Canım bugün dualarım seninle insallah guzel geçer işlem Rabbim yardimcin olsun
Doktora bilgi ver yine de canim şişlik var falan diye.neden rahim dinlendirme yapacak ki ve neden yapiyo acaba bana da mı öyle yapar.yumurta sayın iyi çıkmış insallah kalitelidirlerAllah razi olsunTesekkurler guzel dualarin icin:) ya islem cok kolaydi ama suanda karnim sis ve biraz agriyo sanki gaz ageisi gibi.. insallah ohss fln degildir.. 23 tane yumurta toplanmis bakalim pazartesi soyleyecekler ne oldugunu... ama rahim dinlendirme yapilacak yani haftaya transfer yok.. carsambada randevum var bakalim ne olacak.. senin sonuclar cikmadi degil mi daha
Doktora bilgi ver yine de canim şişlik var falan diye.neden rahim dinlendirme yapacak ki ve neden yapiyo acaba bana da mı öyle yapar.yumurta sayın iyi çıkmış insallah kalitelidirler
Benim birinde 9 diğerinde 7 yumurtam olmuştu.sanırım az olduğundan dolayı çok karin agrım olmamistiYani ohss riskine karsi dedi doktor Cunku zaten cok fazla yumurta toplandigi icin rahim dinlendirme daha iyi olur dedi..insallwh kaliteli guzel yumurta olursa dollenirse 2 adet sonrasi transfer edilecek.. bence daha iyi oldu cunku dunden beri hala toparlanamadim.. bide bunun ustune transfer zor olabilirdi..eger hersey yolunda olursa 1,5 ay sonra transfer olablir..senin daha once yumurta toplama isleminde kac yumurta toplanmisti? Boyle uzun sureli karin agrisi oldumu?
Benim birinde 9 diğerinde 7 yumurtam olmuştu.sanırım az olduğundan dolayı çok karin agrım olmamisti
Merhaba..on görüşme 1 saat sürmüştü bizim.yaş evlilik yılı vs.den başlıyor yapıldıysa tedaviler,tedavilerin sonucu kac yumurta çıktığı yapılmış olan eski testlerin kontrolü yapılıyor.muayene yaparsa da ücretsiz.Rica ederimMerhaba. Yarın Ayşe hanım için ön görüşme randevum var. Ön görüşme ne kadar sürüyor? Neler konuşuluyor? Ücretsiz dediler ama Dr muayene etmek isterse ücret alınıyor mu? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
Muayeneye başka bir Dr mu hazırlıyor? Çok teşekkürler.Merhaba..on görüşme 1 saat sürmüştü bizim.yaş evlilik yılı vs.den başlıyor yapıldıysa tedaviler,tedavilerin sonucu kac yumurta çıktığı yapılmış olan eski testlerin kontrolü yapılıyor.muayene yaparsa da ücretsiz.Rica ederim
Yavrular icin bir sağlıklı yumurta bir sağlam sperm yetiyor ama denk getiremedik olsunonemli olan saglikli yumurta olmasi zaten cok olmasi ohss riskini arttiriyo ondan dolayi transferi erteledi.. zaten doktor topladik ama bakalim saglikmi bakicaz dedi..insallah da bu agriyi cekmezsin cok fena cunku:) insallah ohss de olmam cok fena cunku.. bu karin agrisi da bikac gun surermis
Ayşe Hn.muayene ediyorMuayeneye başka bir Dr mu hazırlıyor? Çok teşekkürler.
Yavrular icin bir sağlıklı yumurta bir sağlam sperm yetiyor ama denk getiremedik olsunikisinde de bu ağrıyı çekmedim insallah senin de geçer ağrıların bi an önce toparlanirsinda sağlıcakla olur transferin
Merhaba. Yarın Ayşe hanım için ön görüşme randevum var. Ön görüşme ne kadar sürüyor? Neler konuşuluyor? Ücretsiz dediler ama Dr muayene etmek isterse ücret alınıyor mu? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
Teşekkürler. Hatta eşimin kimlik fotokopisini de istediler. İlk tedavim değil. 3 negatif im var. Ben zor bir hastayım. Kürtajdan hasar görmüş ve kalınlaşmayan bir rahmim var. Şişli memorialde tedavi görüyorum. Ayşe hanım da daha önce Semra hocanın yanında çalışmış. Bana yapılacak birşey yok ama ondan da görüş almak istiyorum.ben baska doktorlarlada on gorusme yapmistim.. ilk gorusmede mutlaka evlilik cuzdanini fln gotur.. gercekten ayse hoca asiri derecede ilgileniyor ve ailedeki butun genetik Hastaliklari fln soruyor eski testlerine bakiyor hatta vajinal muayne yapiyor.. eger testlerin eskiyse yeniden test istiyor mutlaka ve medipolde yapmasanda olur diyor ben buna cok sasirmistim.. ama istedigi testlerin icinde amh oluyo ve onu devlet hastanesinde yapmiyolar ben mecbur medipolde yaptirmistim... ilk tup bebek denemen mi?
En hayırlı zamanda olsun insallah insan böyle olunca sabırsızlanıyor dimi insallah yarın güzel haberler alirsin☺karin agrisi icin ilaç falan yazıldı mi bu arada rapor aldın mı yoksa ise gidecek misin?insallah saglikla gelisir embriyo olurGuzel olur dedigin gibi adedi degil saglikli olup olmamasi..transfer en erken sanirim ocak sonu olacak... heyecanla bekliyorum:) ama su karin agrisi gecseydi iyiydi ya
Rabbim bütün zorlukları kolaylaştırandır.insallah bol dua ile bütün olumsuzlukları kafanızdan atarak yarin on gorusmenize gidin.eminim bir çıkar yol.vardirTeşekkürler. Hatta eşimin kimlik fotokopisini de istediler. İlk tedavim değil. 3 negatif im var. Ben zor bir hastayım. Kürtajdan hasar görmüş ve kalınlaşmayan bir rahmim var. Şişli memorialde tedavi görüyorum. Ayşe hanım da daha önce Semra hocanın yanında çalışmış. Bana yapılacak birşey yok ama ondan da görüş almak istiyorum.
En hayırlı zamanda olsun insallah insan böyle olunca sabırsızlanıyor dimi insallah yarın güzel haberler alirsin☺karin agrisi icin ilaç falan yazıldı mi bu arada rapor aldın mı yoksa ise gidecek misin?
Teşekkürler. Hatta eşimin kimlik fotokopisini de istediler. İlk tedavim değil. 3 negatif im var. Ben zor bir hastayım. Kürtajdan hasar görmüş ve kalınlaşmayan bir rahmim var. Şişli memorialde tedavi görüyorum. Ayşe hanım da daha önce Semra hocanın yanında çalışmış. Bana yapılacak birşey yok ama ondan da görüş almak istiyorum.
Amin, teşekkür ederim. Benim durumunun tedavisi yokmuş. Yumurta kalitesizliğine sperm sorunlarına çözüm var ama bu duruma yok maalesef. Aslında tükendim. Tedaviye mecalim de yok. Sürekli hormon almak, her duyduğumu denemek ve Dr Dr gezmekten yoruldum.Rabbim bütün zorlukları kolaylaştırandır.insallah bol dua ile bütün olumsuzlukları kafanızdan atarak yarin on gorusmenize gidin.eminim bir çıkar yol.vardir
Inşallah ya seninki de biter bi an önce.nasil bi ağrı peki adet sancı gibi miayse hoca normalde ise gidersin dedi ama benim karnim cok agriyo yarin icin rapor alacagim..yatarim evde insallah duzelirim.. insallah sen boyle agri cekmezsin
Allah yardımcın olsun herkesin sınavı farklı.kaderimiz biraz da çabamıza bağlı.elimizden geleni yapıcaz gerisi tevekkül.kurtajin kötü yapıldığı icin mi böyle oldu peki?Amin, teşekkür ederim. Benim durumunun tedavisi yokmuş. Yumurta kalitesizliğine sperm sorunlarına çözüm var ama bu duruma yok maalesef. Aslında tükendim. Tedaviye mecalim de yok. Sürekli hormon almak, her duyduğumu denemek ve Dr Dr gezmekten yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?