Bak benim rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum ve 7 martta bir daha olacağımBirde rubella falan aşılama da bakılmıştı sanırım sorun yok onlarla ilgili bir şey denmedi çünkü
Hiç bilmiyorum ki. İlkinde donduulmuştj ama transfer 2 ay sonra yapıldığı için ücret alınmadı. Bu sefer alıancak ama ne kadar bilmiyorum. Zaten o kadar çok para harcadık ki bu süreçte artık hiç birini düşünmüyorum.Dondurulmuş embriyo ile tüp bebek maliyeti ne kadara geliyor canm tahlilleri devlette yapsan
İlkinde hemen olmadı mı donduruldu yazmışın canm anlatirmisjn ?Hiç bilmiyorum ki. İlkinde donduulmuştj ama transfer 2 ay sonra yapıldığı için ücret alınmadı. Bu sefer alıancak ama ne kadar bilmiyorum. Zaten o kadar çok para harcadık ki bu süreçte artık hiç birini düşünmüyorum.
Sperm e picsi yöntemi uygulandı. Doktor olumsuz olunca gittiğimizde sperm iyi yumurta iyi embriyo 1. Kalite ama olmadı dedi sadece.Birde tüp bebek tedavisi aşamasında ayse hoca eşinin sprm sayısı için ne dedi acaba sayisimi azdı
canm bizde de dedi morfolojik 0 olduğu içinSperm e picsi yöntemi uygulandı. Doktor olumsuz olunca gittiğimizde sperm iyi yumurta iyi embriyo 1. Kalite ama olmadı dedi sadece.
Biz yumuta takibi aşılama falan yaptırdığımız için çok harcadık dedim. Biz kasım da başladık tedaviye 30 yumurta olunca ohss riskine karşı 5. Gün yumurtalarım dondurulDu. Transfer ocakta oldu.İlkinde hemen olmadı mı donduruldu yazmışın canm anlatirmisjn ?
Tüp bebek tedavisi için başladığında döllenme olup 3 ile 5 gün arasında trsfr yapılıyor senin nasıl oldu ?
Birde ne kadar masraf gitti ?
Hastane de mi tahlil yaptın ?
Bizde şimdiden biriktircegiz inşallah
Yani kasım da yumurta toplama olup donduruldu ocakta transfer oldu ama malesef olumsuz oldu. Nisan da tekrar dondurulmuşlarla 2.ye başlıycazBiz yumuta takibi aşılama falan yaptırdığımız için çok harcadık dedim. Biz kasım da başladık tedaviye 30 yumurta olunca ohss riskine karşı 5. Gün yumurtalarım dondurulDu. Transfer ocakta oldu.
Neden hemen olmadı ocakta yapıldı transferBiz yumuta takibi aşılama falan yaptırdığımız için çok harcadık dedim. Biz kasım da başladık tedaviye 30 yumurta olunca ohss riskine karşı 5. Gün yumurtalarım dondurulDu. Transfer ocakta oldu.
Canım sen biraz araştı göreceksin. Sıkıntı olduğundan değil yumurta sayısı çok olunca ohss riski oluyor. O yüzden donduruldu.ohss yaz nete. Bende bilmiyordum ama öğreniliyor ilteNeden hemen olmadı ocakta yapıldı transfer
Yumurta alınıp en iyilerine bakılır ve 5 gün sonra takılır neden sizde bi sıkıntımı vardı ben çevremde hep böyle duydum
Çok şükür öyle bişi olmadı ama e 2 değerim yumurta toplamadan sonra çok çıkınca doktor dondurulım deDi.Canım sen biraz araştı göreceksin. Sıkıntı olduğundan değil yumurta sayısı çok olunca ohss riski oluyor. O yüzden donduruldu.ohss yaz nete. Bende bilmiyordum ama öğreniliyor ilte
Tamam inşallah canm sağolCanım sen biraz araştı göreceksin. Sıkıntı olduğundan değil yumurta sayısı çok olunca ohss riski oluyor. O yüzden donduruldu.ohss yaz nete. Bende bilmiyordum ama öğreniliyor ilte
Canm baktım araştirdimCanım sen biraz araştı göreceksin. Sıkıntı olduğundan değil yumurta sayısı çok olunca ohss riski oluyor. O yüzden donduruldu.ohss yaz nete. Bende bilmiyordum ama öğreniliyor ilte
Canım sen de polikistlik overÇok şükür öyle bişi olmadı ama e 2 değerim yumurta toplamadan sonra çok çıkınca doktor dondurulım deDi.
YaniÇok şükür öyle bişi olmadı ama e 2 değerim yumurta toplamadan sonra çok çıkınca doktor dondurulım deDi.
zaten ohss olmadım canım. Olma ihtimaline karşı donduruldu. gebelik olmasıdurumunda insanı zor durumda bırakıyormuş. Çok yumurta toplandığında herkesin donduruluyor. Aynı zamanda rahim dinlendirme tekniği bu. Hemen o ay transfer etmeyen yerler de çok zaten.Canım sen de polikistlik over
Var mı
Genelde polikistlik over
Yada zayıf kadınlarda olur
Hatta buda %1 %5 arasinda görülür
bir hatta ünlü bir hastane de yazıyor bu ohss artık yok denilecek kadar az
Dediğim gibi risk. Dondurulduğu için ohss olan sayısı az oluyor. Senden 20 nin altında yumurta alınırsa bu sıkıntı olmaz. Canını sıkma. Ama yumurtanın çok olması da embriyo sayısı için iyi oluyorYani
zaten ohss olmadım canım. Olma ihtimaline karşı donduruldu. gebelik olmasıdurumunda insanı zor durumda bırakıyormuş. Çok yumurta toplandığında herkesin donduruluyor. Aynı zamanda rahim dinlendirme tekniği bu. Hemen o ay transfer etmeyen yerler de çok zaten.
merhaba canım ne durumdasın bebiş nasıl.Ben tedavinin 5. günündeyim bugun yumurta koruyucu iğneye de başlıyorum gonal f nin yanında.Toplamda 4 yumurta oldu. Sağ taraftan hiç yumurta gelişmedi.Cuma günü kontrolüm var beklemediyim.Sen iyisindir inşallah.Sagol cnm allah razi olsun olsun rabbim sanada nasip etsin
İyiyim cnm bebiste iyi herhalde daha gormedik bugun 4. Testimi gonderdim ayse hocaya bakalim ne diyecek senin yumurtalarin gelisir cnm daha tedavinin yarisindasin bundan snr daha cok yumurta olusacak insallah hic umutsizlige kapilmamerhaba canım ne durumdasın bebiş nasıl.Ben tedavinin 5. günündeyim bugun yumurta koruyucu iğneye de başlıyorum gonal f nin yanında.Toplamda 4 yumurta oldu. Sağ taraftan hiç yumurta gelişmedi.Cuma günü kontrolüm var beklemediyim.Sen iyisindir inşallah.
Çok sevindim cnm ya darısı başıma inşallah.İnşallah sorunsuz bir şekilde gebeliğin ilerler.Ümitsiz değilim allah ol dedikten sonra neden olmasın.Ben elimden geleni yapıyorum gerisi allahtan artık.Sanırım ilaç dozajı az geldi 225 ünite vuruluyorum.sağ tarafta hiç ilerleme yok dedi Ayşe Hoca.Soldan da yeni yumurta oluşursa öncekilere yetişmesi zor 4 ledik gidiyoruz bakalım inşallah 4 ü de kaliteli olur.İyiyim cnm bebiste iyi herhalde daha gormedik bugun 4. Testimi gonderdim ayse hocaya bakalim ne diyecek senin yumurtalarin gelisir cnm daha tedavinin yarisindasin bundan snr daha cok yumurta olusacak insallah hic umutsizlige kapilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?