Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

evet hem yakın hem cumartesi yok ama dediğin gibi boşver iş her zaman olur yavrularımız gelsin önce:)

inşallah ya.. buarada sanrım yumurtalar cok buyudu 2 gundur aksama dogru karnım cok sisiyor ve yurumekte zorlanıyorum bakalım yarın yumurta toplama tarihi belli olabilir çok heyecanlı:)

inşallah ya.. buarada sanrım yumurtalar cok buyudu 2 gundur aksama dogru karnım cok sisiyor ve yurumekte zorlanıyorum bakalım yarın yumurta toplama tarihi belli olabilir çok heyecanlı:)
ohh o zaman yumoşlar büyüdü demek ki:)evet bir o kadar stresli ama heyecenlı zamanlar sen heyecanın tadını çıkarmaya bak.inşallah o güzel haberi vericeksin bu ay ben hissediyorum:))

ohh o zaman yumoşlar büyüdü demek ki:)evet bir o kadar stresli ama heyecenlı zamanlar sen heyecanın tadını çıkarmaya bak.inşallah o güzel haberi vericeksin bu ay ben hissediyorum:))

haydi hayirlisi insallah ya Yani kebdimi cok kaptirmamak istiyorum tutmama ihtimalide var.. hep aklimda ya yumurtalar kalitesizse ya saglam embriyo cikmazsa... bugun bi yazi okudum kendinizi cok umutlandirmayin diyo:) bendr oyle yapiyorum:) ama guzel hislerin icin cok tesekkur ederim

Umutlanicaksin tabiki umudumuz olmasa emin ol bu tedavi çekilmez sadece şunu unutma olmasa da bu bir son değil.ben de 3 kez kötü haber aldim ama dibe vurduktan sonra yine öyle bir kalkiyosun ki o çukurdan Rabbim saglik versin herşey hakkimizda nasil güzel olacaksa öyle olsun

Ve sakin olumsuz düşünme o kadar pozitif alan insan var neden biri de sen olmayasın böyle düşün

Ve sakin olumsuz düşünme o kadar pozitif alan insan var neden biri de sen olmayasın böyle düşün

Yaaa aksam aksam cok iyi geldi yazdiklarin Allah razi olsun İnsallah herkes emeginin karsiligini alir ve herkes pozitifi gorur:) tamam haklisin pozitif olacagim ama bu hormon igneleri beni mahvetti bugun isyerinde arkadasin saka yollu ustume geldi ve oturup agladim normalmi bu? İgneler yaparmi boyle seyler

Igneler tabiki yapar canim ve de şuan bir tedavi icinde olduğun icin çok daha duygusalsin,ben de öyleydim isyerine gittiğimde sanki bana tavır alınıyormuş gibi hissetmeler,herşeyi üstüne alınmalar falan cok normal ama gecicek emin ol .hem fiziken hem ruhen bir savaş bu ve azmin sonubzafer olucak

Doktorlara kalsa hiçbirşey sıkıntı yapmıyor halbuki normal yumurtlamamızda bile hormonlar tavan yapıyor ki bir anda bu kadar yumurta oluşup büyümesi etkiler bence:)o iğneyi ilk defa duyuyorum ne içinmiş peki?evet bu süreçler yorucu ama kontrol için şart. eşin neden istemiyordu normal yolla olur diye mi?

Doktorlara kalsa hiçbirşey sıkıntı yapmıyor halbuki normal yumurtlamamızda bile hormonlar tavan yapıyor ki bir anda bu kadar yumurta oluşup büyümesi etkiler bence:)o iğneyi ilk defa duyuyorum ne içinmiş peki?evet bu süreçler yorucu ama kontrol için şart. eşin neden istemiyordu normal yolla olur diye mi?

Aynen haklısın ama ben buara herseye gözlerim doluyor:) iğne luveris 75 miş ya:) eşim 3yıldır çocuk olmamasına ragmen istemedi kendi kendine olur bekle diyordu.. çünkü gittiğimiz bütün doktorlar bize sizde hiç bi sorun yok diyorlardı... bence sebepsiz infertiliti yok.. sebebi bulunamayan var..mesela bizim durumumuzda yıllarca sebepsiz infertilite dendi.. eşimde birşey yok bende hiç birşey yok görünüyordu ama Ayşe hoca kontrol ettiğinde rahim şekli bozuk ve tüplerinde yönü farklı olarak gördü.. buyüzden normal yolla olamıyordu yanı.. eşimi tüp bebeğe nasıl ikna ettin dersen.. 3 yıldır gitmediğimiz doktor kalmadı.. hem yaşlanıyoruz hemde benım bobrekler ilerde daha kötü duruma düşebilir dedım.. ve tüp bebek görüşmesine gitmeye razı ettım. 3 yerle görüştük.. Aslında ben şişli memorial istedim ama orada hem semra hoca birebir ilgilenemiyor hemde gidip gelmesi zor diye görüşmeye gitmekten vazgeçtik.. diğer 2 görüşme zaten felaketti.. en iyisi yine Ayşe hocaydı:)

doğru doktora denk gelmek çok önemli canım.rahim filminde mi belli oldu bu sorunlar?iyiki de ikna etmişsin zaman öyle hızlı geçiyor ki beklemek fayda etmiyor giden yine bizden gidiyor.özellikle kadın olunca zamanın yaşın değeri haliyle daha önemli .ayşe hoca da memorial şişli de 2 yıl kalmış.semra kahramanı da duymuştum ama nedense hiç görüşme eğiliminde bulunmadım.bahçelievler memorialle görüşmüştüm fiyat fazla gelmişti.sen de raporlu mu yaptırıyosun?

aslında şöyle.. biz evlendıkten sonra çocuk istemedık sonra böbrek hastalığım ortaya çıktı ve doktor 1 tane cocuk yapsanız ıyı olur yada hıc yapmayın dedı.. sonra bız bekledık bi 6 ay ve doktora gıttık. gittiğimiz doktor klomen basladı. klomenı ıctım ve hcbısı olmadı. 2 ay sonra bı arkadasım yumurta takıbıyle hamıle kalmıştı..onun doktoruna gıttım. o doktor normalde medıcalpark b.evlerden güngören hastanesine geçmiş. Bende gittim orada hıkayemı dınledı ve oda klomen ve çatlama iğnesi verdı bıde rahım fılmı cektırdı.. hocanın başı okadar kalabalıktıkı fılmın sonucuna baktı tupun bıtanesı kıvrımlı şekilde geliyor..2-3 ay deneyelım ve laparoskopi yapalım dedı.. ama ben hastaneyı ve doktorun ekıpmanını begenmedıgım ıcın oraya gıtmekten vazgectım ve sonrasında özel muaynehanesı olan bı doktora gıttım. Bu doktor annemın ve bızım gelinin doktoruydu ve infertilite yumurta takıbı konusunda çok iyiydi.. ordada bı 5-6 ay oyalandıktan sonra artık bana senın bı sorunun yok bekle kendılıgınden olur dedı.. ayrıca bu doktor rahım fılmıne bakıp hıcbısı yok demıştı.. neyse bı 6 ay daha bekledıkten sonra sonunda eşimi tup bebege ikna ettikten sonra bezmıaleme bahcelievler medicanaya on görüşmeye gittik.. ikisininde muayne ve görüşme andaki tespitlerini begenmeyınce oralara gitmekten vazgectim.. Bezmialem tamamen paralı devlet hastanesi... yanı paranla ancak bu kadar rezil olabilirsin.. Medicanadaki doktorda bi muayne ettı ve yarım yamalak dınledi hemen sende pcos var dedı.. onuda karnımın yağlanmasından ve mınık mınık yumurtalarım vardı oradan karar vermış ama ben 31 yasındayım 15 yıldır regl oluyorum 1ay bıle gecıkmesı bırak olmamasını... oyle işte.. sonra ayşe hocaya gittik butun tahlillerle.. baktı ınceledi not aldı. Rahım fılımını ınceledi fotosunu çektiler orada işte soyledı rahmın dar diye.. aslında daha once muayne eden doktorlarda rahmın ters dıyolardı ama aslında t-shape mış... ve diğer doktorun dediği gibi tuplerinde şekli bozukmuş.. ayse hoca ameliyat edelim ama ya sonra kendiliğinden olmazsa yıne tup denıceksın.. sımdı en iyisi tup deneyelim boşuna ameliyat edip narkoz vermeyelim dedi.. cunku bobrekte sıkıntı olduğu için narkoz bana pek uyguun degıl... öyle işte.. yaklaşık 2,5- 3 yılda yaşadıklarım bunlardı.. inşallah bu son olur

Canımm inşallah hayırlısı ile Rabbim emeklerinin karşılığını versin , çok sabır gerektiren bir yoldayız.seni öyle iyi anlıyorum ki.biz de 5 senedir aynı sürecin içindeyiz.eşimin kullanmadığı ilaç kalmadı.profesöründen tut aktarına kadar.şuan da ilaç takviyesi alıyor.binlerde olan sperm sayısı 55 milyonlara çıktı.sonra tekrar düştü vs.en son 2 milyondu yine.en azından tüp bebek tedavisi bitene kadar kullanayım dedi.bana kalsa boşver kullanma diyorum.eşimin bu uğurda yapmadığı kalmadı.harcadığımız paraların haddi hesabı yok.duyduğum her hamile haberinde hüzünleniyorum , ne kadar dirayetli olmaya çalışsakta bir yerde sabır tükeniyor.2017 de çapa ya gittik.testler vs.2018 e gün verdiler.ilk denememizi yaptık olmadı.1 sene sonraya dondurulmuşlarım vardı o da olmadı.en son özelde yapalım dedik paralı olunca belki ekipmanlar daha iyidir ve oldu ilk defa hamileydim o an bile inanamamıştım.hayatımda o sonucu aldığımdaki halim kadar hiç heyecanlanmamışımdır.ama nasip değilmiş mutluluğumuz uzun sürmedi.şimdi de bakalım yeni bir hikaye beni bekliyor neler yaşayıp göreceğiz

sizin de hikaye bizim gibi uzunmuş.. bence sımdı genetik testlerinden sonra sonuçlara göre Ayşe hoca en iyi tedaviyi uygulayacak ve en sonunda bebişine kavuşacaksın..bak hamile kalabiliyormussun en azından onu görmüşsün bence o da birsey.. Dualarım senınle inşallah bebişin olacak:) buarada bana rapor aldınmı dıye sormussun evet malesef aldım cunku tüplerdeki şekil bozukluğu yüzünden aşılamada yapılamıyor bana normal yollarla da olmadığı için rapor verdi.. sanada verir kolaylıkla.. daha önce rapor almışmıydın? 3 defa rapor alma hakkımız varmış cunku

İnşallah dualarımız kabul olur:))evet çapa da 1 kere kullandım.yanlış hatırlamıyosam raporlu 6750 tl dediler acaba 2020 de değişirmi ki?ödeme nasıl yapılıyor ben daha önceklerde hep yumurta toplama günü ödeme yapmıştım

canım burada fıyat konustunuz mu? Aralıktan sonra fıyat artcak demışlerdi. Senın bır sonrakı muaynen ne zaman? Bence aralık bıtmeden gıt görüş o fıyatta sabıtle.. buarada o fıyat sadece tup bebek fıyatı ustune ilaç parası artı ek ücretler çıkıyor.. yanı aslında toplamda 10 bini buluyor gıbı... yeterki olsunda artık 10 bini gözü görmüyor ınsanın... aslında suanda düşündümde bi iphone parasıymış:) neyse önden 1500 tl alıyolar sonra geri kalan parayı yumurta toplama günü alıyorlar... haydı hayırlısı bakalım

telefonda sormuştum 6750 tl dediler,ilaçlar da 1000-2000 arası dediler ama ayşe hocayla hiç konuşmadık zaten bir sürü test verdi,sonuçlara bakalım ona göre tedaviye başliycaz dedi.telefonla arayabilirim aslında bilgi almak için çünkü sadece ücret için gitmem mantıksız olur

1500 ilaç parası mı peki?kalanı ne kadar ödeyeceksiniz

1500 ilaç parası mı peki?kalanı ne kadar ödeyeceksiniz

yok canim benim ilaclar zaten raporla 1500 tl tuttu.. geri kalani normal tup bebek ucreti uzerine 1400 tl eklendi O da sperm ayristirma yontemi icin bide1700 tl mi ne dondurma ucreti alacaklar..ama 1700 tl yi yumurta toplamadan sonra alinacak..telefonda ucret soyluyolarmiydi ya benim hic sormak aklima gelmemisti gerci :) tabiki telefonla sorman mantikli sirfucret icin gitmektense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…