cnm merhaba eşinin sperm sayısı hareketliliği ve morfolojisi gayet iyi benim eşimin 360000 sperm var toplamda senin 1000 katı eksik yani düşün ona rağmen zorla da olsa 4 yumurtam döllendi senin hayli hayli olur hiç kafana takma.Ayşe Hocaya ben sanırım 7-8 kere muane oldum çok tatlı bir kadın.Ben hiçbir şekilde alttan muayene olmazken Ayşe Hoca beni çok rahatlattı şimdi sıkıntı yaşamıyorum.Dezavantajı biraz yoğun Ayşe Hoca sana çok fazla zaman ayıramıyor ama herşeyin takip altında hemşireler çok ilgili.Opu dan sonra ben biraz kötü oldum bana bebek gibi baktılar üstümü bile giydirdiler bebek bakar gibi

çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan evine yakın olanı tercih et derim çok sık kontrollere gidiliyor çünkü.Eğer çalışmıyorsan içine sinen yari seç.Ayşe Hoca sabahları çok yoğun oluyor sen boş bir saatinde muayane olup daha rahat aklındakileri konuşabilirsin.Benim olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben memnun kaldım.Allah kısmet etmesin ama 2. deneme yapmak zorunda kalırsak ben gene Ayşe Hocayı tercih edeceğim.Senin içinde hakkında hayırlısı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.