çarşamba günü iğnen varsa eğer perşembe günü çatlatma iğnesi yapsan bence de c.tesi toplanır yumurtaların.ohss yi hiç yaşamadım bilmiyorum inşallahta olmaz o şişlik normal, ki ben bile yumurtlama tarihlerimde aynı şişliği yaşıyorum sen bir de iğne yapıyorsun o kadar yumoş var elbet olacak şişlikBenim sat 24 kasımdı. 25 kasımda iğnelere başladık. Bence bu haftasonu toplanır gibime geldi. Bu Ohss durumu cok fazla yumurta oluncamı oluyıor peki? Ben o durumu anlamadım galıba. Sabahki muaynede küçük küçük nar gibi bisürü yumurta vardı. ve bugun artık karnım çok şişti oturup kalkarken rahatsız edıyorÇarşamba sabah kontrolüm var. bakalım ne olacak bekliyoruz:) ayrıca evet İnşallah 2020 bizim yılımız olacak:)
çarşamba günü iğnen varsa eğer perşembe günü çatlatma iğnesi yapsan bence de c.tesi toplanır yumurtaların.ohss yi hiç yaşamadım bilmiyorum inşallahta olmaz o şişlik normal, ki ben bile yumurtlama tarihlerimde aynı şişliği yaşıyorum sen bir de iğne yapıyorsun o kadar yumoş var elbet olacak şişlik
Evet çalıştığın icin çok iyi olur isin de aksamaz perşembe de transferin olsa 3 gün de yatarsın yine seni yoracak bir is değilse devam edersin insallah yolunda gider herşey.carsamba kontrol var insallah cumartesi bi sorun olmazsa toplanir bencede..cumartesi cok iyi olur bencede.. pazar fln yatarim evde rahat olur.. haklisin sislik normal ama bugun artik aksam uzeri sislikten yuruyemedim:) bide trwfikte kaldim 18:40 da vuracagim igneyi 19:10 da vurdum onada baya gerildim.. neyse su gunler gecseydi hayirlisiylaİnsallah seninde hayirla guzel sekilde gecer
Evet çalıştığın icin çok iyi olur isin de aksamaz perşembe de transferin olsa 3 gün de yatarsın yine seni yoracak bir is değilse devam edersin insallah yolunda gider herşey.
Valla canim sen her ihtimale karşı kuru kayısı ye bence gün kurusu falan.cunku transferden sonra kesinlikle kabız olmaman gerekiyor zaten bol su da içersen birşey olmaz.doktorum bana transferden sonra şurup yazmıştı ama hiç ihtiyacım olmadıinsallah canim yaBakalim carsamba netlesecek hersey... buarada bu igneler kabizlik yaparmi acaba ya
Valla canim sen her ihtimale karşı kuru kayısı ye bence gün kurusu falan.cunku transferden sonra kesinlikle kabız olmaman gerekiyor zaten bol su da içersen birşey olmaz.doktorum bana transferden sonra şurup yazmıştı ama hiç ihtiyacım olmadı
Sabah sabah bu kadar yoğunluk neden acaba.herkes mi çalışıyo o yüzden mi erkene aldı ya da kontrolleri erken yapıp diğer zamanı on görüşme ve işlemlere ayiriyo da olabilirbende doktora sorayim bunu unutmazsam insallah.. inan sabah 7 de randevu oluyor gidiyosun bisuru kisi.. 2 ayri muayne odasi var yanda hasta varken sen girip hazirlianiyosun hemen geliyo yumurtalarw bakiyo kontrol gununu soyluyo ve gidiyo malesef ayse hoca cok yogun.. cars gunu unutmazsam sorayimama sabahlari asiri gergin yogunluktan galiba
Sabah sabah bu kadar yoğunluk neden acaba.herkes mi çalışıyo o yüzden mi erkene aldı ya da kontrolleri erken yapıp diğer zamanı on görüşme ve işlemlere ayiriyo da olabilir
keşke canım o kadar çok istiyorum ki başlamayı ,şu genetikler gelse de hayırlısıyla başlasam:)aklın sürekli bir yerde olduğu için kafanı toparlayamıyosundur sonuçta tedavinin içindesin şu an ve tek bir odak noktan var.olumluları oku sana iyi gelecek şeyleri yap ve bol bol dua .iş açısından iyi tabi çünkü yumurta kontrolü çokta ayrıntı istemiyor basit bir muayene. toplama günü de haftasonuna gelse daha iyi bakalım benim nasıl olucak?işe başlayalı 3.yılım dolucak tedavilere gitti hep izinlerim tatile bile çıkamadım hiçmuhtemelen ön görüşmeler, ameliyatlar ve diğer işlemler için günü boşaltıp bizim gibi kısa kontrolleri de sabahın erken saatine almış olabilir.. neyse en azından işten geri kalmıyosun..ben kontrolden çıkıyorum ve mesaı başlamadan işte olabiliyorum.. bizim işyeri giriş çıkış saatlerine çok takık olduğu için benım için neredeyse 1 dakıkanın önemi oluyor çünkü... keske sende başlasaydın aynı anda bu süreci yürütürdük:) buarada hormonlardanmıdır nedir kafamı toplayamıyoeum sürekli bi unutkanlık yaşıyorum bir de hiç çalışassım yoktüm gün nette olumlu tüp bebek hikayeleri okuyorum:)
keşke canım o kadar çok istiyorum ki başlamayı ,şu genetikler gelse de hayırlısıyla başlasam:)aklın sürekli bir yerde olduğu için kafanı toparlayamıyosundur sonuçta tedavinin içindesin şu an ve tek bir odak noktan var.olumluları oku sana iyi gelecek şeyleri yap ve bol bol dua .iş açısından iyi tabi çünkü yumurta kontrolü çokta ayrıntı istemiyor basit bir muayene. toplama günü de haftasonuna gelse daha iyi bakalım benim nasıl olucak?işe başlayalı 3.yılım dolucak tedavilere gitti hep izinlerim tatile bile çıkamadım hiç
daha önce ameliyat olduğum için anestezi sorun olmaz sanırım.benim de masabaşı ,ofis elemanı olarak çalışıyorum marka patent firmasında daha çok müşteri işlerini takibe dayalı,ön muhasebe kargo vs.hep bende zaten patron hariç 3 kişiyiz.saolsun benim patron da sorun yapmıyor ama dediğim gibi zatEn hep iznimden feragat ettim.bebişler gelsin de işte izin de umrumda değil:)aynen öyle haklısın canım ya.. bende işe başlayalı daha 6. ayım.....ama müdüre anlattım durumumu o da saolsun anlayışla karşıladı... hayırlısıyla bi hamile kalsaydım:) ben bıde müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum aksama kadar masa basındayım... o da daraltıyo benı herhalde... şimdi kontrolleri ayşe hoca sabah yapıyo oyuzden ızn almana gerek kalmaz.. Bitek tedavi ilk günü rapor çıkartmak için, anestesiyle görüşmek için fln baya beklıyosun o gun yarım gün gitmezsın o gun içinde rapor alırsın... bir de yumurta toplama ve transfer ıcın rapor alırsan super olur ınsallah ızınlerınden gıtmez. ve inşallah birdahaki iznin doğum iznin olur ve bebişinle tatile gidersin:) sen ne iş yapıyosun.
Arkadaşlar, bir sayfa buldum eğer ingilizceniz varsa tüp bebek tedavisini tamamladığınız istatiksel olarak yüzde kaç hamile kalabileceğini hesaplıyor... link aşağıda:)
1 tam tedavi döngüsünden sonra ilk bebeğinize sahip olma şansınız:% 46.88. Bu, 1 döngüsü olan 100 çiftin yaklaşık 47'sinin bir bebeği olacağı anlamına gelir. sonuç bu çıktı
daha önce ameliyat olduğum için anestezi sorun olmaz sanırım.benim de masabaşı ,ofis elemanı olarak çalışıyorum marka patent firmasında daha çok müşteri işlerini takibe dayalı,ön muhasebe kargo vs.hep bende zaten patron hariç 3 kişiyiz.saolsun benim patron da sorun yapmıyor ama dediğim gibi zatEn hep iznimden feragat ettim.bebişler gelsin de işte izin de umrumda değil:)
inşaaalllaaah:))senin ne çıktı sonuçhaydı hayırlısı ınsallah olur ıkımızınde:) burada 2020 anneleri sayfasına yazarız:)
eğer bakabilecek birisi varsa çalış tabiki de.benim ki meçhul inşallah bir olsun da:)olmazsa zaten çalışmaya devam mecbur maddi olarak çok külfiyatlı bir iş tüp bebekayneeen bende suan okadar odaklandım kı dedıgın gbı işe odaklanamıyorumayrıca iş umrumda değil ama inşallah bebiş olursa plan çalışmaya devam etmek.. doğumdan sonrada devam etmek olacak.. hayırlısı bakalım inşallah
inşaaalllaaah:))senin ne çıktı sonuç
eğer bakabilecek birisi varsa çalış tabiki de.benim ki meçhul inşallah bir olsun da:)olmazsa zaten çalışmaya devam mecbur maddi olarak çok külfiyatlı bir iş tüp bebek
evet hem yakın hem cumartesi yok ama dediğin gibi boşver iş her zaman olur yavrularımız gelsin önce:)Hayırlısıysa olsun da sağlıkla sıhhaetle çalışmaya da devam edersin problem olmaz:) evin işine yakın mı? Eğer yakınsa ve Cumrtesi çalışma yoksa bence çalışılabilir... neyse şuan bu konuşma için çok erken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?