Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

cnm ben tedaviye basladigimda sadece 3 yumurta gorunuyordu sonrada 15 yumurta topladi merak etme onlar ilaclarla cogaliyor senin yasin genc kaliteli kaliteli yumurtalarin olsun insallah
İnşallah xnm ya moralim bozuldu yumurta rezervim çok azmış erken menepoza girme olasılığın çok yüksek dedi 39 40 yaşında girebilirmişim.Çocugu buraktım ona üzüldüm çok.İlaçlara başladım bakalım salı günü kontrolüm var ne olacak görücez.İnşallah mutlu sonla biter.

Hic bozma moralini bebisin duzeltir hormonlari benim butun ailemin menopoz yasi 35/40 arasi giriyorlar ben neyapayim yasim 36 korkma rabbim ne isterse o 10 sene sonrasini dusunme yeme icmene dikkat et kaliteli yumurtalarin olsun insallah

Canım kusura bakma epeydir yoktum buralarda. Eşimden sperm sorunu vs yok, benim yaşım 31, Amh 1.54 yani rezervim az. Daha önce tüp denemedik.1 buçuk yıl önce kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım. İkiz gebelikti ama 11. Haftada gelişimleri durduğu için kürtaj oldum.

Hic bozma moralini bebisin duzeltir hormonlari benim butun ailemin menopoz yasi 35/40 arasi giriyorlar ben neyapayim yasim 36 korkma rabbim ne isterse o 10 sene sonrasini dusunme yeme icmene dikkat et kaliteli yumurtalarin olsun insallah
inşallah cnm her şey güzel gider sen ne durumdasın doktor ne dedi bebiş için.

3.ve 4. Tahlilleri istedi 3. Dun yaptirdik oda guzel cikti sonra diyerini yaptircaz hersey yolunda giderse keseyi gormek icin redavu verecekler mis cnm
Hayırlıs olsun cnm tekrar tek seferde hallettin ne güzel darısı başıma inşallah.Bu ay olmazsa ara vermek zorunda kalıcam çünkü tedaviye artık ne olur bilmiyorum sonra

Hayırlıs olsun cnm tekrar tek seferde hallettin ne güzel darısı başıma inşallah.Bu ay olmazsa ara vermek zorunda kalıcam çünkü tedaviye artık ne olur bilmiyorum sonra
Şükür olsun verene cnm insallah darisi butun isteyenlere sen simdi bu ayi dusun ve bu ay olacakcakmis gibi dusun gerisini sonraya birak once sen inan olacagina oyle hazirla hep kendini insallahta olucak

Şükür olsun verene cnm insallah darisi butun isteyenlere sen simdi bu ayi dusun ve bu ay olacakcakmis gibi dusun gerisini sonraya birak once sen inan olacagina oyle hazirla hep kendini insallahta olucak
Olumlu olmaya çalışıyorum ztn sürekli yarın kontorlüm var merak ediyorum ne olacak.2 tane iğne oldum 3. olucak bugün.Sende bi değişiklik fln olmuş muydu ilaçlardan dolayı benim sadece biraz midem bulanıyor onun dışında hiç bişey olmadı.Dün hatta tekrar baktım ben dedim iğneyi mi yanlış vuruyorum acaba.

Bendede hafif bi bulanti yapmisti onun dişinda bi değişiklik yoktu bide CNm ikinci üçüncü muaynende yumurta sayisi cogalir insallah

Önemli değil canm üzülme dua et herşey güzel olacak rubella igg testi istemiştir senin ne durumda rubella testlerine bakıp yazar misin

Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan sayımı hormon testi vs isteniliyor
Ve İÇİNDE RUBELLA İGG de oluyur ve RUBELLA İGG çok önemli bebek için sizin ne çıktı herkez yazabilir mi ?
Benim rubella igg negatif olduğu için aşı
Oldum
İkinci aşımı 7 martta olacağım inşallah
Tabi bu arada bu rubella igg negatif olanlar 3 ay korunup 4 ay sonra tedaviye olunuyor ayse doktorum dedi

Selam kızlar. Tam 2 senedir medipol de tedavideyim aylarca yumurta takibi yaptırdım temmuzda aşılama denedik olmadı kasım da tüp e başladık Ayşe hocayla yumurta 30 tane olunca donduruldu transfer ocağa kaldı fakat 1. Denemem olumsuz oldu. 2. Denemeye nisan gibi dondurulmuşlarla tekrar başlıycam. Embriyo iyi kalite olmasına rağmen başka bi sıkıntı olmamasına rağmen tutmadı. Ama Ayşe hocama güveniyorum yine de. İnşallah tez zamanda hepimiz mutlu haberi alırız

30 tane çok ve çok iyi nenden tutmadı acıklama yapamdimi

Aşılama yaptığına göre demek eşinin sprm sayısı ve hızi morfelijik iyi ki aşılma demiş
Ben aşılma yapmadan tüp bebek tedavisi önerdi ayse hocam
Sizin sprm testi nasıldı acaba ?
Birde kaç yaşındasın ?
Birde sende sıkıntı var mı?

30 tane çok ve çok iyi nenden tutmadı acıklama yapamdimi
Her şey çok normal bende hiç sıkıntı yok fakat olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 buçuk sene önce değerleri normal. Hatta Ayşe hocaya göre çok iyi. Bende 27 yaşındayım. Ama kısmet değilmiş hatta bize bi daha aşılma dedi ama tüp istedik biz olmadı. Bu sefer 2 embriyo istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…