sadece ben onu birine çok benzettim onun için o isimle akrabalıgı olup olmadıgını sordum oda bu yüzden soyismini söyledi ayrıca durup dururken evlimisin denilir mi parmagında alyans falanda yok ayrıca o kanıya nerden vardın derse seni facede aradım öle yazıyodu mu diycem ayrıca neden suçlu ben mişim gibi herkes yorum yapmış sonunda ben evli oldugunu bilsem asla ona yaklaşmazdım ama o eger evliyse bunu bile bile bana yaklaştı bide bu açıdan bakmak lazım bu facede yazanlara inanmıyorum ama isim olarak belirtilince bunun şakası olmaz diye düşündüm.
ewet suan bu soruyu soracak kadar da faceden aradım seni diyecek kadar da samimi degilim eger faceden aradım dersem aşırı yüzsüz olurum tek yol zamana bırakıp tepkisini ölçmekte bu facede yazanlara fazla inanmıyorum onun içinde pek birşey demek istemiyorum ama bunuda gözardı edememEvli olabilirde olmayabilrde..
Bunu nasıl öğrenbilrsin ki.
Evlimisin diye soracak samiyetin de yok şuanda.
Evli olupta böyle başkalarını ayarlamaya çalışanlar da var yok değil.
En iyisi sen kendini fazla kaptırma.
Geriye çek kendini.
Eğer gerçekten hoşlanyorsa kendi adım atar zaten.O zaman bi bahaneyle kimliğine
bakıp öğrenirsin evli olup olmadığını...
En iyi ihtimalle öylesine yapılmış bir ilişkidir, vardı böyle yapan arkadaşlarım. Genç yaşta ise evli olabileceğini düşünemedim nedense pek. Eğer istiyorsanız gidip sorun bence açık açık, bir de kimliğine bakmayı ihmal etmeyin.
ya sadece evli yazsa önemsemezdim böyle yazanlar çok herkes hergün evli dul yazıp duruyo ama isim olarak belirtilmiş şekilde yazıyo birde her ikisindede aynı resim var beraber çekilmiş bir resim
Kaç yaşında ki çocuk? Belki sevgilisidir belki evlidir bilemeyiz tabi. Ama yüzüne vur bence, hem rahatlarsın. Öyle hem sevgilisi, karısı olacak hem başka kızlara meyillenecek, ne bu ya, tiksinir oldum bunları okumaktan artık.
ya sadece evli yazsa önemsemezdim böyle yazanlar çok herkes hergün evli dul yazıp duruyo ama isim olarak belirtilmiş şekilde yazıyo birde her ikisindede aynı resim var beraber çekilmiş bir resim
bence evli baksana hem isimde var hem birlikte çekildikleri aynı resim . evli olduğu ortada yani. siz bunu kabullenmek istemediğinizden 'acaba' diyorsunuz. biz kızlar o yuzzuğu neler düşünerek takıyoruz ama erkekler işte evlendiklerinde bile takma zahmetinde bile bulunmuyorlar. cafe de çalışlığından kızlarla muhabbet için takmıyor o yuzzugu arkadaşım.
Drek yuzune söyleme belki normal arkadaş olarak muhabbet ediyordur senle niye böyle bir şeye kapıldın der bide. birine benzettiğini söylemişsin zaten konu açıldığında benzettiğin kişiden yola çıkarak muhabbet açarak gecen faceden arkadasıma baktım sana benzeyene gerçekten benziyosunuz sen de soyadını verince sana da bakmıstım karşılaştırmak adına biraz benzerlik var buarada fotoda eşinle çok yakışmışsın diyebilirsin.
bence sen herşeyin gayette farkındasın ama ondan duymadan yaşayacağını yaşamak istiyorsun. ben bu durumda olsam değil karısı sevgilisi bile olsa o adamı bir daha görmem çıkmam karşısına. sizde sizi kullanmasına izin vermeyin. az akıllı olsun artık bazı kadınlar da erkekler kendini uyanık sanmaktan vazgeçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?