Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Ben medicanada ışık beye gidiyordum. Işık üstüner o kadar iyi bir insan ve iyi bir doktor ki anlatamam.. kürtajımı Metin beye yaptırdı onun eli çok iyi dedi ve Avusturya da öğrendiği teknikler var dedi. İkinci kürtajdan beni kurtardı.. parayı hiç düşünmez, düşük haplarıyla onun takibinde düşük yaptım. İkinci dış gebeliğimde Ankaradaydım bana netten doktor buldu.. hayatımda tanıdığım en iyi insan.. Brüksel tüp bebek merkezine ben de gittim biraz soğuk evet ama o adam da histereskopi ve rahimle ilgili çok uzman bir doktormuş camım. Sana ne dedi bu sorunu halledebilirim dedi mi? Aslında yönlendirme yapmaları da yeterli.. rahmini kontrol edebildi mi . İyi bir şeyler söyledi mi

Canım göbek ve koldan ben bacak olur mu diye sormuştum vurma dediler ama burda vuranlar var gördüm.
Yalnız biraz yakıyor yavaş yavaş bastır ilacı öyle daha iyi oluyor. Dayanamazsan bir kere de hızlı vur farkına bakarsın.
Tüp bebek iğnelerinden farklı yani .. istersen ilk seferde eczanede yaptır. Ben öyle yapmıştım..

Drunuz hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Keşke ben de gitseydim ona. Adam Rahim konusunun geri dönüşümüz olduğunu bilerek başka Dr a yönlendiriyor. Ne kadar etik bir hekim. Aynısını Semra hanımdan görünce de hayran kalmıştım. Kendi de histereskopi yapıyor ama benim durumum hassas diye bu konuda uzman olan birine yönlendirdi. Aklımda olsun doktorun. İyi bir Dr a ihtiyacım var. Histereskopi mi yaptı Yücel bey, rahim y şeklinde imiş genişletti ama bendeki şansızlık ya Rahim alt kadranı kısmen yapışık kaldı. Onun için de beni 2 defa açtı Yücel bey. Hsg çektirmedim ama eminim hala öyledir. Bu sefer ben suçlandı dokumun yanıtı iyi değilmiş ona göre.

Canım burada bir makalede okumuştum galiba .. tabii tam araştırmadım ama senin için araştıracağım.
Rahim içi dokusunu en iyi civanperçemi onarıyormuş.. benim bir arkadaşımın 40 yaşında bir tümör yüzünden rahminin büyük bir kısmı alınmıştı rahim kendini toparlayan ve onaran bir organ demişti. Doktoru öyle söylemiş
İnşallah seninki de doğal süreçte kendini iyileştirir. Hiç canını sıkma canım..

hastaneden haber var mı canım?ağrın azaldı mı bu arada nasıl oldun?

canim cok sukur bugun daha iyiyim ayagimin altina sicak su torbasini koydum yatiyorum ole yarin insallah ise gidebilirim.. bugun hastaneden aradilar 18 yumurta gelismis cikmis 16 si dollenmis gun gun aricqz dediler bu 16 dan daha dusermi sayi sanki arayan embriyolog 5-6 tane en iyi embriyoyu dondurcaz dedi insallah cok dusmez bu sayi

Cok sukur insallah daha da iyi olursun canim16 sinin döllenmesi coooook iyi bence maşallah.sayi düşebilir de düşmeyebilir de kesin bir cevabi yok ki bunun gelişimlerine bagli.ama bence mutlu ol ne güzel çıkmış sayı döllenmiş çoğu.yarin ararlarsa sor bakalım neden 5-6 dediğini?belki öngörüde bulunmuştur eğer 5.gun donduracaklarsa sayı düşebilir de belki gelişimleri devam etmez diye.benim de en son 7 yumurtam toplanmıştı ama 2 tane transfer edildi geriye de hiç bişey kalmadı.hersey kaliteye bağlı yani.

haydi hayirlisi insqllah bakalim yarin aradiklarinda sorarim.. bugun sok oldum hic beklemedigim saatte aradilar biside sorqmadim anlamadim zaten sadece yazdiklarimi dediler... bakalim ne olacak sagliklq yumurtalarda olsaydi bi

haydi hayirlisi insqllah bakalim yarin aradiklarinda sorarim.. bugun sok oldum hic beklemedigim saatte aradilar biside sorqmadim anlamadim zaten sadece yazdiklarimi dediler... bakalim ne olacak sagliklq yumurtalarda olsaydi bi
Ilk deneyimin olduğu icin anlamaman normal sadece 18 yumurtanın dollendigini ve 5-6 tanesinin çok kaliteli olduğunu söylemişler.ama söyle bir şey var belki diğerleri de gelişimlerini sağlam ilerleticek o yüzden dediğin gibi hayırlısı.Rabbim emeklerinin karşılığını versin.yarin daha detaylı bilgi alirsin içini ferah tut bol dua etmeyi de ihmal etme.hz zekeriyyanin duasi var onu oku bir de meryem suresi

Allah razi olsun hayirlisi olsun insallah hakkimizda:) senin sonuclar ne zaman cikiyor? Belki ikimiz ayni zamanda transfer oluruz

Allah razi olsun hayirlisi olsun insallah hakkimizda:) senin sonuclar ne zaman cikiyor? Belki ikimiz ayni zamanda transfer oluruz
Geçen hafta aradim ayın 12 sinde arayın dedi pıhtılaşma ile ilgili olan erken çıkacaktı.kromozomda ondan 15 gün sonra insallah bu ay sonunda çıkmış olur temennim o yönde.normalde en geç sonuç icin 13 ocak yazmışlar öyle olursa benim tedavim şubat başında başlar tabiki bir terslik cikmazsa

sonuclar sağlıkla güzel olarak çıksında.. geç olması önemli degıl hem yaşın daha küçük:) benım bı arkadasım vardı normal yolla hamıle kalıp kalıp çocugu dusuyodu sonra genetik test yaptırdılar ve ilaç içtiler... o ilaçlardan sonra kız hamıle kaldı ve doğurdu hatta 1 yasına girecek cocugu:)

Evet önemli olan güzel bir sonucun çıkması zaten 1 ayı devirdik kaldı en fazla 1 ay.eşimde sperm problemleri olduğu için çapa da yaptırmıştı onda sıkıntı çıkmadı.bakalım benim sonuçlar nasıl gelecek biyokimya testlerim çıkmıştı ayşe hoca sorun yok dedi.bazen adetim çok pıhtı pıhtı geliyor pıhtılaşmayla alakası var mıdır bilmiyorum ama merakla bekliyorum

rabbim yeterki ol desin olur.benim eşimin halası da sürekli hamile kalıp düşürüyormuş çift rahimliymiş kadın yapmadığım şey kalmadı , kafam kaşınana kadar banyo etmiyodum yatıyodum diye anlatıyor.8 yıl sonra ilk kızına hamile kalmış , bu da düşsün istiyormuş sağlıksız olucak yine düşecek en azından büyümeden düşsün diye ama sağlıklıca doğmuş sonra bir kızı daha oldu.şimdi liseye gidiyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…