldu galiba:) durup dururken ağlayasım gelıyor bazen deli gibi gülüyorum:) birde grip başlangıcı var suanda hemşireyi aradım parol iç dedı minoset bile yasak şuanda... inşallah cabucak atlatırım... Sende durumlar nasıl? Yarın rahım fılmı var degılmı:)
oo maşallah çok iyi sayı inşallah güzelce büyürler:)yan etkilerini bilmiyorum ama normaldir sonuçta hormonlar hızle değişim gösteriyor ben de iğne yaparken hep kasıklarımda birşeyler geziniyor gibi hissediyordum.peki ikinci bir iğne verdi mi?grip için bol bol su iç dikkat et çünkü en hasta olmaman gereken zamandasın yat dinlen inşallah iyi gelir parol..
evet yarın nasıl olucak bakalım inşallah ağrı hissetmem
bir dahaki kontrolde muhtemelen toplama günü kararlaştırılır mutlu sona az kaldı:)))evet zaten ara ara regl olacakmısım gibi ağrı vardı ılk 2 gun ama sımdı bır agrı yok.. Bugün 2. iğneye başlayacağım. cetrotide e başlıyorum. bunun yan etkılerı varmış Bakalım vurup hemen yatıcam... Bakalım merakla bklıyorum inşallah bir sıkıntı olmaz
bir dahaki kontrolde muhtemelen toplama günü kararlaştırılır mutlu sona az kaldı:)))
Iyi aksamlar canim nasılsın? ben rahim filmi çektirdim ama birseyi doktora sormayı unuttum ilişki vs.yasak demedi hiç kanaman yarın biter dedi bi hafta falan beklesemmi acaba enfeksiyon falan kapmayayim?haydi insallah ya
Iyi aksamlar canim nasılsın? ben rahim filmi çektirdim ama birseyi doktora sormayı unuttum ilişki vs.yasak demedi hiç kanaman yarın biter dedi bi hafta falan beklesemmi acaba enfeksiyon falan kapmayayim?
Bazıları 1 hafta falan yazmış o yüzden sordumiyi aksamlar canim benimde aklimdan sen gectin ama simdi sen yazmissin sevindim senin adinadedigim gibj agrisiz olur demistim walla ben sonrasinu hatirlamiyorum ama bence 2-3 gun o konudan uzak dursan iyi olur tup bebek oncesi birde enfeksiyonla fln ugrasma
Sen yinede tedbiri elden birakma bosver:) walla bende iyiyim cok sukur ignelerimi yaptiriyorum esime.. artik ignelere alistim sadece saatini gecircem diye korkuyorum:) rahat olmaya ve mumkunse bu zamanlari keyifli gecirmeye calisiyorum yoksa cook asiri kafaya takan biriyim..yarin sabah saat 7 de kontrol var bakalim ne olacak:) su ohss mi nedir ondan olmaktan korkuyorum:) birde bugun 7. İgnemi yaptim. Cuma aksamindan beri cetretide i de yapiyorum acaba ne zaman yumurta toplamaya cagirirlar meraktan ölcemBazıları 1 hafta falan yazmış o yüzden sordumechomar in sitesinde korunmanıza gerek yok yazıyor sonradan okudum yine de bir kac gun beklemek iyi olacak Sen nasılsın canım kontrolün ne zaman
Benim eşim de aksine korkar igne yapmaktan Allahtan ben alışkınım yapabiliyorumSen yinede tedbiri elden birakma bosver:) walla bende iyiyim cok sukur ignelerimi yaptiriyorum esime.. artik ignelere alistim sadece saatini gecircem diye korkuyorum:) rahat olmaya ve mumkunse bu zamanlari keyifli gecirmeye calisiyorum yoksa cook asiri kafaya takan biriyim..yarin sabah saat 7 de kontrol var bakalim ne olacak:) su ohss mi nedir ondan olmaktan korkuyorum:) birde bugun 7. İgnemi yaptim. Cuma aksamindan beri cetretide i de yapiyorum acaba ne zaman yumurta toplamaya cagirirlar meraktan ölcem
Benim eşim de aksine korkar igne yapmaktan Allahtan ben alışkınım yapabiliyorumsaatler önemli tabi aynı saat olması lazım.dedigim gibi yarın toplama gününü söyleyebilir bir de çatlatma iğnesi verilecek son olarak o çok önemli dedikleri saatte yapılması lazım ki çatlamadan alsınlar yumoslari insallah ohss olmazsın ya rahat ol keyfine bak güzel olsun hersey
Evet çatlamadan önce alıyorlar yeterli olgunluğa eriştiğinde yoksa folikül çatlar ve karin boşluğuna atılır. Benim genetik sonuçlarım var sırada 1.5 ay da anca açıklanır ve yaptırmam gereken kan testleri.1 ay sonra testlerimi yaptıririm insallah sonra 'da sonuçlarım cikar öyle giderimaaa catlama ignesinin saati oldugunu biliyodumda catlamadan önce toplanmasi gerektigini bilmiyodum:) ayneen keyfime bakiyorum dizi fln izliyorum kitap okumaya calisuyorum:) nette takiliyorum... mumkun oldugu kadar olumsuz hikaye okumamaya calisiyorumSenin simdi rahim filmide cekildi ne zaman gidiyosun doktora:)
Evet çatlamadan önce alıyorlar yeterli olgunluğa eriştiğinde yoksa folikül çatlar ve karin boşluğuna atılır. Benim genetik sonuçlarım var sırada 1.5 ay da anca açıklanır ve yaptırmam gereken kan testleri.1 ay sonra testlerimi yaptıririm insallah sonra 'da sonuçlarım cikar öyle giderim
Inşallah çok heyecanla bekliyorum 2020 bizim yilimiz olacakhaydi hayırlısı inşallah genetik testlerin temiz çıkar da sağlıkla bebişler olur:) bende sabah gittim doktora yine.. benım yumurtalar 15 cm olmuş ben sanıyodumkı sımdıye 17-18 olur ama daha 12-15 arası bısı olmuş... bakalım çarşamba gideceğim tekrardan. herhalde yumurta toplanacaksa çarşamba söyler herhalde hoca degılmı
Inşallah çok heyecanla bekliyorum 2020 bizim yilimiz olacakyumurtalar çok olduğu içindir belki yavaş yavaş buyuyolardir.bence bu hafta söyler diye düşünüyorum çünkü benim son tedavimde 5 mayıs sat.16 mayıs yumurtalar toplanmıştı ama herkesin vucudu farklidir benim genelde 10-12 gun icinde toplanıyordu.senin de adet olalı bir hafta oldu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?