Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Kızlar eşimin Spermiyogram sonucu

Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51

Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23

Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49
cnm merhaba eşinin sperm sayısı hareketliliği ve morfolojisi gayet iyi benim eşimin 360000 sperm var toplamda senin 1000 katı eksik yani düşün ona rağmen zorla da olsa 4 yumurtam döllendi senin hayli hayli olur hiç kafana takma.Ayşe Hocaya ben sanırım 7-8 kere muane oldum çok tatlı bir kadın.Ben hiçbir şekilde alttan muayene olmazken Ayşe Hoca beni çok rahatlattı şimdi sıkıntı yaşamıyorum.Dezavantajı biraz yoğun Ayşe Hoca sana çok fazla zaman ayıramıyor ama herşeyin takip altında hemşireler çok ilgili.Opu dan sonra ben biraz kötü oldum bana bebek gibi baktılar üstümü bile giydirdiler bebek bakar gibi:KK33:çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan evine yakın olanı tercih et derim çok sık kontrollere gidiliyor çünkü.Eğer çalışmıyorsan içine sinen yari seç.Ayşe Hoca sabahları çok yoğun oluyor sen boş bir saatinde muayane olup daha rahat aklındakileri konuşabilirsin.Benim olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben memnun kaldım.Allah kısmet etmesin ama 2. deneme yapmak zorunda kalırsak ben gene Ayşe Hocayı tercih edeceğim.Senin içinde hakkında hayırlısı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Çok güzel morfoleji de güzel
İleri hiz da iyi Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ayse hocaya baktirdin mi
Teşekkür ederim canım, baş anomalisi bana çok yüksek geldi ama bakalım Ayşe hoca ne diyecek. Çarşamba günü randevumuz inşaallah.

cnm merhaba eşinin sperm sayısı hareketliliği ve morfolojisi gayet iyi benim eşimin 360000 sperm var toplamda senin 1000 katı eksik yani düşün ona rağmen zorla da olsa 4 yumurtam döllendi senin hayli hayli olur hiç kafana takma.Ayşe Hocaya ben sanırım 7-8 kere muane oldum çok tatlı bir kadın.Ben hiçbir şekilde alttan muayene olmazken Ayşe Hoca beni çok rahatlattı şimdi sıkıntı yaşamıyorum.Dezavantajı biraz yoğun Ayşe Hoca sana çok fazla zaman ayıramıyor ama herşeyin takip altında hemşireler çok ilgili.Opu dan sonra ben biraz kötü oldum bana bebek gibi baktılar üstümü bile giydirdiler bebek bakar gibi:KK33:çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışıyorsan evine yakın olanı tercih et derim çok sık kontrollere gidiliyor çünkü.Eğer çalışmıyorsan içine sinen yari seç.Ayşe Hoca sabahları çok yoğun oluyor sen boş bir saatinde muayane olup daha rahat aklındakileri konuşabilirsin.Benim olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben memnun kaldım.Allah kısmet etmesin ama 2. deneme yapmak zorunda kalırsak ben gene Ayşe Hocayı tercih edeceğim.Senin içinde hakkında hayırlısı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Sağol canım benim, Allah razı olsun. Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin inşaallah. Ayşe hocaya ilk gittiğimizde bizimle de çok güzel ilgilendi ve herseyine ayrıntısına vatana dek izah etti. Ben hatta çok kötü olmuştum birden fazla duygusallastim ağladım yanında. Gelip elimi tuttu, teselli verdi ve asil simdiden sonra güçlü olacaksın diye moral verdi sağolsun. Tüp bebek tedavisi konusunda acemiyiz, kendimi afallamis hissettim. Çarşamba günü ikinci randevumuza gideceğiz inşallah bakalım ne diyecek doktorumuz. 2 yildir calismiyorum, hastane evime yakin degil ama vesaitimiz kolay. Ben gecen sene Medipol'de kulak ve burun ameliyati oldum, doktorum da hastane calisanlari da cok iyilerdi memnun kaldim ve esimin arkadasi orada bilgi islem bolumunde calisiyor. O da Ayşe hocayi tavsiye etti bize.

Peki sizce bu değerler ile aşılama olabilir mi?

Kızlar eşimin Spermiyogram sonucu

Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51

Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23

Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49
Canm bişey soracağım sprm sayısı çok iyi lakin 2 şekil olması lazım kağıtta
Sperm testi
Ve sprm analiz
Yani yıkama sonrası
Sen galiba baştaki ni yazmissın

BİZİM de
sperm sayısı (konsantr)18.000.000
TOTAL SPERM SAYISI 75.6000.000
MOTALILTE ORANI (a+b)%20
A. İleri hiz %4
B. ileri yavaş %16
Ç.yerinde hareketli %12
D. Hareketsiz %68
Morfolojik %0
TPMSS 15.120.000
Hacım mlde 4,2

Yıkama sonrası ANALİZ
Hacım mlde 0,8
Sprm sayısı (konsantr)6.000.000
Total de sprm sayısı 4.800 000
MOTALILTE ORANI (a+b)%96
A. İleri hiz %25
B. İleri yavaş %71
C. Yerinde Hareketli %0
D. Hareketsiz % 4
Morfolojik % 0
TOTAL FONKS TPMSS 4.608.000
Rölatif %30
Not uzun baş %40
Kırık boyun % 10
Baş anomalisi %58
Arapça anomalisi %24
Kuyruk anomalisi %18
Sitoplazmik %10 ( bu ne dmek bilmiyorum
Teratozoosperm 1,10
Vitailte vital boyama bakılmadi
EşiminSpermiyogram sonucu
Sizce nasıl
Aşılama uygun olmadığı için tüp bebek tedavisi önerdi doktor Ayşe Hanım

Arkadaşlar buda bizim nasıl sizce !!!
Sperm testi .

MOTALILTE ORANI (a+b)%20
A. İleri hiz %4
B. ileri yavaş %16
Ç.yerinde hareketli %12
D. Hareketsiz %68
Morfolojik %0
TPMSS 15.120.000
Hacım mlde 4,2

Yıkama sonrası ANALİZ
Hacım mlde 0,8
MOTALILTE ORANI (a+b)%96
A. İleri hiz %25
B. İleri yavaş %71
C. Yerinde Hareketli %0
D. Hareketsiz % 4
Morfolojik % 0
Rölatif %30
Not uzun baş %40
Kırık boyun % 10
Baş anomalisi %58
Arapça anomalisi %24
Kuyruk anomalisi %18
Teratozoosperm 1,10
Sizce nasıl

Canm bişey soracağım sprm sayısı çok iyi lakin 2 şekil olması lazım kağıtta
Sperm testi
Ve sprm analiz
Yani yıkama sonrası
Sen galiba baştaki ni yazmissın

BİZİM de
MOTALILTE ORANI (a+b)%20
A. İleri hiz %4
B. ileri yavaş %16
Ç.yerinde hareketli %12
D. Hareketsiz %68
Morfolojik %0
TPMSS 15.120.000
Hacım mlde 4,2

Yıkama sonrası ANALİZ
Hacım mlde 0,8
MOTALILTE ORANI (a+b)%96
A. İleri hiz %25
B. İleri yavaş %71
C. Yerinde Hareketli %0
D. Hareketsiz % 4
Morfolojik % 0
Rölatif %30
Not uzun baş %40
Kırık boyun % 10
Baş anomalisi %58
Arapça anomalisi %24
Kuyruk anomalisi %18
Teratozoosperm 1,10
Sizce nasıl
Canım kâğıtta yıkama sonrası olarak birşey yazmıyor.

Gittim cnm düştü bebisim nisan ayinda tekrar dondurulmus embriyolarimizdan yapilacak transferimiz cnm sen nasilsin nasil gidiyor embriyolarinizin durumu
Valla mı ya çok üzüldüm cnm Rabbim Nisan da nasip eder inşallah.Hayırlısı böyleymiş napıcan.Cumartesi günü 4 yumurtanın durumu da pek iyi değildi.Bugün kontrole gittim 2 si biraz daha iyimiş 2 si ise geriden geliyor.Öğleden sonra ararlar sanırım transfer olup olmayacağı ile ilgili.Beklemedeyim yani hakkımızda hayırlısı olsun yarını da atlatırlar inşallah da transfer olur.

Valla mı ya çok üzüldüm cnm Rabbim Nisan da nasip eder inşallah.Hayırlısı böyleymiş napıcan.Cumartesi günü 4 yumurtanın durumu da pek iyi değildi.Bugün kontrole gittim 2 si biraz daha iyimiş 2 si ise geriden geliyor.Öğleden sonra ararlar sanırım transfer olup olmayacağı ile ilgili.Beklemedeyim yani hakkımızda hayırlısı olsun yarını da atlatırlar inşallah da transfer olur.
İnsallah cnm hakkimizda hayirlisi bugune kadar hic kayipsiz gelmis embriyolarin bundan snrda iyi giderler cnm insallah biz on tane ile baslayip 5. Gune 4 tane ile kalmistik insallah bu ay senden guzel seyler bekliyoruz moral ol bize umut ol cnm

İnsallah cnm hakkimizda hayirlisi bugune kadar hic kayipsiz gelmis embriyolarin bundan snrda iyi giderler cnm insallah biz on tane ile baslayip 5. Gune 4 tane ile kalmistik insallah bu ay senden guzel seyler bekliyoruz moral ol bize umut ol cnm
bu ay olmazsa işimiz çok uzayacak eşimin ve benim tedavilerimiz uzun sürecek gibi 9 aya kadar sürebilirmiş.Bebek doğar ya o kadar süreye:KK43: Rabbim ol derse olur inşallah da ol der.Hepimize nasip eder inşallah.Senin de allahtan dondurulmuşların var cnm ya bir daha hormon almayacaksın en azından bu bile çok büyük şans bence:anneadayı:

bu ay olmazsa işimiz çok uzayacak eşimin ve benim tedavilerimiz uzun sürecek gibi 9 aya kadar sürebilirmiş.Bebek doğar ya o kadar süreye:KK43: Rabbim ol derse olur inşallah da ol der.Hepimize nasip eder inşallah.Senin de allahtan dondurulmuşların var cnm ya bir daha hormon almayacaksın en azından bu bile çok büyük şans bence:anneadayı:
Sukur tabi cnm varlar seninde yarin 5. GUNUN oluyor cnm sizde iyisiniz bence ve hala 4 tane var iyi yada kotu olur tranferin uzulme umutlu ol bide embriyo bilgisi icin aramadilarsa hala sen ara cnm bilgi veriyorlar

Sukur tabi cnm varlar seninde yarin 5. GUNUN oluyor cnm sizde iyisiniz bence ve hala 4 tane var iyi yada kotu olur tranferin uzulme umutlu ol bide embriyo bilgisi icin aramadilarsa hala sen ara cnm bilgi veriyorlar
sabah hastaneye gidince embriyologla konuştum cnm 2 tanesi için yanlış hatırlamıyorsam morula evresinde dedı.İyi oluyormus bu diğerleri geride dedi.Bugün daha ararlar mı bilmiyorum.Kan aldılar onun sonucuna göre sizi arıcaz dediler.Yarın izne çıkıcam 1 haftalığına transfer olmasa bile o kdr gerildim ki biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım.İnşallah iyi haberler vermek nasip olur hepimize.:KK200:

sabah hastaneye gidince embriyologla konuştum cnm 2 tanesi için yanlış hatırlamıyorsam morula evresinde dedı.İyi oluyormus bu diğerleri geride dedi.Bugün daha ararlar mı bilmiyorum.Kan aldılar onun sonucuna göre sizi arıcaz dediler.Yarın izne çıkıcam 1 haftalığına transfer olmasa bile o kdr gerildim ki biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım.İnşallah iyi haberler vermek nasip olur hepimize.:KK200:
Tabi cnm cok yorucu geciyor malasef insallah transferin olurda dinlenirsin hakkinda hayirlisi olsun habersiz birakma bizi :KK200:

Ne yaptin cnm tranferin oldumu

Back
X