İnşallah xnm ya moralim bozuldu yumurta rezervim çok azmış erken menepoza girme olasılığın çok yüksek dedi 39 40 yaşında girebilirmişim.Çocugu buraktım ona üzüldüm çok.İlaçlara başladım bakalım salı günü kontrolüm var ne olacak görücez.İnşallah mutlu sonla biter.cnm ben tedaviye basladigimda sadece 3 yumurta gorunuyordu sonrada 15 yumurta topladi merak etme onlar ilaclarla cogaliyor senin yasin genc kaliteli kaliteli yumurtalarin olsun insallah
Hic bozma moralini bebisin duzeltir hormonlari benim butun ailemin menopoz yasi 35/40 arasi giriyorlar ben neyapayim yasim 36 korkma rabbim ne isterse o 10 sene sonrasini dusunme yeme icmene dikkat et kaliteli yumurtalarin olsun insallahİnşallah xnm ya moralim bozuldu yumurta rezervim çok azmış erken menepoza girme olasılığın çok yüksek dedi 39 40 yaşında girebilirmişim.Çocugu buraktım ona üzüldüm çok.İlaçlara başladım bakalım salı günü kontrolüm var ne olacak görücez.İnşallah mutlu sonla biter.
Canım kusura bakma epeydir yoktum buralarda. Eşimden sperm sorunu vs yok, benim yaşım 31, Amh 1.54 yani rezervim az. Daha önce tüp denemedik.1 buçuk yıl önce kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım. İkiz gebelikti ama 11. Haftada gelişimleri durduğu için kürtaj oldum.Sizin sorun neydi?
Senle mi eşinle mi alakalı ?
Ve aşılama yaptın mı? Ve de tüp bebek denedin mi ?
Eşinin sprm testi nasıl?
Çok sordum ama ben çoğu teslerden anlıyorum araştırma yapa yapa
Bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah
Mayısta
Eşim ilaç kullanıyor
Ayşe Doktor verdi
Birde benim kızma aşım olmadığı için aşı oldum 3 ay korunmak gerkmis
inşallah cnm her şey güzel gider sen ne durumdasın doktor ne dedi bebiş için.Hic bozma moralini bebisin duzeltir hormonlari benim butun ailemin menopoz yasi 35/40 arasi giriyorlar ben neyapayim yasim 36 korkma rabbim ne isterse o 10 sene sonrasini dusunme yeme icmene dikkat et kaliteli yumurtalarin olsun insallah
3.ve 4. Tahlilleri istedi 3. Dun yaptirdik oda guzel cikti sonra diyerini yaptircaz hersey yolunda giderse keseyi gormek icin redavu verecekler mis cnminşallah cnm her şey güzel gider sen ne durumdasın doktor ne dedi bebiş için.
Hayırlıs olsun cnm tekrar tek seferde hallettin ne güzel darısı başıma inşallah.Bu ay olmazsa ara vermek zorunda kalıcam çünkü tedaviye artık ne olur bilmiyorum sonra3.ve 4. Tahlilleri istedi 3. Dun yaptirdik oda guzel cikti sonra diyerini yaptircaz hersey yolunda giderse keseyi gormek icin redavu verecekler mis cnm
Şükür olsun verene cnm insallah darisi butun isteyenlere sen simdi bu ayi dusun ve bu ay olacakcakmis gibi dusun gerisini sonraya birak once sen inan olacagina oyle hazirla hep kendini insallahta olucakHayırlıs olsun cnm tekrar tek seferde hallettin ne güzel darısı başıma inşallah.Bu ay olmazsa ara vermek zorunda kalıcam çünkü tedaviye artık ne olur bilmiyorum sonra
Olumlu olmaya çalışıyorum ztn sürekli yarın kontorlüm var merak ediyorum ne olacak.2 tane iğne oldum 3. olucak bugün.Sende bi değişiklik fln olmuş muydu ilaçlardan dolayı benim sadece biraz midem bulanıyor onun dışında hiç bişey olmadı.Dün hatta tekrar baktım ben dedim iğneyi mi yanlış vuruyorum acabaŞükür olsun verene cnm insallah darisi butun isteyenlere sen simdi bu ayi dusun ve bu ay olacakcakmis gibi dusun gerisini sonraya birak once sen inan olacagina oyle hazirla hep kendini insallahta olucak
Olumlu olmaya çalışıyorum ztn sürekli yarın kontorlüm var merak ediyorum ne olacak.2 tane iğne oldum 3. olucak bugün.Sende bi değişiklik fln olmuş muydu ilaçlardan dolayı benim sadece biraz midem bulanıyor onun dışında hiç bişey olmadı.Dün hatta tekrar baktım ben dedim iğneyi mi yanlış vuruyorum acaba.
Bendede hafif bi bulanti yapmisti onun dişinda bi değişiklik yoktu bide CNm ikinci üçüncü muaynende yumurta sayisi cogalir insallahOlumlu olmaya çalışıyorum ztn sürekli yarın kontorlüm var merak ediyorum ne olacak.2 tane iğne oldum 3. olucak bugün.Sende bi değişiklik fln olmuş muydu ilaçlardan dolayı benim sadece biraz midem bulanıyor onun dışında hiç bişey olmadı.Dün hatta tekrar baktım ben dedim iğneyi mi yanlış vuruyorum acaba.
İyi o zmn bende sorun yokmuş.Yarın ola hayrola inşallah.Ölcem meraktan.Bendede hafif bi bulanti yapmisti onun dişinda bi değişiklik yoktu bide CNm ikinci üçüncü muaynende yumurta sayisi cogalir insallah
Yoktur cnm bi sorun hissettiginde hemsireleri arayip sorabilirsin tlf no su vermislerdir sanaİyi o zmn bende sorun yokmuş.Yarın ola hayrola inşallah.Ölcem meraktan.
Aynen verdiler cnm.Çok sağol yardımların için allah evladını sana bağışlasın sağ sağlim doğar inşallahYoktur cnm bi sorun hissettiginde hemsireleri arayip sorabilirsin tlf no su vermislerdir sana
Sagol cnm allah razi olsun olsun rabbim sanada nasip etsinAynen verdiler cnm.Çok sağol yardımların için allah evladını sana bağışlasın sağ sağlim doğar inşallah
Önemli değil canm üzülme dua et herşey güzel olacak rubella igg testi istemiştir senin ne durumda rubella testlerine bakıp yazar misinCanım kusura bakma epeydir yoktum buralarda. Eşimden sperm sorunu vs yok, benim yaşım 31, Amh 1.54 yani rezervim az. Daha önce tüp denemedik.1 buçuk yıl önce kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım. İkiz gebelikti ama 11. Haftada gelişimleri durduğu için kürtaj oldum.
Selam kızlar. Tam 2 senedir medipol de tedavideyim aylarca yumurta takibi yaptırdım temmuzda aşılama denedik olmadı kasım da tüp e başladık Ayşe hocayla yumurta 30 tane olunca donduruldu transfer ocağa kaldı fakat 1. Denemem olumsuz oldu. 2. Denemeye nisan gibi dondurulmuşlarla tekrar başlıycam. Embriyo iyi kalite olmasına rağmen başka bi sıkıntı olmamasına rağmen tutmadı. Ama Ayşe hocama güveniyorum yine de. İnşallah tez zamanda hepimiz mutlu haberi alırız
30 tane çok ve çok iyi nenden tutmadı acıklama yapamdimiSelam kızlar. Tam 2 senedir medipol de tedavideyim aylarca yumurta takibi yaptırdım temmuzda aşılama denedik olmadı kasım da tüp e başladık Ayşe hocayla yumurta 30 tane olunca donduruldu transfer ocağa kaldı fakat 1. Denemem olumsuz oldu. 2. Denemeye nisan gibi dondurulmuşlarla tekrar başlıycam. Embriyo iyi kalite olmasına rağmen başka bi sıkıntı olmamasına rağmen tutmadı. Ama Ayşe hocama güveniyorum yine de. İnşallah tez zamanda hepimiz mutlu haberi alırız
Aşılama yaptığına göre demek eşinin sprm sayısı ve hızi morfelijik iyi ki aşılma demişSelam kızlar. Tam 2 senedir medipol de tedavideyim aylarca yumurta takibi yaptırdım temmuzda aşılama denedik olmadı kasım da tüp e başladık Ayşe hocayla yumurta 30 tane olunca donduruldu transfer ocağa kaldı fakat 1. Denemem olumsuz oldu. 2. Denemeye nisan gibi dondurulmuşlarla tekrar başlıycam. Embriyo iyi kalite olmasına rağmen başka bi sıkıntı olmamasına rağmen tutmadı. Ama Ayşe hocama güveniyorum yine de. İnşallah tez zamanda hepimiz mutlu haberi alırız
Her şey çok normal bende hiç sıkıntı yok fakat olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 buçuk sene önce değerleri normal. Hatta Ayşe hocaya göre çok iyi. Bende 27 yaşındayım. Ama kısmet değilmiş hatta bize bi daha aşılma dedi ama tüp istedik biz olmadı. Bu sefer 2 embriyo istiyoruz30 tane çok ve çok iyi nenden tutmadı acıklama yapamdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?