120milyon Du aşılama da sayı sanırım yüzde 48 de hareketti en son sanırımAşılama yaptığına göre demek eşinin sprm sayısı ve hızi morfelijik iyi ki aşılma demiş
Ben aşılma yapmadan tüp bebek tedavisi önerdi ayse hocam
Sizin sprm testi nasıldı acaba ?
Birde kaç yaşındasın ?
Birde sende sıkıntı var mı?
35 altı 2 embriyo olmuyurHer şey çok normal bende hiç sıkıntı yok fakat olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 buçuk sene önce değerleri normal. Hatta Ayşe hocaya göre çok iyi. Bende 27 yaşındayım. Ama kısmet değilmiş hatta bize bi daha aşılma dedi ama tüp istedik biz olmadı. Bu sefer 2 embriyo istiyoruz
Kısmet bakalım istiycem ben yine de. Çok olumluydu her şey ama kısmet ten öte yol yokmuşş35 altı 2 embriyo olmuyur
Bizde harekt 4 yikama yapıldıktan sonra 25 sayı 175 yıkama yapılınca 6 milyon morfolojik o yıkma sonrası da 0120milyon Du aşılama da sayı sanırım yüzde 48 de hareketti en son sanırım
Her şey normalken olmayınca genetik test istedi ilk denemede olumsuz olunca. Bekliyoruz sonuçları
Sayınız yıkama yapıldıktan sonra kaç?120milyon Du aşılama da sayı sanırım yüzde 48 de hareketti en son sanırım
Epey düşük ama ilaçlarla bizim yükseldi. Fakat uzun zaman alıyor. Biz 60 milyonla başladk 2 kat arttı. Takviyeler önemliBizde harekt 4 yikama yapıldıktan sonra 25 sayı 175 yıkama yapılınca 6 milyon morfolojik o yıkma sonrası da 0
Bende de sorun yok
Çok şükür
Doktor eşime ilaç verdi onu kulkaniyur bilmiyorum de temmuz ayında inşallah olacak ilk tüp bebek tedavisi ayse doktir bize aşılma uygun olmayıp tüp bebek tedavisi önerdi
Yıkama yapıldıktan sonra da epey yüksekti ama hatırlamıyorum morfoloji 1 ve 2 arasında. Ama gittiğim bütün tüp doktorları krugwr yöntemine göre yapıldığı için sıkıntı etmeyin dediSayınız yıkama yapıldıktan sonra kaç?
Birde morfelijik kaç?
Herkese yapılmıyor sanırım pahalı testler zaten. Devlette yaptırdm ama uzun süre de çıkıyor sonuçlar. Normalde düşük olanlara yapılıyormuş. HEr şey Normalken olmayınca doktor istedi.Genetik testi kimlere ve neye göre istiyistiyorlar canm
Kuruger bizim de 0Yıkama yapıldıktan sonra da epey yüksekti ama hatırlamıyorum morfoloji 1 ve 2 arasında. Ama gittiğim bütün tüp doktorları krugwr yöntemine göre yapıldığı için sıkıntı etmeyin dedi
Amh 2 li bir şeydi. Çoktandır o sonuçlara bakmıyorum çünkü psikolojim bozulmuştu araştırmaktan. Her şey normal olduğu halde tutacak diye bir şey yok ki. Yüzde yüz şans verilmiyor sonuçta.Aşılama için yeterli ise neden tüp bebek de tutmadı ki harekt de var
Sayı da iyi doyirsun üstelik sen de benim gibi küçüksün
Amh nasıl sende
Birde rubella igg neydi
Hemen öyle gidince yaparlar mı bilmiyorum benden olumsuz raporumu isteyip bakmıştıEvwt 3 kınayarak gibi çok pahalı test devlwt yapınca geç çıkıyor arkadaşım yapmıştı ordan biliyrum ben ilk tüp bebek yaptıracağım bende önce den genetik testi yaptırsam ?
Doktora desem istemez biliyrum ama önlem almak için
Genetik teste ne oluyur ne çıkıyor ki
Üzülme canm dua et ve hergün Meryem süresini oku sıkma canını olur inşallah sen böyle bak ve inan olacak de negatif düşünmeAmh 2 li bir şeydi. Çoktandır o sonuçlara bakmıyorum çünkü psikolojim bozulmuştu araştırmaktan. Her şey normal olduğu halde tutacak diye bir şey yok ki. Yüzde yüz şans verilmiyor sonuçta.
Birde rubella falan aşılama da bakılmıştı sanırım sorun yok onlarla ilgili bir şey denmedi çünküAmh 2 li bir şeydi. Çoktandır o sonuçlara bakmıyorum çünkü psikolojim bozulmuştu araştırmaktan. Her şey normal olduğu halde tutacak diye bir şey yok ki. Yüzde yüz şans verilmiyor sonuçta.
Hayırlısı canım. İnşallah herkes için iyi olur. Ayşe hocayı uzum zamandır tanıyorum ve ona çok güveniyorum olacak inşallaÜzülme canm dua et ve hergün Meryem süresini oku sıkma canını olur inşallah sen böyle bak ve inan olacak de negatif düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?